- 30 Aralık 2016
- 2.944
- 10.150
- 128
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya ne dalga gecicem sende bi acayıpsin.meydanı buldun konuş dur.burda beni herkes yıllardır tanır...şaun sana kendımı tabbiki izah etmek zorunda değilim...tek sen kadın haklarını savunmaya kendini eşdeğer tutma istersen...
hayır öyle bi saçma sapan zan altında bırakışın var ki...böyle bi kadını savunamam cunku bu kadının konularını okduum....üüf neyse istediğini düşün ya..
yazdigim seylerinyuzune de soyluyorum ama gururu kalmadi galiba takmiyor ne desemsen vicdan yapıyosun şuan..bence eşine sıkı sıkı sarıl...hayır sevmıyorsan da boşan..bu yazdıklarını okusa nasıl kırılır onu düşün..hayırlı eş piyango gibidir herkese vurmaz
Hersey zamanla olur demekki eşinizin sizden ogrenecek cok seyi var.ama guzel davranin esinize.kaybedince ben ne yaptım demeyin.gunah aynısını esiniz size yapsaydı ne hissederdiniz.esimle evlenirken ona deger veriyordum cunku karsima cikan bir melek ti o benim icin sadece...bu devirde bukadar temiz bir insani bulamazdim ve ozamanlarki cahillikle evlilik merakimla esimle evlendik ama asik degildim ona o bana asikdi hemde inanilmaz asikti...seviyordu da cok hemde biliyordum simdide sevgisi eksilmedi hissettiryor zaten bensizlige dayanamayacagindan her yaptigima her soyledugime boyun egiyor ...ama ben cok acıyorum onasuan hele yataigin en ucunda kivrilmis zararsiz zararsiz yatiyor...yorganin da cogunu benim tarafima birakmis
kendi ustundeki cok az
halbuki 1 saat once birseyi cok.cok buyutuup baya biseyler saydim hakaretler ettim haklimiyim haksizmiyim bilmiyorum ama yinede abarttimi dusunuyorum gaz meselesi ...yatak odama bir girdim laģim patlamis sanki is getirdi eve calisykrdi yatak odasinda ce saatlerce bu eylemi yapti galiba odada rahatsiz olup karisindan utanir insan da cami acar bu paso gaz cikarmis ..bence bu saygisizliktir...ki bende guzel.koku takintisi var oda parfumu sikmadan duramam takinti iste mis gibi kokacak o ev...ama yatak odam oyle kokunca cinnet gecirdim.sanki demedigim laf kalmadi agir seyler bile soyledim hic tepki vermiyo o hepten gicik ediyo insani ya kucuk cocuk gibi susuyo ..tabi bitek gaz meselesi degil...bana napsa yaranamiyor yaotugi iyiligi romantikligi hediyeyi 1 ssat sinra u unutuyorum yine nankor nankor konusmaya bagaramaya basliyorum sonra pisman oluyorum.sariliyorum allaha sukur cok cok nefretlik bir duygum yok oyle olsa bosabirdim ama yine icimde biseyler var ona karsi olumlu seyler...herseyden onemlisi ben biraz huysuz kaprisli bir kadinim annnem babam bile cekmezdi benionu kadar..bosanirsam onun gibi melek bir insani biraktima baskasina yar ettime cok pisman olurum diye korkuyorum
(...ama iste genel anlamda durum bu....en buyik sorun benim onu onun beni sevdigi kadar sevmemem..biliyorum eger sevseydim agir sartlarina bile razi gelir mutlu olurdum...ama ben birgun sukrediyosam 3 gun esime soyleniyorum....birde begenmiyorum onu
