• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esime cok kotu davraniyorum:(

karsima bu tarz seyler cikiyor ama sukur ki kendime sahip cikiyorum belkide cok cahil biri olsa esini aldatir benim durumumda ama allah korusuj cok kotu birsey :KK43:
kesınlıkle onun sevgisini kullanırdı.zaten kadınların genelı öyle eslerını kullanıyorlar evlı ayagına her haltı yıyorlar bısey oldumu adı cıktımı ay kocam öldürür duymasın ayakları.seninde basına gelecek gibi öle bırsey oldumu bosanırsın suclu degılsın yargılayamazlar seni burda kımse.insallah esıne asık olursun ilerikı gunlerde

evet hepsi dogru ne diyeyim ki ite kaka bir ilsiski ama ask yok diye bosancak cesaretim yok ve bazi bitmemis degerler var cocuk var simdilik bosanmayi dusunmuyorum hele esim bazen bahsediyorum madem anlasamiyoz niye birlikteyizki diyorum aslaaa bana onkelimeyi soyleme diyor her halinle kabulumsun diyor :KK43:

Sen her halinle benim kabulüm değilsin de

içimden geçenleri yazmak isterdim ama buara çok ban yedim değmez giyorum boşanında adamcağız kurtulsun

bnde ceza almışım...nasıl oluyor anlamıyorum...bi çok saygısız edepsizler oluyor,biz cvp atınca ceza alıyoruz....tuhaf....

niye canim temizim titizim guzel.kokular makyaj sac bas giyim herseyimle bakimliyim cok sukur bakimsiz evden disari adimi mi atamam..ama esim parfum sikmayi unutur hatta bi ara koltuk altini kaldirio ben rolonluyodum
Bakımsız evden dışarı adım atmıyorsun. Peki evde nasılsın? Eşin de seni bakımlı görüyor mu evde, o konuda adamdan sayıyor musun onu mesela?

Bu tür de bi acayip.Seviyorum ölüyorum ama burnundan fitil fitil getiriyorum kuzu gibi adamın..Ha ama kasap sevdiği eti mi deriyi mi yerden yere vuruyodu, neyse kadınlar sevmedikleri adamlara acımazlarmış sevmediğin aşikar.Haaa bide gaz meselesi tüp contasında arıza vardır, bi müddet benzinde kullan yada herife katkılı gaz bastırıyosun petrol istasyonunu değiştir..Hey Allahım sen çıkarınca çiçek ve baharat kokulu 500 liralık parfüm pısırttırıyosun havaya.

Terbiye, karakter önemli. Sizinki altından da adamınki bakır mı? Yazık üzülüyorum böyle kadınlara. :KK14:

Sana bu şekilde cevap veriyorum.

Eklentiler

• FB_IMG_1463987246551.webp
    FB_IMG_1463987246551.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 126
Zengin ve yakışıklıyla evlenemedin güzelliğini harcattın ondan :KK66:
D Depiedra sendeki alt metin bu.
hep fonda arka planda.
beynini kemirip duruyor.
daha iyi bir eş ve daha kaliteli bir hayat istediğin.
ama elde edemediğin için de şu an bu durumdasın.
eşin de alttan alıyor sanırım seni ki eşine kötü davranabilme lüksüne de sahipsin :))

Üzüldüm ya valla bak kıymetini bil böyle davranırsan bir gün taşar kırar tanıyamazsın bile sevmeye çalış aşık adam be çok şanslısın inşallah hep evli kalırsınız :KK66:

esim flort ten beri bana hastalik seviyesinde asik galiba:KK43: eskiden de kendine bise yaoar korkusuyla ayrilamiyodum:KK43: bekarken yani

Keşke ayrılsaydın zamanında, sevgi aşk tek taraflı oldumu o ilişki elbet bir yerde patlak veriyor sizin ki de çok sağlıklı bir ilişki değil nihayetinde...

Düşünüyorum da bu adamın hayatını berbat etmeye ne hakkın var??

Resmen oyuncak gibi oynuyorsun zavallıyla ama o adam bu şekilde devam etmez farkında değilsin ama belkide kendi ellerinle bir canavara dönüştüreceksin adamı elbet bu birikmişliklerin büyük bir patlaması olacak... Belki daha zamanı var belkide çok yakın bi zmanda...
Hazırlıklı ol bence...

