• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime çok kötü davranıyorum

Böyle devam ederse daha bebeğiniz karninizdayken eşiniz sizden uzaklaşmaya başlar bu sefer de olan size olur.
Kafanizi dagitacak seylerle ilgileniyo musunuz?
Erkekler bu tur hareketleri hic hos karsilamaz :işsiz:bence bir doktora gozukmelisiniz...Bebeğede zaarar verebilirsin

Davranmayin. Bazen isimzie gelmeyen birsey oldu mu herseyi hamilelige yukluyoruz. Yani herkes hamile kaliyor. Analarimizda kalmis ama hic oyle davrandiklarini sanmiyorum.

Bazen abartiyoruz biz kadinlar.

Bence gebelikle ilgisi yok bi troid filan baktırmalısınız.. Tüp bebekle hamile kaldım.. İğnelerin, ilaçların, hormonların dibine vurdum resmen, psikoloji desen yerle bir ama bi kere bile eşimle aramda en ufak bi atışma geçmedi.. Tam tersi ona bu dönemde çok daha fazla sarıldım.. Bence normal olmayan bi durum var doktorunuzla bi görüşün derim.. Geçmiş olsun inşallah düzelirsiniz.

Bence,var,sizdaha,6,haftaliksiniz,ben 6.,haftalıkken ,hamis,oldugu.ubile,bilmiyordum,valeyboloynadim dusunsene,sonra,sonra,buhranlarbasiyor ,insani,pregoston,hormonundan hep

bende boyle olurum heralde simdiden esime diyorum napalim katlaniriz diyo ama zor durum cidden sizinde hormonlar fazla hey heyli:) acaba bir cozumu varmidir doktora danismak lazim

aşerme yi duyduk da sinirden kocaya saldirani ben hic duymadim.hamileyken..rahatlatici cay falan icsen

Bence,var,sizdaha,6,haftaliksiniz,ben 6.,haftalıkken ,hamis,oldugu.ubile,bilmiyordum,valeyboloynadim dusunsene,sonra,sonra,buhranlarbasiyor ,insani,pregoston,hormonundan hep
canım benim normal gebelik olmadığı (tüp bebek) için ben o progestanı ve daha bi sürü hormonu hem iğne olarak hem fitil olarak zaten daha hamile olmadan vücudumda en yüksek seviyede barındırıyorum.. Evt ruh hali değişiklikleri yaşıyorum ama eşime saldırmıyorum onu kastettim.

Sen yine iyi ben kocamdan tiksinmiştim hatta kendimden de tiksiniyodum ara ara zırt pırt duş alıyodum, bağırırken niye bağırıyorum ki falan diyodum ama 14-15. haftalarda geçti 3-5 hafta sürmüştü ama çok kötüydüm. Tamamen hormonlardan ama çocuğunun babasını üzüp evliliğini yıpratmaman gerektiğini düşünürsen frenleyebilirsin kendini sanırsam.

canım benim normal gebelik olmadığı (tüp bebek) için ben o progestanı ve daha bi sürü hormonu hem iğne olarak hem fitil olarak zaten daha hamile olmadan vücudumda en yüksek seviyede barındırıyorum.. Evt ruh hali değişiklikleri yaşıyorum ama eşime saldırmıyorum onu kastettim.

Bende ,ilac,ve, fitil,olarak,aldim,cokkk,kotuyduuu,inşallahhep,oylegider,yenisiniz,daha

Bendediyodumki,nasil,hamilebunlarya,bende,tik,yok,hatta,herkez,cok,rahat,gecirurim,sandi:)ama,oyle,olmadi,cokkk,zor,gecti,ve,geciyo,Benimde ,sadece,eşime,patlamak,olsa,keskede

Kil,dönmesi ,basur,dis,kuyruksokumu ,kirigi,mide,ve,bas,bulantilarini,saymiyorum,bile,o pregaston ,igrenc,bir hormon,nerde,yatip,kalktigini,bilmedim,,tencere,tava,bile,goremedim,1,a

Saglicakla,kucaginizaalmayi,nasip ,etsin ,rabbim ,canım

Bende ,ilac,ve, fitil,olarak,aldim,cokkk,kotuyduuu,inşallahhep,oylegider,yenisiniz,daha

Bendediyodumki,nasil,hamilebunlarya,bende,tik,yok,hatta,herkez,cok,rahat,gecirurim,sandi:)ama,oyle,olmadi,cokkk,zor,gecti,ve,geciyo,Benimde ,sadece,eşime,patlamak,olsa,keskede