askinda cirkin degil hafif jumral kirli sakalli biyik agirlikli biri:) ela gozlu boyu ne kisa ne uzun kilosu hafif var ama ben hep vucudunu elestiriuorum onun ben cok bakinliyim nakyajsiz bakkala bile cikmam kendime cok bakarim.parfumsU durmam ama.esime ben slklyorum.parfumu gelip o unutuyor ..halbuki boliyor guzel.kokudan nekadar etkilendimi...byaralar sevdigim parfumu bol bol kullaniyor ama benim yine huyum ayni bir iki gun iyiydim ona karsi bugun gaz meselesinden dolayi yine zivanadan ciktim.nezaman duzelirim bilmem biseyler hissedene kadar cehennem hayati yasariz yine
ben napayim bunun duasi falan biseyi yokmu ona baglanmam icin...bosanmayi suanda dusunmuyorum.cocuk var ailem inanilmaz seviyor esimi babamin kankasi zaten..ben simdi babamin karsisina cikip ask istiyom baba ondan ayrilcam diyemem ki
sadefce care arastiriyorum yuvami daha cekilir hale getirmek iatiyirum
![]()
saol csnim sendrom da olabilir evet ne diyim keske gecici bisey olsa da yine sevsem saysam heycanlansamDepiedra ben senin konularina biraz goz gezdirdim. Kocan oyle cok abartili iyi bir adam degil. Senin kocana ofke patlamalarin da bosuna degil. Oturup konusmaniz lazim hayatindan bikmissin. Agir depresyon gecirmeden onlem alman lazim. Tukenmislik sendromu yasiyor olabilirsin.
Kavga gurultu hic hos degl kesinlikle. Depiedra'nin kocasi pinti, bayanin isteklerini anlamiyor, pek saygili bir insan da degil. Konu sahibi esim iyi biri demis ama neresi iyi bilmiyorum onceki konularina baktim iyi bir koca goremedim ben. Aile terapisi oneriyorum.sizin gibi insanlar, eşlerinin ya da sevgililerinin ilişki esnasında hayatlarını zehir eder,söylenmedik söz bırakmaz, saygısızlık kavga gürültü herşeyi yapar, sonra o şahısları başkasına kaptırır (muhtemelen hem kişilik hem fiziksel yönden kat be kat üstün bi kadına ) sonrada geri dön geri dön diye zırlar, o kadına da basit muamelesi yaparsınız
şuan aynı şeyleri yaşıyorum ordan biliyorum çünkü ama ne yazıkki bu hikayede saygısız olan kadın ben değilim![]()
Kavga gurultu hic hos degl kesinlikle. Depiedra'nin kocasi pinti, bayanin isteklerini anlamiyor, pek saygili bir insan da degil. Konu sahibi esim iyi biri demis ama neresi iyi bilmiyorum onceki konularina baktim iyi bir koca goremedim ben. Aile terapisi oneriyorum.
Tum konularinda cok ici bunalmis bir insan gordum. Kotu niyetli degil de bir seyleri hem kendi icinde asamamis, esinden de bu yonde bir destek gormuyor. Ben su an agir depresyon gecirdigini dusunuyorum bazi belirtilerden dolayi. Bence bir destek sart. Hepimize disaridan bir goz, yol gosterecek bir el gerekiyor bazen. Ilk once sadece bu konuyu okudum vay kadina bak esine yazik falan dedim, diger konulara baktim iyi bir koca goremedim, psikolojisi darbe almis bir kadin gordum. Herkes de taslamis burada.ben aile terapisti değil, 1 gecede kişilik değişimi mümkünse onu öneriyorum![]()
En azindan pencere acsaydi ya.Böyle bi jenerasyon var pembe bulutlar üstünde filan gezmek istiyolar aşk meşk. Depiedra silkelen ve kendine gel bence çünkü aşk romantik komedi filmlerindeki gibi olmuyor o aşk her gece ossura ossura uyuyo. Ayrıca bu kadar doğan bişeyden dolayı neden utansın hemde karısından. Bide adama akşam kuru fasulye filan mı yedirdin?
