• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esime cok kotu davraniyorum:(

Sanırım illaki evli çiftlerden birisi daha çok eşine düşkün ve diğeride bir o kadar hissiz ve kaprisli bu konu sahibi gibi ....eşlerin birbirine ayni denk düşmeside piyango
ve gün gelirde artık dayanamıyorum diye eşin seni terk ederse sakın şaşma inan bana hiçkimsede vazgeçilmez sanmasın kendisini ....

Son düzenleme:
Eşini sevmiyorsan,boşanmalısın. Sırf iyi bir insan, babamın da kankası diye, evli kalmanız çok saçma..
Evliliğinizde saygı yok karşılıklı bir biçim de. Sevgi tek taraflı..
Aşk var mı? desem, sanırım oda yok. Sırf iyi birisi diye evlenmişsin..
Ya boşanmalısın, yada eşine karşı bakış açını değiştirmelisin ki, mutlu olasın..
Yoksa hayat sana zindan olur..

Çok üzüldüm adamcağaza şahsen yerinde olsam sizi boşar beni daha mutlu edecek biriyle evlenirdim. Ki bu ihtimal siz böyle yaptıkça daha çok güçleniyor adam suan sessiz ama unutmayın bi laf vardır derenin yavaş akanından kork zira ne zaman sel olup taşacagi belli olmaz. Kendinize gelin odada gaz çıkarmış olabilir siz girince havalandırın çok mu zor? Yani tuvalete girince de mi aynı sorun bi taraflarına tıpa takamayacaginiza göre hoşgörülü olmak zorundasınız. O sizin huysuzluklariniza katlaniyorsa sizde bunlara hoşgörülü davranmalisiniz bi gün bardak taşarsa çok uzulursunuz

Bu hep böyle gitmez ama.... herkesin bir tahammül sınırı vardır...yarın öbürgün biri çıkar adamın karşısına kendisine insan gibi muamele eden , ya da ne bileyim bir arkadaşının eşini ya da sevgilisinin eşlerine davranışlarını görür ve sizinkinin evlilik olmadığının farkına varır... bir andır o ve eşikten geçer adam.. sonra gelir burada dövünürsünüz... kendinize gelin diyenler olmuş ben demiyorum. Sizin kendinize gelme ihtimaliniz ne yazık ki yok. Allah eşinize merhamet etsin.....

Şuan benimde öyle biri var hayatımda çok iyi bi insan tam evlenilecek biri melek gibi diyorum ama onun dışında aşk sevgi olarak bişey varmı desen yok ama senin gibi düşünüyorum evlensem ilerde batarmi gözüme mutlu olabilormiyim diyorumki batar küçücük bişeyde olsa batacak sevgi olmasi lazim az da olsa sırf evlenilecek çok temiz düzgün biri diye evlenemem dedim sizin yazıyı da okuyunca kendimi gördüm bikaç sene sonrasını olmaz dedim bu iş çok zor gercekten böyle gitmez bence iyi biri olabilir ama ayrılmalısin nereye kadar gidecekki böyle onada yazık sanada yazık sevgi olmayinca ıyilikte yapsa insana herseyi batıyor gıcık oluyosun sonra yazık iyi düzgün diyosun ama olmuyor

Konu sahibi sen de sıkıntı var zaten bu çok net ama eşin de pek normal değil.
O kadar hakaretten sonra gelip sarılması filan sevgiden aşktan mi acaba? Yoksa zauifliktan mi?
Bence eşinin de senin de bi aile terapistine gitmeniz lazım.
Sadece duayla filan olacak bir şey değil zira.

