Eşime güvenememek. Allahım bir evlilikteki en zor aşama.

ikinci çocuk fikrini bi süre uzaklaştırın kafanızdan. hem güvenmiyorum diyosunuz hem ikinci çocuğu düşünüyosunuz.

sessiz sakinim diyosunuz ya muhtemelen yeteri kadar tepki vermiyosunuz. eşiniz de bu şekilde devam etmekte sakınca görmüyor. yapabiliyorsanız ya resti çekin ya da bir yere gittiğinizde tamamen umursamaz davranın.

OO böyle hayatmı geçer ?
Aldattımı , Aldatçakmı diye düşüne düşüne kafayı yersın benden demesi. Rahat ol..
Benım eşime güvenim sonsuz heee olduda şeytana uydu yapıcak birşey yok, hayat devam ediyor beni kaybeder basit..

Kötünün iyisi diye teselli buluyorsanız bize laf düşmez ki.
Sonuçta adamın gözlerini mi bağlayacaz?
Takmayın kafanıza,doğurun 2. bebenizi.
Onunla oyalanırken eşinizin yanlışlarıyla ilgilenecek vaktiniz kalmaz.
iyi bi yorum mu kötü bi yorum mu anlamadım

Ben de ayni dertten muzdariptim...
o bakmiyorum diyordu ama ben bakiyor diye goruyordum
ve bence sorun ondaydi...cunku simdi tv de alimli kadin cikinca basini egiyor...tabi bu asamaya gelene kadar oldukca cirkinlestim hem sozel hem ruhsal olarak ona karsi...

birak baksin...ozellikle bakmamaya calisinca daha da sinir oluyorum ben...demek ki ilgini ceken bisey var ki ozellikle bakmiyorsun diye dusunur oldum...daha da sinir bozucu oluyor

vhalla niye boyle bazlari bilmiyorum...bakan kor mu yoksa gercekten agir terbiyesiz mi bilmiyorum ...bildigim tek sey...
onlar kaybediyor...
sahsen ben cok sogudum..gozumde kucucuk kaldi
o kucuculugu da giderse...kendi bilir

Çocugunun ölüsü üstüne yemin eden adama bu kadar tapmayin ya...

Ben de ayni dertten muzdariptim...
o bakmiyorum diyordu ama ben bakiyor diye goruyordum
ve bence sorun ondaydi...cunku simdi tv de alimli kadin cikinca basini egiyor...tabi bu asamaya gelene kadar oldukca cirkinlestim hem sozel hem ruhsal olarak ona karsi...

birak baksin...ozellikle bakmamaya calisinca daha da sinir oluyorum ben...demek ki ilgini ceken bisey var ki ozellikle bakmiyorsun diye dusunur oldum...daha da sinir bozucu oluyor

vhalla niye boyle bazlari bilmiyorum...bakan kor mu yoksa gercekten agir terbiyesiz mi bilmiyorum ...bildigim tek sey...
onlar kaybediyor...
sahsen ben cok sogudum..gozumde kucucuk kaldi
o kucuculugu da giderse...kendi bilir
Sorununuzu çözdüğünüzü anladım yazdıklarınızdan.Peki nasıl çözüldü.Bana da tiyo verir misiniz?

Sorununuzu çözdüğünüzü anladım yazdıklarınızdan.Peki nasıl çözüldü.Bana da tiyo verir misiniz?
Aslinda cozuldu gibi duruyor..ama ben icten ice hala sindiremedim....bana kalsaydi ilk senede bosanirdim...
Bazi sebeplerden evli kalmam gerekiyordu...yapamadim
o da bunu cok iyi biliyordu
sonra hamile kaldim...aldirmak ile aldirmamak arasinda cok gidip geldim...mantikken aldirmam gerekiyordu...ama onu da yapamadim...
evli kalmami gerektiren sebepler simdi ortadan kalkti...
evde paşalik tasliyorum :D ama bakma hic birini sindiremedim
adam mum gibi oldu ama....amasi var iste...

ne yaptigima gelince...sadece mutlu olmaya baktim
oncelik ben dedim...ona olan tutkumu ve hayranligimi yok ettim...yazik bana bunlari yaptirdi...
ne yapayim ben bu evliligi simdi diyorum?
Offf bi suru sey var iste...

