Hanımlar eşimle genel olarak evlilik hayatımız çok iyiydi cinsel hayatımızda çok iyiydi. İlk kızım oldu biraz büyüyğne kadar yine iyi sayılırdı ama uzun zamandır kızım çok geç uyuyor ne yaptıysam kızımı erken uyutamaz oldum bazen eşim gece vardiyasında olduğu için benle oturduğu için dizeni oturmadı vs derken bi uyku problemimi oturtamadım suç kesinlikle bende. Haliyle eşim işte çalışıp tarlada da çalışınca kızım uyuyana kadar uyuyordu cinsel hayatımız resmen 2 haftada bir oluyor bu da 1 dk sürmüyor. Uzun zamandır erken boşalma problemi var zaten çok nadir ilişki oluyor doktora gidelim diyorum bunun tek çözümü sık ilişkiye girmek diyor ama o konuda da yanaşmıyor. Bende sıkıldım artık sürekli onu yanıma çağırmaktan. Buraya yazmıştım eşimin ailesinin evine 2 dk uzaklıkta olduğu için işi tarla işinede baktığında arada kayınvalidemde kalıyoruz buraya gelince kaynanamlarla muhabbet etmekten zaten yanıma çok geç geliyor kızım uyuduğu halde sonra benden adım bekliyor. Ben bazen kaynanamlarla kalmak istemediğim için o da sabah çok erken tarlaya vs gitme durumu olduğu zaman tek kalıyor annesinde bende kızlarımla evimde kalıyorum. Ben bu şekilde eşimden çok koptum onu seviyorum ama onsuz yaşamaya çok alıştım. Aramızda cinsel ilişkide kalmamaya başladı. Beni sevdiğini söylüyor ama çocuklardan yanıma yaklaşamadığını söylüyor kesinlikle bahane görmüyorum bunu çünkü abim yengemle vakit geçirip başbaşa kalmak için arada 2 saatliğine yiğenime anneme bırakırdı eşimin hiçbir çabası yok. Yarım saat önce tartıştık saat 1 olmuş kızımı erken uyuttum vakit geçirelim birlikte diye ama beyfendi annesiyle oturup muhabbet etmeği seçti sonra yanıma gelip yakınlık bekliyor küçük kzım uyanıcak acıktığı için bende çok kırılıyorum asla farkında değil ona ondan bu şekilde soğuduğumu söyledim o ise benim çenemden yorulduğunu söyledi ikimizde arkamızı dönğp yattık siz ne önerirsiniz