esimle evlenirken ona deger veriyordum cunku karsima cikan bir melek ti o benim icin sadece...bu devirde bukadar temiz bir insani bulamazdim ve ozamanlarki cahillikle evlilik merakimla esimle evlendik ama asik degildim ona o bana asikdi hemde inanilmaz asikti...seviyordu da cok hemde biliyordum simdide sevgisi eksilmedi hissettiryor zaten bensizlige dayanamayacagindan her yaptigima her soyledugime boyun egiyor ...ama ben cok acıyorum ona:KK43: suan hele yataigin en ucunda kivrilmis zararsiz zararsiz yatiyor...yorganin da cogunu benim tarafima birakmis :KK43: kendi ustundeki cok az :KK43: halbuki 1 saat once birseyi cok.cok buyutuup baya biseyler saydim hakaretler ettim haklimiyim haksizmiyim bilmiyorum ama yinede abarttimi dusunuyorum gaz meselesi ...yatak odama bir girdim laģim patlamis sanki is getirdi eve calisykrdi yatak odasinda ce saatlerce bu eylemi yapti galiba odada rahatsiz olup karisindan utanir insan da cami acar bu paso gaz cikarmis ..bence bu saygisizliktir...ki bende guzel.koku takintisi var oda parfumu sikmadan duramam takinti iste mis gibi kokacak o ev...ama yatak odam oyle kokunca cinnet gecirdim.sanki demedigim laf kalmadi agir seyler bile soyledim hic tepki vermiyo o hepten gicik ediyo insani ya kucuk cocuk gibi susuyo ..tabi bitek gaz meselesi degil...bana napsa yaranamiyor yaotugi iyiligi romantikligi hediyeyi 1 ssat sinra u unutuyorum yine nankor nankor konusmaya bagaramaya basliyorum sonra pisman oluyorum.sariliyorum allaha sukur cok cok nefretlik bir duygum yok oyle olsa bosabirdim ama yine icimde biseyler var ona karsi olumlu seyler...herseyden onemlisi ben biraz huysuz kaprisli bir kadinim annnem babam bile cekmezdi benionu kadar..bosanirsam onun gibi melek bir insani biraktima baskasina yar ettime cok pisman olurum diye korkuyorum:KK43:(...ama iste genel anlamda durum bu....en buyik sorun benim onu onun beni sevdigi kadar sevmemem..biliyorum eger sevseydim agir sartlarina bile razi gelir mutlu olurdum...ama ben birgun sukrediyosam 3 gun esime soyleniyorum....birde begenmiyorum onu:KK43: askinda cirkin degil hafif jumral kirli sakalli biyik agirlikli biri:) ela gozlu boyu ne kisa ne uzun kilosu hafif var ama ben hep vucudunu elestiriuorum onun ben cok bakinliyim nakyajsiz bakkala bile cikmam kendime cok bakarim.parfumsU durmam ama.esime ben slklyorum.parfumu gelip o unutuyor ..halbuki boliyor guzel.kokudan nekadar etkilendimi...byaralar sevdigim parfumu bol bol kullaniyor ama benim yine huyum ayni bir iki gun iyiydim ona karsi bugun gaz meselesinden dolayi yine zivanadan ciktim.nezaman duzelirim bilmem biseyler hissedene kadar cehennem hayati yasariz yine:KK43: ben napayim bunun duasi falan biseyi yokmu ona baglanmam icin...bosanmayi suanda dusunmuyorum.cocuk var ailem inanilmaz seviyor esimi babamin kankasi zaten..ben simdi babamin karsisina cikip ask istiyom baba ondan ayrilcam diyemem ki :KK43: sadefce care arastiriyorum yuvami daha cekilir hale getirmek iatiyirum :KK43:
Tüm yazdıklarınızı okuyamadım bile. Sizin ağır psikolojik sorunlarınız var. Çok bencil, tahammül edilemez birisiniz. Umarım eşiniz kısa sürede farkeder ve kurtulur sizden.

parfüm sıkıp demek ..nedemeek olabilirki ı harfini kisa yoldan l ile yazmisim i ile yazmamak ixin

Bende mesela anlamadim. Hadi neyse bize okurken hayati zorlastiriyosunuzda, bari bunu cok normalmis gibi empoze etmeyin be. Ixin ne demek? Lutfen turkcemizi dogru kullanin.

