Esime duygu kaybi yasiyorum

bendeuyeolcam

Guru
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2011
2.953
8.934
408
Merhaba,
Bu hissettigim evliligin ilk aylarinin zorlugu m, yorgunluk mu, abarti mi yoksa gercekten bitiyor muyum bilemiyorum. 6 aylik evliyim. 4 yildir sevgililik-nisanlilik donemimiz oldu.
Su anda birbirimize girip duruyoruz.
Genelde ben başlatıyorum tartışmayı ama..
Ne olacak bu böyle?

Son düzenleme:
6 aylık evlilik demişsiniz. Sizde de muhakkak değişimler uyumsuzluklar oluyordur tıpkı eşinizin de size karşı olduğu gibi.
Zamana bırakın. Tartışmak yerine, susmayı ve sakinleşmeyi uzaklaşarak düşünmeyi deneyin.
Zamanla aşacağınızı düşünüyorum. Hemen hemen tüm çiftlerde olurmuş bu durum. :34::34::34:

evlilik fedakarlık ve sabır işi, kendine de eşine de zaman ver (ama çoçuk yapmadan )bakalım nasıl bir gelişme olacak

Tesekkur ederim. Cocuk hic dusunmuyorum, bana uzak bi kavram, Allah isteyene nasip etsin.
Esasen iyi yonleri de var elbet esimin ama olumsuzluklar olunca onlari goremiyorum.
Su an evliligi oturtma asamasindayiz diye teselli buluyorum.
Hicbir sey icin cabalamak istemiyorum, sakince bekliyorum..

Son düzenleme:
6 aylık evlilik demişsiniz. Sizde de muhakkak değişimler uyumsuzluklar oluyordur tıpkı eşinizin de size karşı olduğu gibi.
Zamana bırakın. Tartışmak yerine, susmayı ve sakinleşmeyi uzaklaşarak düşünmeyi deneyin.
Zamanla aşacağınızı düşünüyorum. Hemen hemen tüm çiftlerde olurmuş bu durum. :34::34::34:

Tesekkur ederim. Evet ben melegim demiyorum. Tartismadaki kusurlarin cogunu ustume alabilirim.
Ben de sakince beklemeyi tercih ettim.
Her evlilikte olabilir diye umit ederek, sabirla bekliyorum.
Ama elbette uzuluyorum..

erkeklerin çoğu köprüyü geçene kadar güzel davranıyor malesef.seninkinden bir tanede bende var.
4.5 yıldır evliyiz düzelmedi düzelmeyecek.benim hatam çocuk yapmaktı o yüzden gidemedim.
sen benim hatama düşme korun lütfen.sana tek tavsiyem bu malesef.evlilikte tüm sorumluluk kadının üstüne atılmış.
kadın idare ettiği sürece evlilik yürür,itiraz ederse biter.bazen eşimi günahlarıma kefaret olarak görüyorum.
biliyorum böyle düşünmemem gerekir ama çaresizlik işte.benim eşimde evlenmeden önce tartışmöaz lafımın üstüne laf söylemez ,ağlayınca çok üzülürdü.şimdi sesi benden çok çıkar hiç alttan almadığı gibi sündürürde sündürür konuyu.ağlayınca aciz gibi görür.
ağlak der...daha neler neler..bunları yazdım ki kendini yanlız hissetme:1: senden çok var çünkü ,erkekler aynı terane...