Sevmediginiz,asik olmadiginiz,ezdiginiz fakir buldugunuz,hirpaladiginiz,surekli canini acitmak istediginiz haftanin 3-4 gunu tahammul edemediginiz biri icin bir dua bise bilmiyorum ben
Terapist veya buraninda faydali olacagini dusunmuyorum size sevmediginiz kocanizi bise sevdiremez bence adamin sabrina kadar gider sizin evliliginiz sonra ya temizinden aldatilir ayrilirsiniz yada bosanalim der bir anda yasattigini yasayan konumuna dusersiniz
Ama sundan eminim size birsey soylememesi kirilmadigi kizmadigi gormedigi yada caninin yanmadigi anlamina gelmez aynilarini yasamadanda can teslim etmezsiniz bunu ben demiyorum hayat diyor yasiyoruz goruyoruz sahit oluyoruz
O yuzden siz bir an once en azindan katlanabilirlige odakli tekli terapi alin
Ayrica dinende yaptiginiz gunah bu bakis acisinada yonelin belki dizginler sizi biraz

esimle evlenirken ona deger veriyordum cunku karsima cikan bir melek ti o benim icin sadece...bu devirde bukadar temiz bir insani bulamazdim ve ozamanlarki cahillikle evlilik merakimla esimle evlendik ama asik degildim ona o bana asikdi hemde inanilmaz asikti...seviyordu da cok hemde biliyordum simdide sevgisi eksilmedi hissettiryor zaten bensizlige dayanamayacagindan her yaptigima her soyledugime boyun egiyor ...ama ben cok acıyorum ona:KK43: suan hele yataigin en ucunda kivrilmis zararsiz zararsiz yatiyor...yorganin da cogunu benim tarafima birakmis :KK43: kendi ustundeki cok az :KK43: halbuki 1 saat once birseyi cok.cok buyutuup baya biseyler saydim hakaretler ettim haklimiyim haksizmiyim bilmiyorum ama yinede abarttimi dusunuyorum gaz meselesi ...yatak odama bir girdim laģim patlamis sanki is getirdi eve calisykrdi yatak odasinda ce saatlerce bu eylemi yapti galiba odada rahatsiz olup karisindan utanir insan da cami acar bu paso gaz cikarmis ..bence bu saygisizliktir...ki bende guzel.koku takintisi var oda parfumu sikmadan duramam takinti iste mis gibi kokacak o ev...ama yatak odam oyle kokunca cinnet gecirdim.sanki demedigim laf kalmadi agir seyler bile soyledim hic tepki vermiyo o hepten gicik ediyo insani ya kucuk cocuk gibi susuyo ..tabi bitek gaz meselesi degil...bana napsa yaranamiyor yaotugi iyiligi romantikligi hediyeyi 1 ssat sinra u unutuyorum yine nankor nankor konusmaya bagaramaya basliyorum sonra pisman oluyorum.sariliyorum allaha sukur cok cok nefretlik bir duygum yok oyle olsa bosabirdim ama yine icimde biseyler var ona karsi olumlu seyler...herseyden onemlisi ben biraz huysuz kaprisli bir kadinim annnem babam bile cekmezdi benionu kadar..bosanirsam onun gibi melek bir insani biraktima baskasina yar ettime cok pisman olurum diye korkuyorum:KK43:(...ama iste genel anlamda durum bu....en buyik sorun benim onu onun beni sevdigi kadar sevmemem..biliyorum eger sevseydim agir sartlarina bile razi gelir mutlu olurdum...ama ben birgun sukrediyosam 3 gun esime soyleniyorum....birde begenmiyorum onu:KK43: askinda cirkin degil hafif jumral kirli sakalli biyik agirlikli biri:) ela gozlu boyu ne kisa ne uzun kilosu hafif var ama ben hep vucudunu elestiriuorum onun ben cok bakinliyim nakyajsiz bakkala bile cikmam kendime cok bakarim.parfumsU durmam ama.esime ben slklyorum.parfumu gelip o unutuyor ..halbuki boliyor guzel.kokudan nekadar etkilendimi...byaralar sevdigim parfumu bol bol kullaniyor ama benim yine huyum ayni bir iki gun iyiydim ona karsi bugun gaz meselesinden dolayi yine zivanadan ciktim.nezaman duzelirim bilmem biseyler hissedene kadar cehennem hayati yasariz yine:KK43: ben napayim bunun duasi falan biseyi yokmu ona baglanmam icin...bosanmayi suanda dusunmuyorum.cocuk var ailem inanilmaz seviyor esimi babamin kankasi zaten..ben simdi babamin karsisina cikip ask istiyom baba ondan ayrilcam diyemem ki :KK43: sadefce care arastiriyorum yuvami daha cekilir hale getirmek iatiyirum :KK43:
Gider eteri gelir beteri derler. Sonra ilk esinizi mumla ararsiniz. Allahtan daha ne istiyorsunuz..

Back
X