eşime evde yardım etmek iistıyorum

gocum

Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2013
261
9
16
35
Diğer
iyi gunler arkadaslar konuyu nereye acacagımı tam bılemedım o yuzden buraya actım

borcumuz cok bende evde eşime yardım etmek amacıyla bıseylerle ugrasmak ıstıyorum szce ne yapabıırım aklıma şeker kurabıyeler gelıyo ama onları nasıl satacagım hakkında bılgım yok

keçeden bıseyler yapıyımdıyorum yıne bunuda nasıl satıyım onudabılmıyorum

bu konuda bılgı sahıbı olan arkadasarım sızlerın tecrubenıze ıhtıyacım var

Evde deyince ev islerinde anladim . :)
KK binboyle bir bolumu vardi sanki ?

baktım ama bulamadım en cazip buraı geldı artık bakalım fikri olan cıkacak mı

Evden mantı yapıp satabilirsiniz,eger el işi biliyorsanız Oya,dantel Yelek,ceket ve kazak işleyerek mağazalara satabilirsiniz yada iş yerleri ile anlaşıp yemek pişirip satabilirsiniz ev yemekleri alan iş yerleri var.

Eğer yaptıklarınızı satmak istiyorsanız Facebook'ta sayfa açabilir ya da kendi sitenizi açabilirsiniz. Ya da yaptıklarınızı alıp satan yerleri araştırabilirsiniz.

merhaba, ben de şeker kurabiyesi işiyle uğraşmıştım bir ara. Malzemeleri baya fazla tutuyor ve satma işi de kolay değil. Eğer evinizin yanında cafe tarzı yerler varsa oralarla konuşun, olumlu yanıt alırsanız başlayın derim. Ben de arkadaş çevrem sayesinde bir kaç yer bulmuştum, ki Ankara'nın en lüks yerleriydi orada bile tanesini 2 tl' den alıyorlar satarken 5 liraya satıyorlar ve açıkçası emeğe değer mi bilmiyorum :) iyice bir düşünün derim. İnternet ortamında satışta ise vergi ödemek zorundasınız haberiniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…