esime destek olmak istiyorum ama nasil ?

bigunmutlaka

;)
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
3.494
2.754
133
36
Esim bu ara cok zorlaniyor gecim konusunda borclardi kartlardi krediydi ayin sonu geldiginde hep icerdeyiz bugune gelmemizde kabahat esimin ama olan oldu zaten farkinda ben bidbid etmek degilde destek olmak istiyorum
Biraz bahsedeyim durumlardan
Esim memur ve ailem vesilesiyle oldu ise girisi
Sonra cocuklar kucuk ben evde onlarla rahat ilgileniyim diye ailem ev verdi kira sorunu olmadan oturuyoruz guzel evimiz isinmasi filan her acidan iyi iste iki kizim var 3,5 ve 9 yasinda
Benim aileme yakin yerde oturuyoruz ama yurume mesafesi degil
Simdi diyorum ki cocuklara annem bakmaya ragzi onlarin ordan bi ev tutalim ben ise gireyim..
eski is yerim ne zamn istersen gel diyor ama iste bu sefer kiraya cikacagiz ve babam bu oturdugumuz evi satacak yazlik alacak ha eger cikmazsak istedigin kadar otur ama cikarsan kirasini filan vermem benden bu kadar diyor ben simdi asgari ucretli bi ise girsem maasin yarisi gidecek arti cocuklara annem bakarim diyor ama 2 si zor gelir birini krese etude bi yere vercek olsam aha gitti tum maas kira ve etud e
Eeee el elde bas basta ne anladik bu isten
Simdi evden cikip annemlerin ordan ev tutmayi esim pek istemiyo oturdugumuz evi yaptirdik cok masraf ettik
E obur turlu elbet bi gun cikacagiz burdan ve yasim gecmeden bi ise girmem de lazim cunku evde olmak geriyo beni aliskinim calismaya kucuk kizim dogunca dogum izni diye cikip biraktim ve 4 yila yakindir evdeyim e calismak istiyorum ama etud ve kira icin calisip ne kendime ne esime faydasi olmayincada mantikli gelmiyo ne yapsam ki

Şimdi ev dönmüyorsa emeklilikte nasıl dönecek? Baş başa da çıksa işe girin

Size bir sey kalmayacaksa da sigortaniz yatirilmis olacak o da para demek. Cocuklar da buyumus hem. Artik donulebilir ise sahsi fikrim. Kolayliklar diliyorum

Kadın bence çalışmalı 4yıl evde oturmuşsunuz uzun bir süre , hiç değilse bir yıl kadar evde oturup geri kalan zamanda çalışsaydınız bir birikim yapmış olurdunuz . Tavsiyem az maaşta olsa işe başlamanız.

Büyük zaten büyümüş artık

Küçüğü de bu sene idare etsin anneanne seneye verirsiniz devlet anaokuluna anneanne de yarım gün destek olur

Yalnız taşınmak makul değil evler çok mu uzak ucuz bir araba vs iş görmez mi zira taşınmak zaten 2-3 bin kira vs yerine ucuzundan bir araç alınabilir mi

Evden taşınmak yerine çocukları annenize biraksaniz işe giderken olmaz mı okula giden çocuğunuzu da servis okul çıkışı annenize bırakır taşınmak pek mantıklı gelmedi bana.

işe girin ama taşınmayın başka bir çözüm üretmeye çalışın (her gün çocukları annenize bırakıp dönüşte almak gibi) sıfıra sıfır bile olsa sigortanız yatar.

Evden tasinmaniz mantikli degil. Ise girin cocuklari da birakirsiniz hergun. 9 yasinda cocugun hergun bakima ihtiyaci yok. Kucugune de anneniz bakarim demis zaten. Ise girin mutlaka. Belki dusundugunuzden daha yuksek maasa bir is bulursunuz, ya da zamla falan bir iki sene icinde kara gecmeye baslarsiniz

Ya tasinmadan iki cocukla olmuyor oyle esim cok erken evden cikiyor ve is yeri cok uzak anca yetisiyor aksam gec geliyor benim zaten ehliyetim yok tasiirsakta ev elden gitcek kira eklencek eger ozel soktorde tutunamazsam cikmam bosta kalmam soz konusu olursa bide kira kulfeti olacak o acidan cok kararsizim ama ise girmeyi yurekten cok istiyorum annemde seve seve bakarim diyir yeni emekli oldu boslukta zaten

Büyük kızın okulu nerede o Nasıl gidiyor

İşiniz nereye yakın yani şimdi oturduğunuz eve mi annenize mi

Evler arası ulaşım yok mu

Ehliyet alınır hem de mecbur olunca daha kolay alınır

Hatta ehliyeti vs halledin eylül de küçüğü de verin anaokuluna olsun bitsin anneanne de kalan sürelerde destek olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…