Günaydın.
Kusura bakmayın da eşiniz hem saygısız hem de fazlasıyla keko.
Öyle güzel kızlara bakarken dışarıdan nasıl göründüğünü bilse belki utanırdı.
O güzel kızlar eminim tiksiniyordur böyle birinin bakışlarından.
Öyle iğrenç bakışlar ki bunlar. Tecavüze uğrayan gencecik kızlara da böyle baktıklarını düşünüyorum aklıma özgecan geliyor , gece 3te kızın sokakta ne işi varmış diyen iğrenç bağnazlar geliyor. Hepsinin canı cehenneme.Şans eseri yaşıyoruz Allah esirgesin çok korkuyorum.

Belli ki yuzune karsi tepkini pek koyamiyosun isten eve gelmeden once msj atark bi konu ac ve bu durumdan rahatsiz oldugunu senin caninin.yandigini kendine.deger vermedigini dusundugunu ne bilim.nasil.hissediyosan direk oyle yaz ve gonder eve gelince.zaten.kendi acacaktir konuyu sende soylediklerini tekrar et baktin yok oyle bisey deyip kisa cvplr veriyir beni kaybetmk istiyrsan devm et dersn yok istmyrsn bna sana guvne bilcgmi ispt et dersn cekin me yemz seni eger ceknrsn bu sekil devm eder sende kendini yersin oncdn bnde senin gibydm bisey demeye ceknr desem bile yetrli olmzdi ama bu msj yontmyle olankari asiliyor gelince agzma ne gekirse soyle ye soyle ye acildm simdi direk konusuyorm

Siz ce ben mi görmeliyim.Bu hareketleri yapan kişinin seviyesizliği saygısızlığına birşey demediniz bana mı gerek gördünüz.Teşekkürler.
egerkı sız onu umursadıgını bu kadar bellı edersenız ve kıskanclıgınızla sureklı adamı bogarsanız emın ol yapmayacaksa bıle yapar, kendı ellerınızle adamı aldatmaya suruklemeyın hem demekkı sızde de eksık bırseyler var kı sıze bakmak yerıne dısarısı ıle mesgul oluyor , belkıde sızın kızdıgınızı bıldıgınden kasıtlı yapıyor...
bıraz tarzınızı degıstırın, umursamaz takının, sızde gerekırse goz teması kurun baskalarıyla esınız bılsın kı sızı arzulayan baska ınsanlar da var , kaybetme korkusu olsun...
o zaman bu yaptıklarını yapmaz.... ama zaten adamın varsa nıyetınde bozukluk naparsanız yapın yapar yapacagını belkı yapmıstır bıle????

yanlış bi düşünce belki ama, sizden bu kadar emin olmasını sağlamanızla onun orantısız ayıbı bana çelişki geldi. yani demek istediğim, garip olcakda oda sizden kuşku duysa değişir mi acaba? cepte görüyor tabiri vardır hani. o sizi cepte görüyor güven konusunda. sizden emin. başıboşmuş gibi bakınıyor.
Yaptığı elbette çok aşırı ciddi bir sıkıntı. Allah yardımcınız olsun yani.

Zor ama sende ona bukadar guven verme. Yani yine sadik ol.ama kiskansin senide. Empati yapsin belki ozman duzelir. Kendini yiyip yiyip bitirme hayatta hersey insanlar ivin senden kiymetli degil.sende gozu uoksa dinlemiyosa salarsin gider.yok adam gibi oturacaksa otursun yaninda.yada takmican.ama kendini bosuna yeyip bitirme

Öyle iğrenç bakışlar ki bunlar. Tecavüze uğrayan gencecik kızlara da böyle baktıklarını düşünüyorum aklıma özgecan geliyor , gece 3te kızın sokakta ne işi varmış diyen iğrenç bağnazlar geliyor. Hepsinin canı cehenneme.Şans eseri yaşıyoruz Allah esirgesin çok korkuyorum.
Aynen!
İşim gereği merkezden uzaktayım.
Akşamları iş çıkışıma kocam gelemezse eve tırıs tırıs gidiyorum o "hiç bir şeyden korkmam,çekinmem ahahahhahayyy" diyen ben!!!

Paranoya yapmıyorsunuz, adam aç ve abaza. Böyle gözleri fıldır fıldır evli erkekler bütün kadın toplumunu tiksindiriyor.
Güvenmemekte haklısınız, güvenilecek bir adam değil. Ama güvenmiyorsanız da evlenmicektiniz, böyle bir adamla evlenip sonra da vah vah ne yapsam ki acaba diyemezsiniz.