Allah adamk senin elinden kırtarsın
AMİN
Merak ediyorum allahtan daha ne istiyosunuz? Açmısın açıktamısın şiddetmi görüyosun? Bukadarda merhametsiz olunmaz. Demekki kocanız hasta olup yatağa düşse işini göremez hale gelse bırakın gazı altını değiştirmeyi dönüp yüzüne bakmıcaksın. Allahtan kork sen evinde rahat rahat otururken o adam ekmek peşinde. Nasıl ödersin hakkını hiç düşündünmü?esimle evlenirken ona deger veriyordum cunku karsima cikan bir melek ti o benim icin sadece...bu devirde bukadar temiz bir insani bulamazdim ve ozamanlarki cahillikle evlilik merakimla esimle evlendik ama asik degildim ona o bana asikdi hemde inanilmaz asikti...seviyordu da cok hemde biliyordum simdide sevgisi eksilmedi hissettiryor zaten bensizlige dayanamayacagindan her yaptigima her soyledugime boyun egiyor ...ama ben cok acıyorum onasuan hele yataigin en ucunda kivrilmis zararsiz zararsiz yatiyor...yorganin da cogunu benim tarafima birakmis
kendi ustundeki cok az
halbuki 1 saat once birseyi cok.cok buyutuup baya biseyler saydim hakaretler ettim haklimiyim haksizmiyim bilmiyorum ama yinede abarttimi dusunuyorum gaz meselesi ...yatak odama bir girdim laģim patlamis sanki is getirdi eve calisykrdi yatak odasinda ce saatlerce bu eylemi yapti galiba odada rahatsiz olup karisindan utanir insan da cami acar bu paso gaz cikarmis ..bence bu saygisizliktir...ki bende guzel.koku takintisi var oda parfumu sikmadan duramam takinti iste mis gibi kokacak o ev...ama yatak odam oyle kokunca cinnet gecirdim.sanki demedigim laf kalmadi agir seyler bile soyledim hic tepki vermiyo o hepten gicik ediyo insani ya kucuk cocuk gibi susuyo ..tabi bitek gaz meselesi degil...bana napsa yaranamiyor yaotugi iyiligi romantikligi hediyeyi 1 ssat sinra u unutuyorum yine nankor nankor konusmaya bagaramaya basliyorum sonra pisman oluyorum.sariliyorum allaha sukur cok cok nefretlik bir duygum yok oyle olsa bosabirdim ama yine icimde biseyler var ona karsi olumlu seyler...herseyden onemlisi ben biraz huysuz kaprisli bir kadinim annnem babam bile cekmezdi benionu kadar..bosanirsam onun gibi melek bir insani biraktima baskasina yar ettime cok pisman olurum diye korkuyorum
(...ama iste genel anlamda durum bu....en buyik sorun benim onu onun beni sevdigi kadar sevmemem..biliyorum eger sevseydim agir sartlarina bile razi gelir mutlu olurdum...ama ben birgun sukrediyosam 3 gun esime soyleniyorum....birde begenmiyorum onu
askinda cirkin degil hafif jumral kirli sakalli biyik agirlikli biri:) ela gozlu boyu ne kisa ne uzun kilosu hafif var ama ben hep vucudunu elestiriuorum onun ben cok bakinliyim nakyajsiz bakkala bile cikmam kendime cok bakarim.parfumsU durmam ama.esime ben slklyorum.parfumu gelip o unutuyor ..halbuki boliyor guzel.kokudan nekadar etkilendimi...byaralar sevdigim parfumu bol bol kullaniyor ama benim yine huyum ayni bir iki gun iyiydim ona karsi bugun gaz meselesinden dolayi yine zivanadan ciktim.nezaman duzelirim bilmem biseyler hissedene kadar cehennem hayati yasariz yine