Sabır sabır sabır derken bir gün o adam seni hayatından atar. İşte o an anlarsın ne olduğunu. Hiç kimse vazgecilmez değildir böyle devam et yakında kapının önüne konunca anlarsın herseyi

esimle evlenirken ona deger veriyordum cunku karsima cikan bir melek ti o benim icin sadece...bu devirde bukadar temiz bir insani bulamazdim ve ozamanlarki cahillikle evlilik merakimla esimle evlendik ama asik degildim ona o bana asikdi hemde inanilmaz asikti...seviyordu da cok hemde biliyordum simdide sevgisi eksilmedi hissettiryor zaten bensizlige dayanamayacagindan her yaptigima her soyledugime boyun egiyor ...ama ben cok acıyorum ona:KK43: suan hele yataigin en ucunda kivrilmis zararsiz zararsiz yatiyor...yorganin da cogunu benim tarafima birakmis :KK43: kendi ustundeki cok az :KK43: halbuki 1 saat once birseyi cok.cok buyutuup baya biseyler saydim hakaretler ettim haklimiyim haksizmiyim bilmiyorum ama yinede abarttimi dusunuyorum gaz meselesi ...yatak odama bir girdim laģim patlamis sanki is getirdi eve calisykrdi yatak odasinda ce saatlerce bu eylemi yapti galiba odada rahatsiz olup karisindan utanir insan da cami acar bu paso gaz cikarmis ..bence bu saygisizliktir...ki bende guzel.koku takintisi var oda parfumu sikmadan duramam takinti iste mis gibi kokacak o ev...ama yatak odam oyle kokunca cinnet gecirdim.sanki demedigim laf kalmadi agir seyler bile soyledim hic tepki vermiyo o hepten gicik ediyo insani ya kucuk cocuk gibi susuyo ..tabi bitek gaz meselesi degil...bana napsa yaranamiyor yaotugi iyiligi romantikligi hediyeyi 1 ssat sinra u unutuyorum yine nankor nankor konusmaya bagaramaya basliyorum sonra pisman oluyorum.sariliyorum allaha sukur cok cok nefretlik bir duygum yok oyle olsa bosabirdim ama yine icimde biseyler var ona karsi olumlu seyler...herseyden onemlisi ben biraz huysuz kaprisli bir kadinim annnem babam bile cekmezdi benionu kadar..bosanirsam onun gibi melek bir insani biraktima baskasina yar ettime cok pisman olurum diye korkuyorum:KK43:(...ama iste genel anlamda durum bu....en buyik sorun benim onu onun beni sevdigi kadar sevmemem..biliyorum eger sevseydim agir sartlarina bile razi gelir mutlu olurdum...ama ben birgun sukrediyosam 3 gun esime soyleniyorum....birde begenmiyorum onu:KK43: askinda cirkin degil hafif jumral kirli sakalli biyik agirlikli biri:) ela gozlu boyu ne kisa ne uzun kilosu hafif var ama ben hep vucudunu elestiriuorum onun ben cok bakinliyim nakyajsiz bakkala bile cikmam kendime cok bakarim.parfumsU durmam ama.esime ben slklyorum.parfumu gelip o unutuyor ..halbuki boliyor guzel.kokudan nekadar etkilendimi...byaralar sevdigim parfumu bol bol kullaniyor ama benim yine huyum ayni bir iki gun iyiydim ona karsi bugun gaz meselesinden dolayi yine zivanadan ciktim.nezaman duzelirim bilmem biseyler hissedene kadar cehennem hayati yasariz yine:KK43: ben napayim bunun duasi falan biseyi yokmu ona baglanmam icin...bosanmayi suanda dusunmuyorum.cocuk var ailem inanilmaz seviyor esimi babamin kankasi zaten..ben simdi babamin karsisina cikip ask istiyom baba ondan ayrilcam diyemem ki :KK43: sadefce care arastiriyorum yuvami daha cekilir hale getirmek iatiyirum :KK43:

tinsinç bi kadınsın.boşa adamı da iyi bi kadına rastlayıp yüüz gülsün yazık adama..