Evliliğin ilk yılları olur öyle, bende çok zorlanmıştım. zaman gerekiyor. asıl şimdi birbibirinizi tanımaya başlıyorsunuz, ikili hayata alışmaya. Ay ben anlatsam ilk yılları bitiremem, şoklardaydım ama allaha şükür 5 yıllık evliyim, zamanla herşey yoluna giriyor.

erkeklerin çoğu köprüyü geçene kadar güzel davranıyor malesef.seninkinden bir tanede bende var.
4.5 yıldır evliyiz düzelmedi düzelmeyecek.benim hatam çocuk yapmaktı o yüzden gidemedim.
sen benim hatama düşme korun lütfen.sana tek tavsiyem bu malesef.evlilikte tüm sorumluluk kadının üstüne atılmış.
kadın idare ettiği sürece evlilik yürür,itiraz ederse biter.bazen eşimi günahlarıma kefaret olarak görüyorum.
biliyorum böyle düşünmemem gerekir ama çaresizlik işte.benim eşimde evlenmeden önce tartışmöaz lafımın üstüne laf söylemez ,ağlayınca çok üzülürdü.şimdi sesi benden çok çıkar hiç alttan almadığı gibi sündürürde sündürür konuyu.ağlayınca aciz gibi görür.
ağlak der...daha neler neler..bunları yazdım ki kendini yanlız hissetme:1: senden çok var çünkü ,erkekler aynı terane...

Tesekkur ederim.
Uzuldum adiniza.
Hayal kirikligini kimsenin yasamasini istemem.
Esim o kadar aşamadi kendini henuz ama neler olur bilemiyorum.
Allah esinizle size mutluluklar versin.
İncinmeden incitmeden bi yasam surersiniz insallah.
Cocuk bana cok uzak bi kavram, Allah isteyene versin.

Evliliğin ilk yılları olur öyle, bende çok zorlanmıştım. zaman gerekiyor. asıl şimdi birbibirinizi tanımaya başlıyorsunuz, ikili hayata alışmaya. Ay ben anlatsam ilk yılları bitiremem, şoklardaydım ama allaha şükür 5 yıllık evliyim, zamanla herşey yoluna giriyor.

Tesekkur ederim.
Ben de herkeste oluyodur, anlasmaya calismaya calisiyoruz diye dusunerek rahatlamaya calisiyorum.
Ve elbette ben de hatasiz degilim.
Masallah diyeyim o zaman size.
Evliliginiz hic yolundan cikmasin insallah.

ister 4 yıldır tanıyın ister 5 ister 8 yıl..
aynı evin içine girince çok ama çok farklı oluyor.
bende yeni evliyim bende çok bocaladım bocaladık. hatta evlilik bu muymuş ben yürütemiyorum bana göre değil demek ki dedim..
şuan ise keşke daha önce evlenseymişim diyorum.
belli bir süreç var herşeyin oturması için.
kolay değil. tüm sorumluluklara ev,eş ve ailelerde ekleniyor.
biriktirmeyin. sakince konuşun. biri bağırırken diğeri sakin kalsın.
sonra güzelce sohbet havasında konuşun.
bir elin 5 parmağı bir değil kaldı ki iki farklı birey aynı evde bir olsun.
sadece sabır.:31:

ister 4 yıldır tanıyın ister 5 ister 8 yıl..
aynı evin içine girince çok ama çok farklı oluyor.
bende yeni evliyim bende çok bocaladım bocaladık. hatta evlilik bu muymuş ben yürütemiyorum bana göre değil demek ki dedim..
şuan ise keşke daha önce evlenseymişim diyorum.
belli bir süreç var herşeyin oturması için.
kolay değil. tüm sorumluluklara ev,eş ve ailelerde ekleniyor.
biriktirmeyin. sakince konuşun. biri bağırırken diğeri sakin kalsın.
sonra güzelce sohbet havasında konuşun.
bir elin 5 parmağı bir değil kaldı ki iki farklı birey aynı evde bir olsun.
sadece sabır.:31:

Tesekkur ederim.
Duygulandim.
Sanirim tam olarak evlilik bana gore degil kismini genel olarak yasayabiliyoruz.
Sabrediyorum ama umarim iyice rayindan cikmaz.
Keske daha once evlenseydik demeyi ve dedirtmeyi isterdim.
Allah mutlulugunuzu artirsin

