Eşime fazla fedakâr olmuşum

Kızlar gece gece düşününce uykum kaçtı kalktım oturdum. Nereden aklıma geldiyse 15 yıllık evliligimi düşündüm. Ve farkettimki en başından beri ben eşime biriktirdiğim bütün paraları vermişim. eşim ticaret yapıyor ve malum ülkenin ticaret anlayışı. hep kayıplar. Ama oturup düşündüm neredeyse bir ev parası gitmiş benden. Bütün tazminatlarım arabam vs hep verdim. E kocam sonuçta aynı gemideyiz birlikte mücadele veriyoruz ama inanın böyle alt alta toplayinca şok oldum. eşim çok düzgün karakterli evine bağlı biri. çok seviyorum onu. Ama ben naptim yaa iyimi normalmi bu şimdi? O olsa o da verirdi diye diye ben naptim dedim birden.
Umarım saçmalıyorum şu anda umarım.

keşke az da olsa birikim yapıp eşine kötü günler için deseydin, aranızın güzel olması en büyük teselli sanırım çünkü erkek milleti genelde nankör oluyor, umarım eşin canan teşekkür eden biridir

Kızlar gece gece düşününce uykum kaçtı kalktım oturdum. Nereden aklıma geldiyse 15 yıllık evliligimi düşündüm. Ve farkettimki en başından beri ben eşime biriktirdiğim bütün paraları vermişim. eşim ticaret yapıyor ve malum ülkenin ticaret anlayışı. hep kayıplar. Ama oturup düşündüm neredeyse bir ev parası gitmiş benden. Bütün tazminatlarım arabam vs hep verdim. E kocam sonuçta aynı gemideyiz birlikte mücadele veriyoruz ama inanın böyle alt alta toplayinca şok oldum. eşim çok düzgün karakterli evine bağlı biri. çok seviyorum onu. Ama ben naptim yaa iyimi normalmi bu şimdi? O olsa o da verirdi diye diye ben naptim dedim birden.
Umarım saçmalıyorum şu anda umarım.

Dediginiz dogru. Ayni gemidesiniz. Ve o batarsa siz kenardan izleyemezsiniz.

Yaptığınız dogru. Bende aynisini yapardim.

Evlilikte eger iyi gitmeyen, kendinizi guvence altina almanizi gerektiren durumlar yoksa neden paranizi sakinip saklayasiniz ki... Esiniz iflas etmis, bu kadar zor durumda kalindiysa ihtiyaç dogmus demektir. Haliyle birikim yapmanın pek anlami kalmiyor.

keşke az da olsa birikim yapıp eşine kötü günler için deseydin, aranızın güzel olması en büyük teselli sanırım çünkü erkek milleti genelde nankör oluyor, umarım eşin canan teşekkür eden biridir
O hissettiriyor bana minnetini ama ben son zamanlarda pişmanım sanki :(

O hissettiriyor bana minnetini ama ben son zamanlarda pişmanım sanki :KK43:

ya canım o yaşla alakalı bişey sanırım, kaç yaşındasın bilmiyorum da 35 den sonra sürekli yanlış yaptım, daha iyi olabilirdi, bişeyleri kaçırdım hissiyatı oluyor, bence bi gelirin varsa bundan sonra bi kısmını ayır
yani hayat arkadaşın o senin güzelliği de olumsuz şeyleride beraber yüklenceksiniz ve gerçekten "hayat arkadaşıysanız" bence buna değer... zaten şu saatten sonra pişman olmanın bunları düşünmenin sana bi katkısı yok stres vermesinden ve eşine bilenmenden başka, yani o yüzden bu düşüncelerden uzaklaşmalısın çünkü yapabileceğin bişey yok, giden gitmiş

Yanlis yapmissiniz ,malesef degil evlilik ,anne baba bile hayatimizda baki degil,
Ister es ister evlat olun ,herkes kendi birikimini yapsin,
15 yil giden onca para simdi bosansaniz ne olacak sizin haliniz ,
Sonucta ticaret belirsizlik ,madem batti siz finanse edeceginize gidip normal bir ise girseymis ,
Baskasindan borc alsa odemek icin gayreti olurdu es ya da evlat verince hibe oluyor
Normal işe girerse o rakamları yakalayamaz. borcunu normal bir maaşla ödeyemezdi. zaten maaşlı işinden çıktı aklı ticaretteydi hep.

ya canım o yaşla alakalı bişey sanırım, kaç yaşındasın bilmiyorum da 35 den sonra sürekli yanlış yaptım, daha iyi olabilirdi, bişeyleri kaçırdım hissiyatı oluyor, bence bi gelirin varsa bundan sonra bi kısmını ayır
yani hayat arkadaşın o senin güzelliği de olumsuz şeyleride beraber yüklenceksiniz ve gerçekten "hayat arkadaşıysanız" bence buna değer... zaten şu saatten sonra pişman olmanın bunları düşünmenin sana bi katkısı yok stres vermesinden ve eşine bilenmenden başka, yani o yüzden bu düşüncelerden uzaklaşmalısın çünkü yapabileceğin bişey yok, giden gitmiş
yaşım 39. evet yıllar önce aklım 5 karış havadayken vermişim vermişim. uyandım. ama tek avuntum o da olsa benim için aynısını yapardı :(

Kendinizi doldurmayın bence eşiniz de olmadık yere harcamamış parayı.
O orada iflas etmiş bir halde psikolojisi bozukken siz para saklayamazdınız zaten bence şimdi olsa şimdi de verirsiniz boş verin böyle şeyleri.
Fedakarlık kadınlarda hep var zaten maddi olmasa da manevi olarak hep var en basitinden işten yorgun bir şekilde gelmişken bir de yemek yapmak fedakarlık değil mi ?
Kadınlar hep fedakar.

Back
X