halbuki biz evlenirken maasi cok cok az di ..halbuki ben ayri ev bile kurmamistim anasinin babssinin yanina siginti.gibi yerlesmistim deger veriyordum kisiligine..demekki gozum parada degilmis bastan...ama eskilerinde soyledigine geldik simdi ask karin doyurmuyormus ..iste vu ayri.mesele....kocamin bakimsizligi ayri mesele ..kadir inanir gibi bakimli cekici hareketlerde bulunsa kadin diilinde anlasa e bizde isteyrek basimizi gogsune yaslardik:)
Peki aceleniz neydi?Yangından mal mı kaçıyordu? burada bile sağlıklı düşünememişsiniz . Ayaklarınız üzerinde durmak için çabalamamışsınız insanların evinde sıkıntı olmuş herşeye başta yanlış başlamışsın ..
Parfümleri, oda kokularıyla hayat mı geçer hem bebeğini hem eşini bu kimyasallara maruz bırakıyorsun.Lütfen kendini toparla ve sağlıklı düşün ve mutlaka tedavi ol gerçekten tedavi olursan düzeltirsin bu senin elinde hemen doktor araştır ve başla..
Daha evliliğin başındasın sen eşine bal kaymak geliyorsundur. Senin rahatsızlığını, duygusuzluğunu fark ederse bırakmak için elinden geleni yapacaktır.

Kocan zengin olsa senin güzelliğini karşılayacak kadar yakışıklı olsa severdin de iki kriteri bulamayınca sevmiyorsun. Gerçi senin o iki kriterde bir koca bulup evlenmen de zor olduğundan hemen kocanla evlenmişsin :ukala:

Çok yazık adam keşke sırf ilgi gösteriyor iyi biri diye evlenip boşuna adamın dünyasını karartamasaydınız. O da insan yani çok günah alıyorsunuz. Bir de ne demek ayrılırsam böyle iyi bir insanı başkasına yar etmekten korkarım yani ben sevmiyorum bu adamı ama başkasıyla ilgilenmesine dayanamam diyorsunuz. Çok bencilsiniz. Tahammülünüz yok. Böyle evlilik yürümez. Sonunda o da yeter der çok ararsınız. İyi bir insan olması evlenileceği anlamına gelmiyor ki keşke evlenmeseydin çocuğunuz varmış ona da yazık.

ayrıca kesinlikle psikolojik sıkıntın var...:işsiz:

bide yüzsüz gibi demiyormusun boşanırım da sonra başkasına yar olursa...yazık sana 2 sene sonra baba evındesın yaz buraya bebeğim.bak benim hislerim çok pis tutar hee.. :spor:

gerciiiiiiiii anan baban da cekmıyormuş seni..eee mor çatı seni bekler :halay:

Depiedra hiç kandırma kendini. Kocan dünya iyisi falan değil kocanın ailesi de dünya iyisi değil. Neye istinaden söylüyorum bunları? Eski konularına istinaden söylüyorum. Böyle hissetmen gayet doğal. Çözümü nedir bilmiyorum Allah sabır versin.

Ne kadar saygısızsınız pes gerçekten! İnsan böyle bir durumda sessizce camı açar ki karşıdaki utanmasın.
Öyle sinirlendim ki ağzıma gelenleri söyleyemiyorum.

bak bu filmin sonu nasıl biter söyleyeyim..genelde bu şekildir cünkü aksi olmaz:KK76:

kadın kocasından soğur. herşeyi batar.diğer arkadaşlarının eşleriyle kıyaslar.dizideki yakışıklı adamlar ile kıyaslar...sonraaaa bu kadının aç oldugunu anlayan çakal bir kurt bu kırmızı başlıklı zavalli kadını ağına düşürüüüürr:işsiz: sonra bunlar kaçamak yaparlar.ama bu aç kurt bununla sadece yatmak için beraberdir .ama kırmızı başlıklı zavalllllllııı kız bununla evlenme planları yapar.kocayı boşayacak kadar kurda aşık olmuştur bi kere..amanınnn o da ne:KK57::KK57: ..kırmızı başlıklı kadının saaaff kocası bunları öğrenir mi? koçtaştan 35 tl'ye aldığı satırla önce adamı sonra kırımızı başlıklı zavallı kızı karacanın 250 parça yemek takımına benzetircesine doğraaaar...doğrar..sevenler bok yoluna gider.asıl iyi adam ise hapis yoluna....:KK14:

bizde 3.sayfa haberlerinde adama kızarız vaaaaay kadını dğradı dıye...ne yapcağğdıkkk ruhuna bi de fatiha mı okuyacağğdıkkk:sinirli::sinirli:

Allah böyle sessiz sakin tipleri sizin gibi cekilmesi güç kadınlarla karşılaştırıyor ki insan nesli devam etsin yoksa başka türlü neslinizin devamını sağlama şansınız yok :))

Back
X