Kendinize biraz saygınız olsun..Eşinizde aldatma potansiyeli olduğunu kendiniz söylüyorsunuz.
Her şeyin farkındasınız. 24 saat adamın yanında değilsiniz. Anlattığınız gibiyse o tip insanlar asla fırsatı kaçırmaz..
Aldatmadığını asla bilemezsiniz bu net!
Ayrıca beni askeriyenin içine koy yine bıraktığın gibi bulursun da ne demek :)
Siz böyle yapmaya devam edin...
Ben senden başka bir erkeğe yan gözle bile bakamam çantada kekliğim kocacım sen endişelenme..
Yani kendinizi bu derece iyiyim, sağdığım diye paralamanıza gerek yok. Herşey görünür zaten
Senin eşinde gördüğün gibi eşinde sende o sadakatı görüyordur. Bunu bide tescilleme
Eşinizle açıkca konuşun bu davranışlar kimseye yakışmaz. Tavrınızı koyun tekrarlarsa affetmeyin..
Biri bigün ağız burun girer kocanıza:KK67: benden söylemesi...

Benim sessiz sakin bir yapım var.Öyle yetiştirilmişim.Hani haklıyım savunamam, laf sokarlar cevap veremem.Eşime karşı yani yanlışını gördüğümde hırçınlaşırım ama sanırım yetersiz geliyor.Çünkü onu uyarmama rağmen az geliyor olmalıyım ki uyarı kısa bir zaman geçerli oluyor.Bir yere gittiğimizde gözler fıldır fıldır.Etrafa bakınır hep.Bişiy konuşurum o dinler beni eminim ama etrafa bakınır.Annesi de öyle.Öyle yetişmiş yani ama hep aranıyor gibi bakınması ne bileyim tuhafıma gidiyor.Daha önce de konu açmıştım.İçkiyi biraz kaçırınca bakışlarında daha bi rahatlama meydana geliyor.Gözüne kestirdiği birine ne kadar kalabalıkta olsa sadece o kişiyle bütün gece göz flörtü eder.Rahatsız oluyorum, ölüyorum ,utanıyorum.Uyarıyorum hep bakma diye bakmıyorum diyor.Ama biz ama kız mekanı terk edene kadar devam bu durum.Birgün bu bakışmalar ileri gidecek te beni aldatacak diye çok korkuyorum.Güvenim çok azaldı.İşten eve gelince sürekli soru soruyorum.Naptın bugün nerelere gittin, işin bitince nerde takıldın.O da anlıyo sorularımın nedenini.Uygun bir ortam oluşsa fırsat bulsa aldatır beni heralde. Ne kadar çirkinlik.Benim asla yapmayacağımı bildiği için çok rahat.Ben hep derim askeriyenin ortasına bırak orda gelip bulmazsan beni ben intihar ederim diye.Kendimden o derece eminim derim Ama ona GÜVENEMİYORUM.yaarrdddııımmmm
bırak ne hali varsa görsümn ner kadar çirkin bir hareket eşinizin yaptıgı :(

Çüş diyorum kocana. Sizin yaninizda gozunu dikip baskasina mi bakiyor? Insan bi kere uyarir, ikincisinde hic affetmem.Ben o icki sisesini kafasinda kirip, o mekani onun basina yikarim. Agzina .......... Sen nasil sadece sakince bakma diyorsun? Gozunu cikar, avucuna ver. Pislik herif. Ayrica nefret ediyorum boyle yaninda kadin varken, mal mal baskasina bakan erkek musvettelerinden. Pasif olma Allah askina.

egerkı sız onu umursadıgını bu kadar bellı edersenız ve kıskanclıgınızla sureklı adamı bogarsanız emın ol yapmayacaksa bıle yapar, kendı ellerınızle adamı aldatmaya suruklemeyın hem demekkı sızde de eksık bırseyler var kı sıze bakmak yerıne dısarısı ıle mesgul oluyor , belkıde sızın kızdıgınızı bıldıgınden kasıtlı yapıyor...
bıraz tarzınızı degıstırın, umursamaz takının, sızde gerekırse goz teması kurun baskalarıyla esınız bılsın kı sızı arzulayan baska ınsanlar da var , kaybetme korkusu olsun...
o zaman bu yaptıklarını yapmaz.... ama zaten adamın varsa nıyetınde bozukluk naparsanız yapın yapar yapacagını belkı yapmıstır bıle????

Gerçekten böylemi düşünüyorsunuz?
Ne demek sende eksiklik vardır. ne demek sende başka erkeklerle bakış
Bakış acınız çok ilginç geldi. Çok mu dizi izliyorsunuz

Back
X