• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime gelen mail hakkında..

adiyeff

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2010
4.366
39
163
Konya
bugün kredi kartlarının ekstreleri geldimi diye bakmak için eşimin msnsini açtım. mesajlardan biri baddo diye bi yerden gelmişti.tuğba21 senle tanışmak istiyor yazıyordu mesajda.oraya üyeliğinin olduğu yazıyordu.siteye baktım bi arkadaşlık sitesi.üye girişinden giriş yapmaya çalıştım.adresi istiyor yazdım.şifreyede şifresini yazdım.yanlış kullanıcı adı yada parola diyor.şimdi ben pek internetten bilgisayardan falan anlamam.bana yardımcı olursanız sevinirim.şimdi şunları söyleyeyim.
1.bu adresle üyeyse şifresi de mecburen adresinin şifresi olması gerekmezmi.giriş yaparken direk adresi istiyor.
2.eşim benim bu adrese girdiğimi biliyor.hatta bazen beraber açıyoruz kartlara faturalara bakmak için.niye bunla üye olsunki.
3.görünüşe göre üye olmuş bunun başka ne açıklaması olabilirki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım şöyle ki ; eşinin msn listesinden biri badoya üye....

Ve öyle sitelere üye olunduğu takdirde listesinde ki herkese arkadaşlık daveti gider....facebookta olduğu gibi...

Son düzenleme:
1-kendini boşu boşuna üzüyorsun.
2-o gelen mailler bana ve çevremdeki herkese de geliyor o badoo yla ilgimiz olmamasına rağmen.
3-eşinin yanlış bişey yaptıgını düşünme sakın, mail adreslerine durup dururken cinsel içerikli veya bu tür arkadaslık sitelerinden mail gelebiliyor. hatta ve hatta bazı cinsel içerikli sitelerin mailleri bir kız ismiyle geliyor. ya da şu seninle tanışmak istiyor, seni davet ediyor vs. diye.
bu tür maillerin içinde virüs bile olabilir. direkt spam olarak işaretleyip silmelisin.

Son düzenleme:
o mesajlar banada sürekli geliyor adreslerimizi nerden buluyorlar anlamıyorum ama banada geçende çok afedersiniz doyumsuz erkek sizinle tanışmak istiyor diye gelmişti bado var birde bikaçtane daha var netlandmıydı neydi bana ordan gelmişti üye olmayan kişiler başkalarına gönderilen toplu mail adreslerinden falan buluyorlar
adres ve şifre hatasıda üyeliği gerçekleşmediğinin kanıtıdır rahat olun üzmeyin kendinizi ve eşinizi

ay canım o banada geliyor hemde neler neler kendim den şüphe eder oldum nerden buluyolarki adamın boşuna günahını alma

bana bi ara cinsel organınızı büyütmek ister misiniz diye mailler geliyodu :60::60:

ay banada :52: ben istanbula gidince eşimin msnsi yok görüşmek için benmkini o kullancak olurda açarsa aynı duruma bende düşürim nerden buluyolarki ... :26:

ay banada :52: ben istanbula gidince eşimin msnsi yok görüşmek için benmkini o kullancak olurda açarsa aynı duruma bende düşürim nerden buluyolarki ... :26:

msn listemizdeki arkadaşlarımızdan birinin maili ellerine geçince bizimki de geçiyormuş sanırım:26:

sevgilime göğüs büyütme hapları mailleri de geliyor. cinsiyete göre yollasalar bari:27:

çok teşekkürler hepinize biraz içim rahatladı.ama bunu bende düşünmüştüm benim msnime hiç gelmiyor baddodan.bide mes.in altında üye olduğunuz için geldi gibi birşey yazıyordu bu olabilirmi sizinde böyle birşey yazıyormuydu.gerçi benim bildiğim adres olması da saçma.ne bileyim.bir süre bekleyip sonra konuyu açarım

bado dan banada sürekli mail geliyo. eşinle alakası yok yani canım için rahat olsun. bende üye değilim ama msn listesinde üye olan birinin msn listesini bulup herkese otomatik o maili atıyolar merak etme.

Hiç bir yere üye olmasanda o mailler geliyor.artık herkes saçma sapan maillerden bıktı.

Son düzenleme:
bugün kredi kartlarının ekstreleri geldimi diye bakmak için eşimin msnsini açtım. mesajlardan biri baddo diye bi yerden gelmişti.tuğba21 senle tanışmak istiyor yazıyordu mesajda.oraya üyeliğinin olduğu yazıyordu.siteye baktım bi arkadaşlık sitesi.üye girişinden giriş yapmaya çalıştım.adresi istiyor yazdım.şifreyede şifresini yazdım.yanlış kullanıcı adı yada parola diyor.şimdi ben pek internetten bilgisayardan falan anlamam.bana yardımcı olursanız sevinirim.şimdi şunları söyleyeyim.
1.bu adresle üyeyse şifresi de mecburen adresinin şifresi olması gerekmezmi.giriş yaparken direk adresi istiyor.
2.eşim benim bu adrese girdiğimi biliyor.hatta bazen beraber açıyoruz kartlara faturalara bakmak için.niye bunla üye olsunki.
3.görünüşe göre üye olmuş bunun başka ne açıklaması olabilirki.

1. Şifre aynı olamaz. Sunucusu farklı, başka bir şifre belirlemiştir kendine. Şifremi unuttum butonunu kullan, şifreyi sıfırlar sana mail atar. Ordan gelen şifreyle girebilirsin siteye.
2. Demek ki kötü birşey yapmamış. Yapsaydı farklı bir mail adresi alırdı.
3. Diğer arkadaşlara katılıyorum. Boşyere kendini üzme. Bişey çıkacağını zannetmiyorum...

msn listemizdeki arkadaşlarımızdan birinin maili ellerine geçince bizimki de geçiyormuş sanırım:26:

sevgilime göğüs büyütme hapları mailleri de geliyor. cinsiyete göre yollasalar bari:27:

işimiz var desene bunlarla.:26:

üye de olmuş olabilir haberi bile yoktur arkadaşından bi yerden bişey gelmiştir görmeniz için üye olmanız gerekiyor der genelde neymiş bi bakayım diye girersin öle bişey de olmuş olabilir bence hiç kafaya takma hepimize geliyor zaten yapacak adam senin şifresini bildiğin adresle öle bişey yapmaz alır başka adres yapar boşa canınızı sıkmayın mutluluklar

şüphelerim iyice azaldı sağolun valla.sabah gördüğümde elim ayağım titredi.okula gidecektim.akşam kk ya sorarım diye düşünmüştüm.valla iyiki varsınız.

mail adresini girin şifremi unuttum seçeneğine tıklayın
malie yeni şifre gelirse üyeliği olduğu ortaya çıkar
eğer bunu yapmanıza rağmen üye olmanız gerekiyor gibi uyarı çıkarsa o zaman içim ferahladı diyin.
öte yandan alakanız olmasa bile mail adresilerine bu tür davetler geliyor bu da doğru.

:1::1: canım bu mesajhlar üye ol olma herkese geliyor ohooo hic takılma lutfen kendini boşına üzüyorsun tugba21 ler aysun 19 lar kimler kimler tanısalım diye mesaj atıyor hyr bunlara takılıcak olsam cinsel tercihlerimden şüphe duymam gerek degil mi benim yapma lutfan yakında sana da gelir kıyamam yaa:)))

Back
X