ben napayim bunun duasi falan biseyi yokmu ona baglanmam icin...bosanmayi suanda dusunmuyorum.cocuk var ailem inanilmaz seviyor esimi babamin kankasi zaten..ben simdi babamin karsisina cikip ask istiyom baba ondan ayrilcam diyemem ki
sadefce care arastiriyorum yuvami daha cekilir hale getirmek iatiyirum
![]()
Normalde calisan insanlarin cocuklarina bakici bakiyor ve evde olmasina karsilik bir ucret karsiligi yapiyorlar cunku emek ve dikkat istiyor. Bu yuzden konu sahibinin evde oturdugunu soylemek dogru degil kucumseyici bir yaklasim bence. Cocuga ilaveten evin diger islerini yapiyor. Tatil yok mesai saati yok.Her ne kadar kolay gibi gorunse de sureklilik arzettigi, maddi veya kariyer anlaminda bir getirisi olmadigi icin de psikolojik olarak tuketici bir surec. Diger meseleye gelirsek keyfi veya zaruriyet durumlari birbirinden farkli. Keyfi olarak bu kadar rahat davranmak guzel degil. En azindan bir pencere acabilirdi. Evli olmalari saygisiz davranmayi gerektirmiyor.Merak ediyorum allahtan daha ne istiyosunuz? Açmısın açıktamısın şiddetmi görüyosun? Bukadarda merhametsiz olunmaz. Demekki kocanız hasta olup yatağa düşse işini göremez hale gelse bırakın gazı altını değiştirmeyi dönüp yüzüne bakmıcaksın. Allahtan kork sen evinde rahat rahat otururken o adam ekmek peşinde. Nasıl ödersin hakkını hiç düşündünmü?
Bir kadının çocuklarına ve eşine bakması ihtiyaçlarını karşılaması onun görevidir. Madem hayat sizin dediğiniz gibi neden evlenip yuva kuruyoruz. Herkes takılsın kafasına göre. Ailenin ne demek olduğunu unutmayalımNormalde calisan insanlarin cocuklarina bakici bakiyor ve evde olmasina karsilik bir ucret karsiligi yapiyorlar cunku emek ve dikkat istiyor. Bu yuzden konu sahibinin evde oturdugunu soylemek dogru degil kucumseyici bir yaklasim bence. Cocuga ilaveten evin diger islerini yapiyor. Tatil yok mesai saati yok.Her ne kadar kolay gibi gorunse de sureklilik arzettigi, maddi veya kariyer anlaminda bir getirisi olmadigi icin de psikolojik olarak tuketici bir surec. Diger meseleye gelirsek keyfi veya zaruriyet durumlari birbirinden farkli. Keyfi olarak bu kadar rahat davranmak guzel degil. En azindan bir pencere acabilirdi. Evli olmalari saygisiz davranmayi gerektirmiyor.
Evet dogru. Kocanin gorevide calismak ve esi ile cocugunun ihtiyaclarini karsilamak. Abartmaya gerek yok yani kocanin calismasini. Koca evde kalip cocuga baksa, temizlik yemek yapsa konu sahibi de bulur zaten asgari maas veren bir is. Aile olmak saygiyi yitirmek degil ki. Ailenin ne demek oldugunu unutmayalim.Bir kadının çocuklarına ve eşine bakması ihtiyaçlarını karşılaması onun görevidir. Madem hayat sizin dediğiniz gibi neden evlenip yuva kuruyoruz. Herkes takılsın kafasına göre. Ailenin ne demek olduğunu unutmayalım
Peki dediğiniz gibi olsun. Konu sahibinin benim ne demek istediğimi anlaığını düşünüyorum. Size hayırlı akşamlar.Evet dogru. Kocanin gorevide calismak ve esi ile cocugunun ihtiyaclarini karsilamak. Abartmaya gerek yok yani kocanin calismasini. Koca evde kalip cocuga baksa, temizlik yemek yapsa konu sahibi de bulur zaten asgari maas veren bir is. Aile olmak saygiyi yitirmek degil ki. Ailenin ne demek oldugunu unutmayalim.