Eşime doğum günü hediyesi :) hamileyimmm

winter_is_coming

Baby is loading :)
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2013
4.491
1.037
198
35
Kızlar ben dokuz ay önce bi kimyasal gebelik yaşadım benden ziyade eşim çok istiyor bebek bende cok üzüldüm tabi . Bugün adetim bir hafta gecikmisti ama zaten düzensizlik fazlaydi. Eşimin doğum günü test alayim varsa vardir yoksa napalim dedim veee eşime aksama testi hediye edicem. Korkuyorum ama yine hevesim kursagimda kalacak diye . dua edin kizlar bana :) inanamiyorum hala ya en guzel denk geldi :)
IMG_20150820_122631.webp

:KK46::KK46:Teşekkür ederim evet çok istiyor eşim baba olmayı. Geçen gün hatta dedi ki yatakta uzanıyorduk sohbet ediyorduk romantik bir şey söyledi sonra da bebişimiz olsa şimdi onu da aramıza yatırırdık ne güzel dedi.:KK200: ben de üzülmüştüm :anneadayı:

allah gönlüne göre versin inşallah benımde olur bende çok istiyorum :(

:KK200: çok teşekkürler akşama kadar nasıl bekliycemm:KK49:
en guzel hedıye...

sana bugun unutamayacagın bı gün sunucam de :) mesajda
romantık bı masa , eglen ye ıc tadını okadar guzel cıkarkı
o testıde guzel süslü bı kutuya ...
ayyy ben heyecanlandım :)

en guzel hedıye...

sana bugun unutamayacagın bı gün sunucam de :) mesajda
romantık bı masa , eglen ye ıc tadını okadar guzel cıkarkı
o testıde guzel süslü bı kutuya ...
ayyy ben heyecanlandım :)
evet aynen :KK46:
şimdi şöyle hazırladım romantik masa, iki kişiyiz ya ama üç kişilik olacak, tabağın birine de 'rezerve' yazıcam lokantalardaki gibi bu ne derse misafirimz var diyecem. sonra testi çıkarıp hediye edicem:KK48: o halini görmek istiyorummmm:KK73:

şimdi şöyle hazırladım romantik masa, iki kişiyiz ya ama üç kişilik olacak, tabağın birine de 'rezerve' yazıcam lokantalardaki gibi bu ne derse misafirimz var diyecem. sonra testi çıkarıp hediye edicem:KK48: o halini görmek istiyorummmm:KK73:
aynen super dusunmussun :)
ayy allahım mutlulugunuzu hep daim etsın masallah :nazar:

wawwww çok romantik harika fikir inşallah bigun bende aynısını yaparım :):kk77:

Kızlar ben dokuz ay önce bi kimyasal gebelik yaşadım benden ziyade eşim çok istiyor bebek bende cok üzüldüm tabi . Bugün adetim bir hafta gecikmisti ama zaten düzensizlik fazlaydi. Eşimin doğum günü test alayim varsa vardir yoksa napalim dedim veee eşime aksama testi hediye edicem. Korkuyorum ama yine hevesim kursagimda kalacak diye . dua edin kizlar bana :) inanamiyorum hala ya en guzel denk geldi :)Eki Görüntüle 1610822
çok çok güzel olur bence keske bende yapabilseydim ne planlarım vardı ama olmadi:-)ama rezerve olayını yazdım kenara.nice güzel senelere mutlu öesut şağlıklı eşiniz ve bebişinizle

aynen super dusunmussun :)
ayy allahım mutlulugunuzu hep daim etsın masallah :nazar:
ayy sağol canımm yaaa :KK200: isteyen herkese versin allahım
wawwww çok romantik harika fikir inşallah bigun bende aynısını yaparım :):kk77:
İnşallah canım ümit kesmek yok kafaya da takmıycan sonrası oluyor:KK76:
çok çok güzel olur bence keske bende yapabilseydim ne planlarım vardı ama olmadi:-)ama rezerve olayını yazdım kenara.nice güzel senelere mutlu öesut şağlıklı eşiniz ve bebişinizle
inşallah:KK200: bu fikri kk'da okumuştum hatta norml tabak yerine mama tabağı alıp koymuş yapan arkadaş ama benim o kadar vaktim yok merkeze inmeye :KK48: sen de mi hamile kalmıştın ne oldu kio_O

ayy sağol canımm yaaa :KK200: isteyen herkese versin allahım

İnşallah canım ümit kesmek yok kafaya da takmıycan sonrası oluyor:KK76:

inşallah:KK200: bu fikri kk'da okumuştum hatta norml tabak yerine mama tabağı alıp koymuş yapan arkadaş ama benim o kadar vaktim yok merkeze inmeye :KK48: sen de mi hamile kalmıştın ne oldu kio_O
Tüp bebek 3.deemem olmadi yine:-(

Tüp bebek 3.deemem olmadi yine:-(
Valla canım klişe olacak ama ben bizzat şahit oldum. Böyle tüp bebekle olmayıp kendiliğinden olan. Hem de ard arda iki çocuk. Bir de bunu söylemek ve kabullenmek cok da kolay değil ama kismetimizde çocuk olmayabilir de. Çeşitli şekillerde sinaniyoruz işte. Sen gönlünü ferah tut. Allah en iyisini bilir.

Valla canım klişe olacak ama ben bizzat şahit oldum. Böyle tüp bebekle olmayıp kendiliğinden olan. Hem de ard arda iki çocuk. Bir de bunu söylemek ve kabullenmek cok da kolay değil ama kismetimizde çocuk olmayabilir de. Çeşitli şekillerde sinaniyoruz işte. Sen gönlünü ferah tut. Allah en iyisini bilir.
Çok şükğr bir kızım var 4 yasında.biz ikinci için yğrasıyoruz.inanıyorum ki olucak.biraz rahat olsam belkıde kendiliğinden olucak

Çok şükğr bir kızım var 4 yasında.biz ikinci için yğrasıyoruz.inanıyorum ki olucak.biraz rahat olsam belkıde kendiliğinden olucak
Ha iyi o zaman analik duygusunu tatmissin :) Allahim gönlüne gore versin
verdin mi hediyeni:)
Verdim canim :) cok güzeldi esim ağladı. Cok romantikdi :) sabah da dr
A gittim keseyi gördük :) cok garip bi duygu

Back
X