yazmak rahatlatir dinlemek de rahatlatir farkli yorumlar dinlemek de rahatlatir ...eeeeBu konu hala duruyor mu yavsanki ne değişicekse bu konu sayesinde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yazmak rahatlatir dinlemek de rahatlatir farkli yorumlar dinlemek de rahatlatir ...eeeeBu konu hala duruyor mu yavsanki ne değişicekse bu konu sayesinde
Bence sen bi doktora git saglikli dusunmuyosun hic iyi gozukmuyo durumun esinde artk belli bi zmn sonra ckmez seni merk etme cnku cekilicek gbi dglsn...
Günah değilmi hiç mi adamcağıza, sanki çok matah bişeymiş gibi yazmışsınız bide buraya, aynı duruma sen düşseydin ne olacaktı o senin için aynı şeyleri yapsa mutlu mu olacaktın? Erkeği kadını olmaz böyle bir durumun ayrıl kurtulsun adam.
ben cesraetimi toplayip bosanmak istesem o isteniyor zaten lafini bile ettirmiyorAdamdan bi kedi gibi bahsetmişsin yahu yatağın ucunda kıvrılmış masum masum yatmak nedirbence boşanın ve adam sizden kurtulsun ! Siz bencilsiniz çünkü hala boşansam onun gibisi çekmez beni ellere yâr olur bu adam diye fesatlığınızı da dışa vurmuşsunuz ahhh bazı adamlara gerçekten çok acıyorum kimlerin eline düştüğünü gördükçe
![]()
Mrb cnm anlattıklarına göre sen sevmiyosun eşini keşke cocuk olmasaymış boşan demicem sevmeye calış kocanıesimle evlenirken ona deger veriyordum cunku karsima cikan bir melek ti o benim icin sadece...bu devirde bukadar temiz bir insani bulamazdim ve ozamanlarki cahillikle evlilik merakimla esimle evlendik ama asik degildim ona o bana asikdi hemde inanilmaz asikti...seviyordu da cok hemde biliyordum simdide sevgisi eksilmedi hissettiryor zaten bensizlige dayanamayacagindan her yaptigima her soyledugime boyun egiyor ...ama ben cok acıyorum onasuan hele yataigin en ucunda kivrilmis zararsiz zararsiz yatiyor...yorganin da cogunu benim tarafima birakmis
kendi ustundeki cok az
halbuki 1 saat once birseyi cok.cok buyutuup baya biseyler saydim hakaretler ettim haklimiyim haksizmiyim bilmiyorum ama yinede abarttimi dusunuyorum gaz meselesi ...yatak odama bir girdim laģim patlamis sanki is getirdi eve calisykrdi yatak odasinda ce saatlerce bu eylemi yapti galiba odada rahatsiz olup karisindan utanir insan da cami acar bu paso gaz cikarmis ..bence bu saygisizliktir...ki bende guzel.koku takintisi var oda parfumu sikmadan duramam takinti iste mis gibi kokacak o ev...ama yatak odam oyle kokunca cinnet gecirdim.sanki demedigim laf kalmadi agir seyler bile soyledim hic tepki vermiyo o hepten gicik ediyo insani ya kucuk cocuk gibi susuyo ..tabi bitek gaz meselesi degil...bana napsa yaranamiyor yaotugi iyiligi romantikligi hediyeyi 1 ssat sinra u unutuyorum yine nankor nankor konusmaya bagaramaya basliyorum sonra pisman oluyorum.sariliyorum allaha sukur cok cok nefretlik bir duygum yok oyle olsa bosabirdim ama yine icimde biseyler var ona karsi olumlu seyler...herseyden onemlisi ben biraz huysuz kaprisli bir kadinim annnem babam bile cekmezdi benionu kadar..bosanirsam onun gibi melek bir insani biraktima baskasina yar ettime cok pisman olurum diye korkuyorum
(...ama iste genel anlamda durum bu....en buyik sorun benim onu onun beni sevdigi kadar sevmemem..biliyorum eger sevseydim agir sartlarina bile razi gelir mutlu olurdum...ama ben birgun sukrediyosam 3 gun esime soyleniyorum....birde begenmiyorum onu
