Eşime fazla fedakâr olmuşum

denizim0

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
970
221
323
Kızlar gece gece düşününce uykum kaçtı kalktım oturdum. Nereden aklıma geldiyse 15 yıllık evliligimi düşündüm. Ve farkettimki en başından beri ben eşime biriktirdiğim bütün paraları vermişim. eşim ticaret yapıyor ve malum ülkenin ticaret anlayışı. hep kayıplar. Ama oturup düşündüm neredeyse bir ev parası gitmiş benden. Bütün tazminatlarım arabam vs hep verdim. E kocam sonuçta aynı gemideyiz birlikte mücadele veriyoruz ama inanın böyle alt alta toplayinca şok oldum. eşim çok düzgün karakterli evine bağlı biri. çok seviyorum onu. Ama ben naptim yaa iyimi normalmi bu şimdi? O olsa o da verirdi diye diye ben naptim dedim birden.
Umarım saçmalıyorum şu anda umarım.

Kızlar gece gece düşününce uykum kaçtı kalktım oturdum. Nereden aklıma geldiyse 15 yıllık evliligimi düşündüm. Ve farkettimki en başından beri ben eşime biriktirdiğim bütün paraları vermişim. eşim ticaret yapıyor ve malum ülkenin ticaret anlayışı. hep kayıplar. Ama oturup düşündüm neredeyse bir ev parası gitmiş benden. Bütün tazminatlarım arabam vs hep verdim. E kocam sonuçta aynı gemideyiz birlikte mücadele veriyoruz ama inanın böyle alt alta toplayinca şok oldum. eşim çok düzgün karakterli evine bağlı biri. çok seviyorum onu. Ama ben naptim yaa iyimi normalmi bu şimdi? O olsa o da verirdi diye diye ben naptim dedim birden.
Kadinlar hep fedakardir vericidir

Yok be ne evi hep kiraciyiz biz. :(
iflas etti birkere borçları yeni bitti. ama ev alacak para yok şimdi. ev fiyatları uçtu bu aralar malum.

Kendi kendinizi doldurup üzülmeyin. Eşinizin kötü niyetli olduğunu ya da o paraları başka bir şey için harcadığını sanmıyorum. Sadece keşke verdiğiniz paraları iyi değerlendiremediğini daha önce farkedebilseydiniz. Ama zararın neresinden dönerseniz kardır. Bundan sonra vermezsiniz, yatırımları siz yaparsınız.

Ciddi misiniz? Variniz yoğunuz hiçbir şey kalmadı mı? Eviniz kira mi peki?

Herzaman maddi manevi kendimizden vermiyor muyuz zaten, biz hep fedakarız da bi süre sonra görevimizmis gibi algılanıyor. Allahtan eşinizle aranız iyiymiş, neyse takmayın gece gece

ha
Kendi kendinizi doldurup üzülmeyin. Eşinizin kötü niyetli olduğunu ya da o paraları başka bir şey için harcadığını sanmıyorum. Sadece keşke verdiğiniz paraları iyi değerlendiremediğini daha önce farkedebilseydiniz. Ama zararın neresinden dönerseniz kardır. Bundan sonra vermezsiniz, yatırımları siz yaparsınız.
Hayatım artık ben çalışmıyorum zaten param olmaz. ben önceden farkettim de kivraniyor batak içindeyken hesabımda tutamazdim parayı. battı çünkü iflas etti.

15 yıllık evlilik için normal geldi bana. Sonuçta ticaretten kazanılan para da aynı eve giriyor. Ama zararın neresinden dönülürse kardır anlayışı hep aklınızda bulunsun yeri geldiğinde tekrar yatırım yerine işi sonlandırabilin.

pe

peki olmasi gereken bumu? yanlış mı yaptım merak ediyorum.
Aslinda bu kadar degil. Bende esimi cok seviyordum. Ben ve ailemde dahil hep verici olduk. Bizim beyefendi isleri duzeltti. Sonrada is yerinden birini buldu ve bosandik. Yaptigimiz fedakarliklarla ortada kaldik. Ne diyeyim ki...

Bundan sonra yapma bari.
Aranız ne kadar iyi olursa olsun yarın ne olur belli olmaz.Kendinize ait bişeyler olmalı

Aslinda bu kadar degil. Bende esimi cok seviyordum. Ben ve ailemde dahil hep verici olduk. Bizim beyefendi isleri duzeltti. Sonrada is yerinden birini buldu ve bosandik. Yaptigimiz fedakarliklarla ortada kaldik. Ne diyeyim ki...
töbe. o konuda sorun yok benumkinde ama ticaret kötü bişey. yapamıyor.

Keşke birazda kendi kenarına atsaydın ama olan olmuş doldurma kendini boş yere

Yanlis yapmissiniz ,malesef degil evlilik ,anne baba bile hayatimizda baki degil,
Ister es ister evlat olun ,herkes kendi birikimini yapsin,
15 yil giden onca para simdi bosansaniz ne olacak sizin haliniz ,
Sonucta ticaret belirsizlik ,madem batti siz finanse edeceginize gidip normal bir ise girseymis ,
Baskasindan borc alsa odemek icin gayreti olurdu es ya da evlat verince hibe oluyor

Her şeyin yolunda gittiği bir evlilikte para hesabından hoşlanmıyorum ben. Şöyle düşünün Allah korusun ciddi bir hastalık atlatsaydiniz ve büyük paralar harcasaydiniz eşiniz dert eder mıydı bunu.
Ticaret risktir ayrıca şu an çok varlıklı da olabilirdiniZ ama yaşamadan bilinmiyor.
Çocuklarına iyi baba size iyi hayat arkadaşıyla,üzmüyor,kirmiyorsa giden parayı dert etmeyin. Kumarda içki masasında yemedi sonucta

Ticarette arada bir inisler olur tabii ki sahsen ben de olsam sonuna kadar verirdim. Ama beceremedigi halde ticaret yapacagim diye surekli bata cika ilerliyorsa ben de olsam acirim verdiklerime. Bakti olmuyor ise girip calisacak bir zahmet israr etmeyecek.

Back
X