• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esime cok kotu davraniyorum:(

Yani o kadar saçma bir sebep ki ressmen sinirlendim şuan sabah sabah eşinizin evi orası ne kadar sizinse bir o kadar da onun öksürür Tıksırır gaz çıkartır arada bir sizin kaçmıyor mu yani yarın öbür gün hasta olsa bakma bile bakmasınız çok bakımlıyım diyorsunuz da o güzellik nereye kadar gelecek sizinle önemli olan huy güzelliği ben eşinizin yerinde olsam 1 dakika durmam sizinle yazık hem eşinize hem size kıymetini bilmiyorsunuz ansızın bir ölüp gitse o zaman ne yapacaksınız kaç yaşındasınız bilmiyorum ama çocuk aklıyla düşünüyorsunuz neyse çok sinirliyim lütfen böyle konuları açmayın biraz mantıklı şeyler konuşalım .

Ne yaparsam yapayim gitmez diye dusunuyorsunuz bence.Yaptiginiz hareketlerden dolayi icinde birseyler bitmek uzeredir nerden biliyorsunuz?

adamı sevmediğiniz ortada, zaten yazmışsınız ona karşı olumlu diyebileceğimiz duygularınız sadece acıma ve pişmanlık... esip gürledikten sonra vicdan yapıyorsunuz.
mesela bu olay eşini seven bir kadının başına gelseydi kadın odaya girince ya gülüp dalga geçer ya da tatlı-sert kızarak camı açardı büyütmezdi.

hani şu evliliğin temel taşı dedikleri saygı var ya işte o sadece klişe bir laf değil. saygı duymuyorsunuz eşinize. olay ne olursa olsun çocuk gibi azarlıyorsunuz ki ben 4 yaşındaki kızıma bir hatası yüzünden kızdığım zaman bile gururunun kırıldığını düşünüp pişman oluyorum değil ki eşim...

adamın sizi kaybetmemek için herşeye susması da bence güzel bir özellik değil... eşimle sevgiliyken ilk kavgamızda çok şımarıkça davranmıştım. çünkü ondan öncekiler kaybetmemek için susmayı, alttan almayı pohpohlamayı seçerlerdi. ben de onu bekledim. ama o bana "her zaman karşı tarafın alttan almasını beklersen karşında gurursuz birini bulursun" demişti. çok etkilenmiştim ve yıllardır da onun gururunu incitmemek için çaba sarf ederim.

bu evliliği sürdürmenizin ikiniz için de çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum ama sürdürecekseniz de lütfen eşinizin insanlık onuruna saygı gösterin.

esimle evlenirken ona deger veriyordum cunku karsima cikan bir melek ti o benim icin sadece...bu devirde bukadar temiz bir insani bulamazdim ve ozamanlarki cahillikle evlilik merakimla esimle evlendik ama asik degildim ona o bana asikdi hemde inanilmaz asikti...seviyordu da cok hemde biliyordum simdide sevgisi eksilmedi hissettiryor zaten bensizlige dayanamayacagindan her yaptigima her soyledugime boyun egiyor ...ama ben cok acıyorum ona:KK43: suan hele yataigin en ucunda kivrilmis zararsiz zararsiz yatiyor...yorganin da cogunu benim tarafima birakmis :KK43: kendi ustundeki cok az :KK43: halbuki 1 saat once birseyi cok.cok buyutuup baya biseyler saydim hakaretler ettim haklimiyim haksizmiyim bilmiyorum ama yinede abarttimi dusunuyorum gaz meselesi ...yatak odama bir girdim laģim patlamis sanki is getirdi eve calisykrdi yatak odasinda ce saatlerce bu eylemi yapti galiba odada rahatsiz olup karisindan utanir insan da cami acar bu paso gaz cikarmis ..bence bu saygisizliktir...ki bende guzel.koku takintisi var oda parfumu sikmadan duramam takinti iste mis gibi kokacak o ev...ama yatak odam oyle kokunca cinnet gecirdim.sanki demedigim laf kalmadi agir seyler bile soyledim hic tepki vermiyo o hepten gicik ediyo insani ya kucuk cocuk gibi susuyo ..tabi bitek gaz meselesi degil...bana napsa yaranamiyor yaotugi iyiligi romantikligi hediyeyi 1 ssat sinra u unutuyorum yine nankor nankor konusmaya bagaramaya basliyorum sonra pisman oluyorum.sariliyorum allaha sukur cok cok nefretlik bir duygum yok oyle olsa bosabirdim ama yine icimde biseyler var ona karsi olumlu seyler...herseyden onemlisi ben biraz huysuz kaprisli bir kadinim annnem babam bile cekmezdi benionu kadar..bosanirsam onun gibi melek bir insani biraktima baskasina yar ettime cok pisman olurum diye korkuyorum:KK43:(...ama iste genel anlamda durum bu....en buyik sorun benim onu onun beni sevdigi kadar sevmemem..biliyorum eger sevseydim agir sartlarina bile razi gelir mutlu olurdum...ama ben birgun sukrediyosam 3 gun esime soyleniyorum....birde begenmiyorum onu:KK43: askinda cirkin degil hafif jumral kirli sakalli biyik agirlikli biri:) ela gozlu boyu ne kisa ne uzun kilosu hafif var ama ben hep vucudunu elestiriuorum onun ben cok bakinliyim nakyajsiz bakkala bile cikmam kendime cok bakarim.parfumsU durmam ama.esime ben slklyorum.parfumu gelip o unutuyor ..halbuki boliyor guzel.kokudan nekadar etkilendimi...byaralar sevdigim parfumu bol bol kullaniyor ama benim yine huyum ayni bir iki gun iyiydim ona karsi bugun gaz meselesinden dolayi yine zivanadan ciktim.nezaman duzelirim bilmem biseyler hissedene kadar cehennem hayati yasariz yine:KK43: ben napayim bunun duasi falan biseyi yokmu ona baglanmam icin...bosanmayi suanda dusunmuyorum.cocuk var ailem inanilmaz seviyor esimi babamin kankasi zaten..ben simdi babamin karsisina cikip ask istiyom baba ondan ayrilcam diyemem ki :KK43: sadefce care arastiriyorum yuvami daha cekilir hale getirmek iatiyirum :KK43:
Benim de yazım hatalarına takıntım var

