Eşime çok kırıldım. ..

frozen12345

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
583
376
Merhaba arkadaşlar
Çok Üzgünüm ama acaba kendimi boş yeremi üzüyorum diye düşünüyorum bana bir akıl verin.
Kayinbabam eşime bekarken bi ev vermiş eski yıkık bir ev tapusunu eşimin adına yapmış. Bundan beş yıl önce kbabam vefat etti. Vefat edince eşim kardeşleri üzerinde hak iddia edemesin diye tapuyu dayısının adına yapmış. Bugün yarın diye diye de daha kendi üzerine almamış ve bana bunu 5 yıl sonra yani bugün bi sohbet sırasında söyledi. Çok kırıldım çok üzüldüm neden bunu yaparken benim fikrimi almadin diye. Çünkü ben ondan bişey saklamiyorum. Sizce kizmakta haksizmiyim...

Benim annemde babamda birbirlerinin ustune ne kadar mal var bilmezler
Bence esinizin kardeslerinden mal kacirdigina uzulun

Rahmetli babamdan bana da birseyler kaldı ben de eşime sormuyorum eşim de karışmıyo zaten

3 kurusu için kardeslerin hakkını mı yiyo bende mal kacırdıpına kırıldınız sandm

Benim annemde babamda birbirlerinin ustune ne kadar mal var bilmezler
Bence esinizin kardeslerinden mal kacirdigina uzulun
Mal kaçırma sayılmaz aslinda kbabam site içinde lüks bi ev almış ozamanlar sadece eşim bekar olduğundan birtek eşim hemen hemen yeni evin yarı parasini karsilamis ama tapu kb üzerine oda hak gecmesin senin paranı odeyemem onun yerine eski evi sana vereyim demis ama esimin ablelerinden biri çok fena o mahkeme açar diye esimde kendince önlem almış

Kirilcak bisey yok sorsa iyi olurdu ama sormadiysada uzatmaya degcek kadar onemli deil sonucta simdi soyledi o an oyle gerekti demek ki boyle herseye gakilip evliligi yipratmamak lazim

para,miras , ev ,tapu vs işlerine karışmayın bence onlar abi kardeş , dayı yeğen barışırlar siz kötü olursunuz.

X