Tesekkur ederim.
Duygulandim.
Sanirim tam olarak evlilik bana gore degil kismini genel olarak yasayabiliyoruz.
Sabrediyorum ama umarim iyice rayindan cikmaz.
Keske daha once evlenseydik demeyi ve dedirtmeyi isterdim.
Allah mutlulugunuzu artirsin
amin hepimizin inşallah :nazar:
sadece biriktirmeyin.herkesin hatası oluyor. önemli olan onu tölare etmek. size isterseniz kitap da önerebilirim.:31:

evcilik-oynamiyoruz20130201085816.jpg
veaskevliliginelindentuttu.jpg
234.jpg

Hata olsun da..
Hatanin kisilige yapismasi korkunc.
Kitabi merak ettim, sevinirim :)

ümidinizi hemen yitirmeyin arkadaşım, lütfeeen:)

4,5 ay oldukça kısa bir süre, biz geçen sene mayıs başı evlendik ilk 6 ay aynı sizin anlattığınız gibi geçti...hem de 10 yıllık sevgilimle evlenmiştim ama şoktaydım ama herşeyin bir alışma süreci var aynı evde yaşamak bambaşka hem biz haftanın 4-5 günü birlikte olan, beraber defalarca tatile gitmiş bir çifttik ama aynı evde yaşamaya başlamakla sevgiliyi tanımak arasında ilişki yok..

ha diyorsan ben bu adamı tanıyorum ve de seviyorum zamanı gelince kıvamınızı alırsınız, biz şimdi bal-kaymak olduk tekrardan çok şükür:))

inanın sizin bocaladığınız gibi o da bocalıyor ve ilişkinizin eski halini özlüyor....ama geçecek inanın, sabırla ve özveriyle tabi...

mutluluklar dilerim:))

ümidinizi hemen yitirmeyin arkadaşım, lütfeeen:)

4,5 ay oldukça kısa bir süre, biz geçen sene mayıs başı evlendik ilk 6 ay aynı sizin anlattığınız gibi geçti...hem de 10 yıllık sevgilimle evlenmiştim ama şoktaydım ama herşeyin bir alışma süreci var aynı evde yaşamak bambaşka hem biz haftanın 4-5 günü birlikte olan, beraber defalarca tatile gitmiş bir çifttik ama aynı evde yaşamaya başlamakla sevgiliyi tanımak arasında ilişki yok..

ha diyorsan ben bu adamı tanıyorum ve de seviyorum zamanı gelince kıvamınızı alırsınız, biz şimdi bal-kaymak olduk tekrardan çok şükür:))

inanın sizin bocaladığınız gibi o da bocalıyor ve ilişkinizin eski halini özlüyor....ama geçecek inanın, sabırla ve özveriyle tabi...

mutluluklar dilerim:))

Kalbime dokundunuz gibi hissettim.
Aslinda yine de iyi hissediyordum kendimi ama son 2 yorum gozlerimi yasartti.
Sizin bocaladiginiz gibi o da bocaliyor demeniz icimi acitti.
Esim de uzgun biliyorum, ona merhamet ediyorum.
Umarim her sey hepimiz icin guzel olur.
Siz de hep cok mutlu olursunuz insallah
Tesekkur ederim.

evlilige alisma sürecindesiniz
daha aylik evlisiniz
uzmanlar 2 yil diyorlar
benzeri sorunlar yasadik bizde
cok zit insanlariz
simdi olamaz dedigim seyler oluyor
bence biraz zaman verin ve ilimli olun

evlilige alisma sürecindesiniz
daha aylik evlisiniz
uzmanlar 2 yil diyorlar
benzeri sorunlar yasadik bizde
cok zit insanlariz
simdi olamaz dedigim seyler oluyor
bence biraz zaman verin ve ilimli olun

Tesekkur ederim.
Biz oyle nisanliyken cok fazla problem yasamadik.
O yuzden cok saskina dondum.
Uzuldum.
Umarim dediginiz gibi bi ahenk yakayabiliriz.
Allah huzurunuzu bozmasin.

Back
X