Kil,dönmesi ,basur,dis,kuyruksokumu ,kirigi,mide,ve,bas,bulantilarini,saymiyorum,bile,o pregaston ,igrenc,bir hormon,nerde,yatip,kalktigini,bilmedim,,tencere,tava,bile,goremedim,1,a

Saglicakla,kucaginizaalmayi,nasip ,etsin ,rabbim ,canım
teşekkür ederim canım amin :KK33::KK33: sana da çok geçmiş olsun çok zor geçmiş :( Allah yardımcın olsun.. :KK33::KK33: Ben 2 günde bir progestan iğne oldum transferimden sonra.. günde 3 defa 2şer tane fitil kullandım.. bunlar hep bebek düşmesin diye.. onun yanında bir sürü göbekten iğneler falan hala devam eden iğnem var progestan vücudumda üst seviyeye ulaştığı için geçen p.tesi bıraktırdı doktor.. geceleri kan ter içinde uyanıyorum falan heryerimde sivilceler çıktı kalçalarım göbeklerim delik deşik morartılar içinde ama buna da şükür.. Sonuçta bebeğim benimle inşallah benimle kalmaya devam eder :KK33::KK33: O yüzden bunca çektiklerimden sonra Allah bana böyle bi hediye vermişken kimsenin özellikle de canımın yarısının eşimin kalbini kırmak günaha girmek olur.. O yüzden özellikle normal yollarla hmile kalmış arkadaşlar Allah'a şükredin sizi bu günlere hiç uğraştırmadan getirdiği için.. Bu en güzel günlerinizin tadını çıkarmaya çalışın.. Muhakkak ki zorlukları var ama herşeyin bi çözümü var.. Sinir mi geldi derin derin 10 kere nefes alıp yavaş yavaş verin emin olun sakinleşeceksiniz.. Hiçbişey kimsenin kalbini kırmayı haklı çıkarmaz unutmayın:KK37::KK37::KK37::KK37:

Artık hamilelikten mi bilmiyorum ama adama iki haftadır hayatı zindan ediyorum. Sonra da vicdan yapıp kendime kızıyorum. Ardından kendime kızdığım için tekrar ona kızıyorum.
Aramızda hiçbir sorun yok ama evin içinde kızgın boğa gibi dolanıyorum. Sürekli çığlık çığlığa bağırıyorum, kendimi odalara kitliyorum aptal saptal hareketler. Sadece ona da değil, herkese. televizyonla bile kavga ediyorum.
Ama en çok eşim etkileniyor doğal olarak. Her şeyi gözüme batıyor. oturuşu, duruşu, ses tonu, yatağın sağ tarafında yatması, kumandayı masaya koyması, göz kırpması bile. Kavgalarımın bir nedeni bile yok. Suyun içine limon atmadı diye bir saat oturdum ağladım. Ağlarken ama fiyuuuuuuuu ama demediğimi bırakmadım.

Sizin de böyle oluyor muydu, ne zaman geçecek bu öfke problemi. Normalde de sinir denir bilmeyen bir insanım. Bu şımarıklık bana hiç yakışmıyor, kendimi çok edepsiz ve gereksiz hissediyorum. O alttan aldıkça daha sinirleniyorum oysa. Karşılık verse diye bekliyorum. Başka bir kadına dönüştüm resmen. Hülya Koçyiğit gibiyken Aliye Rona oldum. Kendinizi frenlemek için ne yapıyorsunuz bu durumlarda?
Ben iğreniyordum tiksiniyordum herseyinden bi de.normalde de sinirliyimdir.doguma gittigim güne kadar teror estirdim demedigimi yapmadığımı birakmadim.bebegim oldu iyiyim şimdi.tedavi dahi gordum hamileligimde hicbisey etki etmedi bana.

Ben de hamilelik geçirdim ama hic boyle birsey yaşamadım. Belki senin sekerin düşüyordur, azar azar sık sık birşeyler yemen lazim. Genelde gözlemlediğim, şekeri düşen insanlar cabuk sinirleniyor.

Ya da bir arkadaş daha söylemiş. Hamilelik sebebiyle ilişki sıklığiniz azaldiysa içinizde biriken enerjiyi bu şekilde atıyor olabilirsiniz.
Hormonel canım değişen hormonları kaldıramıyor her bünye.

