• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime çok kırgınım..:(((

Çok erken yaşta karar vermişsin evliliğe ve 2 ay birini tanımak için çok az bir zaman .yaşın da küçücük , belki de daha kendi beden gelişimini bile tamamlamamışsın ve hamilesin ...
Adınıza üzüldüm bu devirde çocuk büyütmek hiç kolay bir sey değil . Üstelik şuan seni ilk zamanlarda kanama oldu deyip doktora götürmeyen kocan dogumun yaklaşıp da sancıların başladığında bunlar yalancı sancılar diyip seni doktora götürmeyebilir .. kendi ailenden destek almaya çalış . Allah yardımcın olsun...

yazdığınız her şey mantıklı ve kesinlikle katılıyorum da beden gelişiminden kast ettiğinizi pek anlamadım :KK53:
12-15yaş olsa tamam derim ama 20 yaşındaki bir genç kızın/kadının yüz hatlarının tam oturması dışında fiziki açıdan neyi gelişmesi beklenir bunu düşünüyorum şuan

Ahh kardeşim uzuldum sana ya
Neden çalışmıyor ki kac yasinda eşin
Boyle olmaz ki ama canım ya
Ağırlığını koy yani sucunu anlasin
Hem calismayacakti neden cocuk istedi eşin
Keskede yapmasaydin canım boyle olacagin
Biliyordun madem

yazdığınız her şey mantıklı ve kesinlikle katılıyorum da beden gelişiminden kast ettiğinizi pek anlamadım :KK53:
12-15yaş olsa tamam derim ama 20 yaşındaki bir genç kızın/kadının yüz hatlarının tam oturması dışında fiziki açıdan neyi gelişmesi beklenir bunu düşünüyorum şuan

genel anlamda bahsediyorum , 20 yaşında daha gencecik . yaşaması ve yapması gereken sorumlulukları olacak . Yani basit bir evcilik oyunu değil ki bu . Bunlara hem ruhen hem de bedenen hazir olması gerekir yani mesela çocuğu bile kocası istedigi için yapmış kendisi bu çocuğu doğurmaya hazır olup olmadığı sorulmamış . Ve küçük yasından dolayi belki bebeğine bakmakta bile zorlanacak

Adam 7 aylin evli 1 ay calismis sen buna inanip birde hamile kaldin! Akil tutulmasimi yasadin basiretin mi baglandi saglik ocaklari bile ucretsiz dogum kontrol hapi veriyor gidip alsaydin korunsaydin para yok goruyorsun bile bile lades diyorsun hadi gecmis olsun bu bebek dogunca neyle bakacaksin hic dusundun mu cok sey yazmak istiyorum ama site kurallari iste. İnternete verecegin parayla hastaneye git bilgisayari telefonu sat hastaneye git

genel anlamda bahsediyorum , 20 yaşında daha gencecik . yaşaması ve yapması gereken sorumlulukları olacak . Yani basit bir evcilik oyunu değil ki bu . Bunlara hem ruhen hem de bedenen hazir olması gerekir yani mesela çocuğu bile kocası istedigi için yapmış kendisi bu çocuğu doğurmaya hazır olup olmadığı sorulmamış . Ve küçük yasından dolayi belki bebeğine bakmakta bile zorlanacak

doğru diyosun bu durumu savunmuyorum tabii ben de 20 yaşındayım yeni doğmus bi bebeğe üstünü giydiremem mesela. zarar veririm bi yerine diye.. ama bu yaşa yeri geldiğinde büyük yeri geldiğinde kücük denmesine gıcığım biraz :KK45:evliliği kaldıramayacak kadar kücük bi yaş evet, onun dısında her yerde 20yas cocuktur kücüktür bebedir türevi yazıları okudukça :KK51:

Herkes hayatini tercihleri dogruktusunda yasiyor. Uzaktan bakildiginda issiz, kv.yaninda ve 20 yasinda bir genc kizin hamilelik plani uzucu duruyor fakat sizin taraginizdan belkide yasanilmasi gereken buydu. Umutsuzluga kapilmayin. Rabbim hayırlı kapılar açsın.

Aile meclisinin toplandigi anda onur kirmadan birseyler yapilmasi gerektigini soyleyin ve hep beraber istisare yapin. Mutlaka karara baglanmadan, sozler almadan kapattirmayin konuyu.Yapilan bir zulum. O eger babaysa kazanmak zorunda. Gunu birlik islere gitsin. Cocuk Istiyorum diyen adam calisacak.!

Ayrica acile gidebilirdiniz.
Sigortaniz yoksa da bir form doldurarak devlet hastanelerinde ilk uc ay kullanabilirsiniz.

Back
X