Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım o siteye girdim oraya yazdım adresii.ama maili açtım işte.tabi meraktan dayanamadım.neyse içim rahat takmıyorum artıkArkadaşlık sitesine üye çekmek için gönderilen maillerdendir.
Phishing yani kimlik avcısı bir mail de olabilir.
Nerden geldiği belli olmayan maili açmak ve çıkan linki tıklamak sakıncalı.
Linkte çıkan boşluğa mailin şifresini girmişsin.
Yerinde olsam şifreyi hemen değiştirip pc yi taratırdım.
bugün kredi kartlarının ekstreleri geldimi diye bakmak için eşimin msnsini açtım. mesajlardan biri baddo diye bi yerden gelmişti.tuğba21 senle tanışmak istiyor yazıyordu mesajda.oraya üyeliğinin olduğu yazıyordu.siteye baktım bi arkadaşlık sitesi.üye girişinden giriş yapmaya çalıştım.adresi istiyor yazdım.şifreyede şifresini yazdım.yanlış kullanıcı adı yada parola diyor.şimdi ben pek internetten bilgisayardan falan anlamam.bana yardımcı olursanız sevinirim.şimdi şunları söyleyeyim.
1.bu adresle üyeyse şifresi de mecburen adresinin şifresi olması gerekmezmi.giriş yaparken direk adresi istiyor.
2.eşim benim bu adrese girdiğimi biliyor.hatta bazen beraber açıyoruz kartlara faturalara bakmak için.niye bunla üye olsunki.
3.görünüşe göre üye olmuş bunun başka ne açıklaması olabilirki.
o mesajlar banada sürekli geliyor adreslerimizi nerden buluyorlar anlamıyorum ama banada geçende çok afedersiniz doyumsuz erkek sizinle tanışmak istiyor diye gelmişti bado var birde bikaçtane daha var netlandmıydı neydi bana ordan gelmişti üye olmayan kişiler başkalarına gönderilen toplu mail adreslerinden falan buluyorlar
adres ve şifre hatasıda üyeliği gerçekleşmediğinin kanıtıdır rahat olun üzmeyin kendinizi ve eşinizi