Hamilelik zor bir süreç insan daha duygusal sinirli hissediyor kendini.
Eşinizden önce karnınızdaki Bebek için sakin olmaya çalışın Bebek her stresi hissediyor bitki çayları içebilirsiniz Melisa çayı sakinleştiriyor diye biliyorum ama gebelikte zararı olur mu araştırın

Artık hamilelikten mi bilmiyorum ama adama iki haftadır hayatı zindan ediyorum. Sonra da vicdan yapıp kendime kızıyorum. Ardından kendime kızdığım için tekrar ona kızıyorum.
Aramızda hiçbir sorun yok ama evin içinde kızgın boğa gibi dolanıyorum. Sürekli çığlık çığlığa bağırıyorum, kendimi odalara kitliyorum aptal saptal hareketler. Sadece ona da değil, herkese. televizyonla bile kavga ediyorum.
Ama en çok eşim etkileniyor doğal olarak. Her şeyi gözüme batıyor. oturuşu, duruşu, ses tonu, yatağın sağ tarafında yatması, kumandayı masaya koyması, göz kırpması bile. Kavgalarımın bir nedeni bile yok. Suyun içine limon atmadı diye bir saat oturdum ağladım. Ağlarken ama fiyuuuuuuuu ama demediğimi bırakmadım.

Sizin de böyle oluyor muydu, ne zaman geçecek bu öfke problemi. Normalde de sinir denir bilmeyen bir insanım. Bu şımarıklık bana hiç yakışmıyor, kendimi çok edepsiz ve gereksiz hissediyorum. O alttan aldıkça daha sinirleniyorum oysa. Karşılık verse diye bekliyorum. Başka bir kadına dönüştüm resmen. Hülya Koçyiğit gibiyken Aliye Rona oldum. Kendinizi frenlemek için ne yapıyorsunuz bu durumlarda?
Bunun hamilelikle ilgisi yok,eşinin sana toleranslı davranmasının sen de ki karşılığı.
Ama karnındaki evladına yazık.Bu kadar sinir onun için ne kadar zararlı.Eşin de tolere ettikçe zamanla sevgisi törpülenir.Soğur.Yüz göz olursunuz.Çünkü herkesin bir tahammül sınır noktası vardır.Hamilelik gibi en güzel dönemi tadını çıkararak,bebek gelişimi çocuk bakımı ebeveyn olma gibi bilgilerle kendini geliştirmek,birlikte bebeğinizin geleceği ile ilgili hayaller kurmak sohbet etmek yürüyüşlere çıkmak dururken hayatı bu kadar zorlaştırmanın manası ne.

İyi niyetli yorumlarınızı anlıyorum ama şu 'kocanı elden kaçıracaksın' durumunu anlayamıyorum. Daha doğrusu, koca dediğin elde tutulması gereken bir madde değil. Yahu iki gün sinire kesince, beni bırakacaksa zaten, bıraksın mümkünse. Siz nasıl insanlarla evlisiniz bilmiyorum ama derdim zaten adamı elde tutmak falan değil. Kırdığımı düşündüğüm için üzülmem. İnanın bu daha önemli.. Hırbonun tekiyle de evlenmedik herhalde.

Bugün doktorla konuştum, çok normal bir iki haftaya geçecek dedi. Sinirli annelerin, sinirli bebekleri olurmuş. Sabahtan beri komedi filmi izliyorum, fıkra falan anlatıyorum karnıma. Komik bir çocuğum olsun diye :)

Hamilelik zor bir süreç insan daha duygusal sinirli hissediyor kendini.
Eşinizden önce karnınızdaki Bebek için sakin olmaya çalışın Bebek her stresi hissediyor bitki çayları içebilirsiniz Melisa çayı sakinleştiriyor diye biliyorum ama gebelikte zararı olur mu araştırın

Bugün doktorla konuştum, çok normal bir iki haftaya geçecek dedi. Sinirli annelerin, sinirli bebekleri olurmuş. Sabahtan beri komedi filmi izliyorum, fıkra falan anlatıyorum karnıma. Komik bir çocuğum olsun diye :)
Aynen öyle yapın:)
Ben hamileyken hiç dram, korku filmi izlemedim haber bile izlemiyordum hemen sinirleniveriyordum televizyonla kavga ederdim :)
Komedi filmleri izleyin, güzel ortamlarda bulunun, kendinizi eve kapatmayın akşamları eşinizle yürüyüşler yapın , bol bol sinemaya gidin gidemeyeceksiniz çünkü :)
Huzursuz ortamlardan uzak durun sizi mutlu eden insanlarla görüşün..
eşinizle sohbet halinde olun dertleşin size destek olmasını hamileliğin zor bir süreç olduğunu anlatın.. kısaca bu zamanların tadını çıkarın her şey güzel olacak inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız :)

Back
X