Eşime çok kötü davranıyorum yardımmm

ozlemm_arg

Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2017
50
7
6
36
Merhaba kızlar ben 3 senelik evliyim.10 aylık oğlum var.Eşim lohusayken annesiyle tartıştığımız da bana hiç destek olmadı , savunmadı.Kaynanam bana sen ağır kelimeler kullandı ,hiçbişey demedi.Zaten ne olduysa bundan sonra oldu.Ben eşimden ciddi derecede soğudum ve eşime çok kırıldım.Şimdi yanıma geliyor yanaşıyor bağırıyorum.Hiç iyi davranamıyorum.Cinsel olarak ta istemiyorum,resmen onun zoruyla oluyor. Ne yapıcam bana akıl verin.Böyle yapmak istemiyorum ama elimde değil.Nasıl başa çıkabilrim bu durumla?

Annesi olunca bişey diyememiştiir.... sizi savunamcgndn değil sanki birde kaynananzn boş boğazlgnn acısını esinizden cikarmayn inadına mutlu olun onunda amacı buydu zaten tamamen oğlunu kendi yanına çekmek fırsat vermeyin derim ... allah yardimcimz olsun herkeste ayrı bir dert

Eşinizle bunu konuşup bütün zehirinizi akıttınız mı? İçinize attıysanız tabii soğursunuz,içiniz almaz o adamı çünkü içiniz ona karşı olan öfke ile dolu. Karşınıza alıp beni şöyle kırdın böyle kırdım, bu nedenle böyle davranıyorum ve senin bunu benim için telafi etmen gerekiyor deyin. Ona telafi etmesi içi bir şans verin. Belki bir aile terapistine de gidebilirsiniz. Baktınız hala olmuyor, o zaman boşanmaktan başka çare yok, sevmediğiniz bir adamla ömür boyu evli kalamazsınız ya.

Eşin,annesi ile senin aranda kalmış.Tabi anne ağır basmış.
Çok uzatmayın bence.Çünkü böyle davranmanız evliliğinizi daha da yıpratır.
Kırgınlığının sebebini eşine söyle.Bundan sonra daha dikkatli davranmasını iste.
Bu şekilde davranmaya devam edersen eşin,evinde bulamadığı huzuru başka yerlerde arayacaktır.
Bir an önce kendine çeki düzen ver ki,ileride daha büyük hayal kırıklıkları yaşamayasın.

Eşinizin annenizle kavga ettiğini düşünün akabinde eşiniz size tavır alsın
Eşimin bir stratejisi var annemle ilişkinize beni karıştırmayın o annem sen eşimsin ne varsa aranızda halledin
Hem annesine hem bana der

Aslında sevmiyor değilim ama çok fazla kırgınım.Söyledim çektim karşıma konuştum.Sadece susuyor.Bu da bana yetmiyor.Bilmiyorum çok zor durumdayım.Bazen acıyorum ona böyle davrandığım için.Kendime kızıyorum ama olmuyor.

Kızlar çok haklısınız.Şimdi gittim öptüm, yazık ya diyoki ne olduki.O kadar kötü davranmışım ki nasıl şaşkına döndü görmelisiniz.Bunu düzeltmeye çalışacağım ama çok teşekkür ederim hepinize.Birilerinin bana söylemesine ihtiyacım varmış.

Kavga edicem kaynanaya, ağır laflar duyacağım, eşim onun tarafını tutacak sonra yanıma yanasacak. Kendi gurur yapar gelmez.

Bence çok iyi yapmışsınz hep mutlu olun inşallah giyinin süslenn Eşinizi De kendinizde mutlu edin inanın önce den bende çok şeyi dert ederdim kafaya takardm eşimi kendimi üzedm evde bi soğukluk uzaklık çok kötü idi ama şimdi kaç ay oldu bakın maşallah diyeyim çok mutluyuz siz siz olun sevdiklernzn kıymetini bilin hayat kısa hiç kimse huzur bozmaya değmez :)

Gerçekten çok doğru söylüyorsunuz.Şunu farkettim bide ben böyle yaptıkça eşim daha çok annesini aramaya başladı,daha sık gitmeye başladı.Sanki kendimden daha çok uzaklaştırıyor gibi oldum.

Siz kayinvalidenize sinirlisiniz eşinize degil ki. Sizi savunmasini xaten beklemeyin. Cunku o annesi

İşte anlamış olmanz ne güzel Rabbim kötü gözden fesat sözden uzak etsin insallah mutluluğunz daim olsun konusu olursa yorum yapmyn konuyu değiştirin ama asla düşmanlıkta yapmyn arada kalmak kadar kötü bişey yok çünkü bende memnun olmdgm konular var eşimin ailesi ile alakali ama saygı da kusur hiç etmem kendi ailem e de eşim etmez saygı zorunlu sevgi olmsada

Reactions: KV_
ahh canim ahh annesi,soz konusu olunca o kirilmasin uzulmesin sen kiril sen agla ortaya,cikar
Bu durumu bagirmak yerine ona,anlat sen bunu bunu yaptin kv boyle yapti beni korumadin gibi en iyi cozum budur bagirma,cozum olmuyo maleseff mesafenin,sebebini anlat ona cozum arayin beraber(bende yasadim b usorunu hala esime kirginim diyebilirim)

eşler annelerinden yana olunca ister istemez bir soğukluk geliyor insana. içten içe öfkeleniyorsunuz. ama o sizin eşiniz ve size karşı iyiyse zamanla düzelir aranız, geçer o soğukluk. cinsel soğukluğa gelince doğum sonrası, emzirme dönemi, bebekle ilgili kaygılar, yorgunluk vs bunlarla da ilgisi olabiliyor.

9 aydır süren bir soğukluktan ilişkiniz nasıl toparlanacak? Bir gün kızarsın iki gün kızarsın. Gerçekten seviyor musunuz eşinizi onu bi düşünün önce.

KV işte kabul edip duymazdan geleceksin bunu öğrendim bende çok kısa zamanda.
Kendi aileni de sokma kapat kulaklarını ama eşine de aynısını tembihle o da kapatacak herkese kulaklarını sadece bebişiniz ve siz olacaksınız olmuyor başka türlü

Aynen öyle çok doğru söylüyorsunuz.ÇOK kırgın olduğum için cinsel sogukluk.Sevmiyor değilim seviyorum en çok da bundan zoruma gitti zaten yaptığı.Ama dediğiniz gibi başkalarını sevindirmeyeceğim.Çünkü gerçekten 9 aydır o kadar iyi davranıyor ki.Ben olsam kendime dayanamazum. Ama o dayanıyor tabi nereye kadar.Başka yollara başvurur diye de korkmuyor değilim böyle devam edersem.O yüzden kafamdan atmaya çalışacağım.

Eşime söyledim kızgınlığımın nedenini belkide o yüzden bu kadar ılımlı.kv zaten çok mesafeliyim.Olaydan sonra özür diledi.Zaten hep yapar sonra özür diler.Ama onu hiç affetmeyeceğim, çünkü çocuğum üstünden beni yaralamaya çalıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…