askinda cirkin degil hafif jumral kirli sakalli biyik agirlikli biri:) ela gozlu boyu ne kisa ne uzun kilosu hafif var ama ben hep vucudunu elestiriuorum onun ben cok bakinliyim nakyajsiz bakkala bile cikmam kendime cok bakarim.parfumsU durmam ama.esime ben slklyorum.parfumu gelip o unutuyor ..halbuki boliyor guzel.kokudan nekadar etkilendimi...byaralar sevdigim parfumu bol bol kullaniyor ama benim yine huyum ayni bir iki gun iyiydim ona karsi bugun gaz meselesinden dolayi yine zivanadan ciktim.nezaman duzelirim bilmem biseyler hissedene kadar cehennem hayati yasariz yine
ben napayim bunun duasi falan biseyi yokmu ona baglanmam icin...bosanmayi suanda dusunmuyorum.cocuk var ailem inanilmaz seviyor esimi babamin kankasi zaten..ben simdi babamin karsisina cikip ask istiyom baba ondan ayrilcam diyemem ki
sadefce care arastiriyorum yuvami daha cekilir hale getirmek iatiyirum
![]()
ne kadar güzel yazmışsınız. etrafımda sizin gibi bir insan olsun isterdimHerkes tepki vermiş ama Bazı şeylerin idrakındaysanız ve bu durumdan rahatsızsanız sizin dışınızda gelişen tabiri caizse huyu elinde değil derler ya istemeden yaptığınız bi durum bu.Böyle şeylerde nazar büyü haset kimsenin aklına gelmez çünkü bi insanı suçlamak ona yardım etmekten daha kolay gelir.Bu bayanı ve yaptıklarını asla tasvip etmiyorum yanlış anlaşılmasın ama belliki oda bu durumdan rahatsız ve çözüm arıyor.O yüzden eleştirmek yerine çözüm bulmaya bi yuvayı kurtarmaya çalışalım.Şimdi sana gelelim Depiedra bu yaptığın hareketlerin hoş olmadığının zaten farkındasın belki saçma gelebilir bu senin maneviyatınla alakalı ama ben yinede yazıcam görüşlerimi.üzerinizde çok nazar yada kötü niyetle yapılmış bişeyler olabilir.bu yüzden sana tavsiyem evini sildiğin suya sirke kat hergün Ayetel kürsi okuyarak sprey şişesine koyduğun sirkeyi evine sık sonra aç camı havalansın yıkandığın suya sirke koy yıkan çünkü sirkenin olduğu yerde nazar ve kötülük barınmaz bu birr...Hergün sabah 21 felak 21 nas oku nazar vs için hem eşin hem yuvan için bu iki...kendi sinirin için elinle muhabbetin için beğenmediğin herşeyin aile saadetin için internette çok güzel dualar zikirler var lütfen inanarak oku kalpten dua et bu üçç...ve son olarak kardeşim bir an sonraya garantimiz yokken düşünki eşine (Allah korusun) bişey oldu nasıl vicdan azabı çekersin her an onu kaybetme korkusuyla Allahtan korkarak Allah rızası için eşine iyi davran.Hatta bi tavsiye eşin yanındayken Ağzına bir nohut veya fasulye tanesi al tam konuşacakken o diline dolanır o zaman bu söylediklerim gelir aklına ve susarsın inşallah.Ve işe önce niyet ederek dua ederek başla Rabbim vekilim ol eşimi sevdir onun her halini gözüme hoş göster aramıza muhabbet ver de sonra eşinden özür dile biraz uzun oldu ama hakkını helal et umarım Allah sana hidayet versin inşallah.
Malesef yazdım ama mesajım dini içerik içerdiği için 3 gün ban yedim mune isimli admin tarafından islam ülkesinde yaşıyoruz ama din konuşmak yasak büyü değil muska değil yazdıklarım çok üzgünüm malesef.ne kad
ne kadar güzel yazmışsınız. etrafımda sizin gibi bir insan olsun isterdim
gercektenmiMalesef yazdım ama mesajım dini içerik içerdiği için 3 gün ban yedim mune isimli admin tarafından islam ülkesinde yaşıyoruz ama din konuşmak yasak büyü değil muska değil yazdıklarım çok üzgünüm malesef.![]()
Malesef yazdım ama mesajım dini içerik içerdiği için 3 gün ban yedim mune isimli admin tarafından islam ülkesinde yaşıyoruz ama din konuşmak yasak büyü değil muska değil yazdıklarım çok üzgünüm malesef.![]()