Lütfen eşinize saygı duyun.. Kalp kırmamaya özen gösterin.. Olaylara iyi tarafından bakın.. Halinize şükredin. Eşinizi mutlu etmeye çalışın.

esimle evlenirken ona deger veriyordum cunku karsima cikan bir melek ti o benim icin sadece...bu devirde bukadar temiz bir insani bulamazdim ve ozamanlarki cahillikle evlilik merakimla esimle evlendik ama asik degildim ona o bana asikdi hemde inanilmaz asikti...seviyordu da cok hemde biliyordum simdide sevgisi eksilmedi hissettiryor zaten bensizlige dayanamayacagindan her yaptigima her soyledugime boyun egiyor ...ama ben cok acıyorum ona:KK43: suan hele yataigin en ucunda kivrilmis zararsiz zararsiz yatiyor...yorganin da cogunu benim tarafima birakmis :KK43: kendi ustundeki cok az :KK43: halbuki 1 saat once birseyi cok.cok buyutuup baya biseyler saydim hakaretler ettim haklimiyim haksizmiyim bilmiyorum ama yinede abarttimi dusunuyorum gaz meselesi ...yatak odama bir girdim laģim patlamis sanki is getirdi eve calisykrdi yatak odasinda ce saatlerce bu eylemi yapti galiba odada rahatsiz olup karisindan utanir insan da cami acar bu paso gaz cikarmis ..bence bu saygisizliktir...ki bende guzel.koku takintisi var oda parfumu sikmadan duramam takinti iste mis gibi kokacak o ev...ama yatak odam oyle kokunca cinnet gecirdim.sanki demedigim laf kalmadi agir seyler bile soyledim hic tepki vermiyo o hepten gicik ediyo insani ya kucuk cocuk gibi susuyo ..tabi bitek gaz meselesi degil...bana napsa yaranamiyor yaotugi iyiligi romantikligi hediyeyi 1 ssat sinra u unutuyorum yine nankor nankor konusmaya bagaramaya basliyorum sonra pisman oluyorum.sariliyorum allaha sukur cok cok nefretlik bir duygum yok oyle olsa bosabirdim ama yine icimde biseyler var ona karsi olumlu seyler...herseyden onemlisi ben biraz huysuz kaprisli bir kadinim annnem babam bile cekmezdi benionu kadar..bosanirsam onun gibi melek bir insani biraktima baskasina yar ettime cok pisman olurum diye korkuyorum:KK43:(...ama iste genel anlamda durum bu....en buyik sorun benim onu onun beni sevdigi kadar sevmemem..biliyorum eger sevseydim agir sartlarina bile razi gelir mutlu olurdum...ama ben birgun sukrediyosam 3 gun esime soyleniyorum....birde begenmiyorum onu:KK43: askinda cirkin degil hafif jumral kirli sakalli biyik agirlikli biri:) ela gozlu boyu ne kisa ne uzun kilosu hafif var ama ben hep vucudunu elestiriuorum onun ben cok bakinliyim nakyajsiz bakkala bile cikmam kendime cok bakarim.parfumsU durmam ama.esime ben slklyorum.parfumu gelip o unutuyor ..halbuki boliyor guzel.kokudan nekadar etkilendimi...byaralar sevdigim parfumu bol bol kullaniyor ama benim yine huyum ayni bir iki gun iyiydim ona karsi bugun gaz meselesinden dolayi yine zivanadan ciktim.nezaman duzelirim bilmem biseyler hissedene kadar cehennem hayati yasariz yine:KK43: ben napayim bunun duasi falan biseyi yokmu ona baglanmam icin...bosanmayi suanda dusunmuyorum.cocuk var ailem inanilmaz seviyor esimi babamin kankasi zaten..ben simdi babamin karsisina cikip ask istiyom baba ondan ayrilcam diyemem ki :KK43: sadefce care arastiriyorum yuvami daha cekilir hale getirmek iatiyirum :KK43:
bulmuş bunuyosun bi laf vardır o....tan nem kapan diye aynı öylesin boşanda bari adamda kurtulsun

keşke boşansanız adama yazık. boşanmama sebebinz bi melek gibi dediğiniz adamı başkasına kaptırmamak. valla çok ilginç.

Neden izin aliyorum bir erkekten....adim adim hemde...bugun carsiya cikmama izin verirmisin sevgili esim? Yada ...hayatim bugun carisya cikiyorum...hangisi daha medeni? Tabiki 2.si....vucudumla ilgili bir sikayetimden su gune randevu aldim habrrin olsun ' un cevabi , vay bana sormadan nasil randevu alirsin , kafana gore is yapiyorsun , beni dinlemiyorsuna kadar giden veryansi lar...şu meslegi yapmak istiyorum ..cevap su gunler yogun oluyor asla istemiyorum ben seni iyi bi ise sokacam...bu giysiyi aldim canim...cevap surasi dar degilmi neden bende gormedim alirken..kavgali oldugumdan bu aksam onlara gitmek istemiyorum sen tek git beni evde birak ..karsiligi..birsuru hir gur ve bunu aileme yansitmak...ortak kullandigimiz sosyal medya hesaplarini ayirsak askim senin asker arkadaslarin benim kendi arkadaslarimla yaptigim paylasimlari gormesin rahatsiz oluyorum...cevap...rahatsiz oluyosan paylasim yapma asla ayiramassin hesaplari instagramda acamassin o neymis oyle...eger dinlemeyip acarsan kocasindan gizli internettw geziyor iftirasi.....aile oturmasindan donerken saat 23 dür , biraz cocugu parkta oynatalimmi temiz hava alayim.hem.bende dedikten sonraki veryansinlar...her yapmak istedigim sey icin bikac seneedir hayaatimda olan birisinden izin almak artik cok agiriima gidiiyor...yasamaktan zevk almiyorum artik..gulmek bile zor gelmeye basladi yuzum agriyor sanki azcik gulsem...pesimde kara bela gibi hissediyorum esimi....ozgur degilim.....nefes almak istiyorum....10 senedir birlikteyiz 10 senedir hep bir kisitlama..evlilik oncesi benim canillihimle bu kisitlamalar isime geliyordu zaten yas da kucuk olunca insana agir gelmiyor hicbisey alismasi kolay oluyor....ama simdi yasim ilerledi en ufacik karsi cikmasina tahammulum yok...gunlerce yuzune bakmiyorum buz gibi oluuorum ...e dinleme yap derseniz cogu sey yapilmiuor aileler duyuyor cok zitlasinca ve kocasini dinlemeyen alip basini giden geline cikiyor adim...kendi babamda ozguruk konusunda kadini kisitlayan biri oyuzden anlayis beklemiyorum...izin almak terimi bana cok agir geliyor arkadaslar...haber vermek terimi daha ilimli.....bunu defalarca anlattim gozyaslariyla haykirarak hemde.....sayisini unuttum.isyanlarimin...once bi irkiliuor ben seni bubaltniyorum ne istersen yap diyor...bikac gun sonra arkadas kahvaltiya cagriyor dedigimde orasi uzak nasil gidicen kadin basina bilmem ne...iste bu karsi koyma tepkisini gorunce ben sinirden yataklara dusuyorum...sanane deyip cekip gidilmiyor litfen kolaymis gibi yonlendirmeyin bazi evliler iyi bilir o duyguyu..evlilik buymus iste....gozumde buyuttugum evlilik sevdiginin kollarinda misil misil uyumak , pembe panjurlu ev sacmaligini yasamak degilmis....evlendigin kisiye , ailesine ve sulalesine esir alinmakmis....bas kaldirirsan da omur boyu ozgurluk mucadelesi vermekmis.....kotu evlilik yapanlarin gelinligi giydigi gun bilmeden kefeni giymesiymis...

başka bir arkadaş da alıntılamış ondan gördüm bu konunuzu,
bu adam mı melek?
bu adam mı zavallı?
şimdi o konuya mı inanalım buna mı?
orda herkes size üzülmüş, yaşadığınız psikolojik şiddet için... şu an burda bambaşka bir evlilik profili çiziyorsunuz.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/evlilik-erkege-gore-kole-almak-miydi.955874/

Ben banda yeşek söylemek zorundayım keşke dogmasaymissin!digelimki boşadın senin sevgiye aşka allerjin var bi kere aşık degilmismis de :ukala: işte ne yazık ki o adamcagiz aşk adamı yoksa senin gibi........
Niye çeksin garibim eminim evede sırf birazdaha kazanıp senin gibi birini mutlu etmek için iş getiriyodur çocuğunuz varmış yoksa olsene sen derdim adam kurtulsu

Pardon siz sizofrenmisiniz yoksa bizimi yiyosunuz aklınızca Allah dan arkadaş alıntıyi görüntülemis yaa ne tip tuhaflar varya :deli:

Sevgisi ve herseyi alttan alması sizi simartmiş. Kaybetme korkunuz da olmayınca böyle saygisizlasiyorsunuz.

Insan dışarıdaki arkadaşına böyle davranmaz. O sizin hayat arkadaşınız.

Gaz meselesinde bile karşı taraf bunun ayıbını yapıyorsa siz on kat bu konuda konuşarak yapıyorsunuz. Bu kadar rencide edilmez hiç kimse.

Sanmayın çok uzun dayanır bu adam. Ufacık tatlı söz söyleyen bir kadın gördüğünde , " aa sevilebilirim ben , kıymet verenlerde varmış " der ve gider.

Ne sandınız adamı mecnun mu ?

Allah seni ıslah etsin. Amin.
Yorum dahi yazmak istemiyorum ama ne cirkin insanmissin sen, bunun farkında olman seni haklı cikarmiyor. Hemen o adamdan boşanda, onu mutlu edecek birine kavussun garibim.
arkadaşın dediğine katiliyorum. Duyacağı ilk tatlı dilde kendini kıymetli hissedip sana hak ettiğini verebilir

Sahte olduğunu düşünmek istiyorum zira midemi kaldırdınız. Bosanin beyefendi kurtulsun sizden. Çok üzgünüm ama işin aslı böyle.

ama cok kotu kokuyordu anlatamam:KK43: o kokuyu yayan ve ustelik havalandirmadan oturan beni de dusunmeden bunlari yapana ben daha nasi saygi duyim soyle bana ..aman kurbn olim oda parfumune ben lagim koklamaktan iyidiir
Oda parfümü gaz kokusundan daha zararlı hastalıklara davetiye çıkarır hele küçük çocuğun varsa ki varmış dahada zararlı.

Şaka mısınız yoksa konu fake mi Allahtan daha ne istiyorsunuz acaba?Gidin tedavi olun adamcağıza da hayatı zehir etmeyin

eşinle aynı yatakta yatarken küs bile olsanız onunla iletişim kurmak yerine buraya bunları yazıyorsanız bence de yazık adama. Ayrıca yaptığın şımarıklıktan başka bişey değil bence ama kaybetmeden de anlayamazsın. Yaşanan herşey güllük gülistanlık olmuyor maalesef, insanın doğasında olan şeyleri anormal birşey gibi lanse ettirmenin de anlamı yok. Yapmacık bi eşin olacağına yat kalk da yanındakine dua et

KEndinize soz verin bir boyunca sadece pozitif ozelliklerine odaklanacagim ve hic birseyine kizmayacagim, beyninizden asik degilim cumlesini cikarin seviyorum cok iyi biri cumlesini ekleyin. Beraber gulun, film izleyin, alisverise gidin belki baska gozle bakmaya baslarsiniz...
Ama sevmiyorum, kotu davraniyorum, ailem kizar, baskasi kapar bosanamiyorum derseniz bu hak yemektir bir yerde.. bosuna adamin hayatini, yillarini yemeyin herkesin sevdigi ve sevildigi ortamda yasamaya hakki var..

Back
X