Esime guvenim

Eğer istemiyorsa zorla dur diyemem bende tartismaktan bıktım güven olmadan zaten çok zor oluyor
sorun çıkaran sensin.. güvensizlik yaşayan da sensin.. adamın burnundan getirip getirip istemiyorsa zorla dur diyemem demek saygısızlık oluyor.. sen memnun değilsen gidersin bu kadar basit..

Eşinizin maaşını bilmek zorunda değilsiniz, ortak bir hayat sürüyorsunuz ve bir evladınız var. Evin ortak giderleri ve de çocuğun ihtiyaçları karşılandığı sürece herkes maaşını istediği şekilde yer yada birikim yapar. Biz eşimle avukatız, gelirlerimiz sabit değil birbirimizin aldığı davaları biliriz ama ben eşimin hangi davadan kaç lira kazandığını bilmem. Evimizin ihtiyaçlarını karşılıyoruz beraber, çocuklarımızın ihtiyaçlarını da sonrası herkesin kendisini ilgilendirir.

Ve lütfen kusura bakmayın ama, evliliğinizi yürütmek istiyorsanız bir doktordan yardım almalısınız. Çünkü bir insanın eşinin cep telefonuna takip programı yüklemesi ciddi bir durum. Aynı zamanda "suç"...Yok biterse bitsin diyorsanız da bence harekete geçin ve eşinizi bu ızdırap dolu evlilik hayatından kurtarın.

Ben günlük 5 tl ye takıldım. Çocuk gibi 5 tl.lerini biriktirip saklıyor galiba.

yaptıklarının çok normal olduğunu ve eşini yadırgamamızı bekliyorsun ama yadırganacak bir kadın modelisin,çünkü malesef bence psikolojik sıkıntıların var ve mutlaka doktora gitmelisin!güven duymamak ;bunu çok normale indirgemek,çok hastalıklı bir ruha neden olur zira gidişatınızda böyle gösteriyor...........

ben en iyisi bizim ufaklığın harçlık miktarını düşüreyim 5 tl çok çünkü

O halde kendinize de ona da bu zulmü daha fazla reva görmeyin.

Sizin bu tavrınız insan haklarına aykırı ..

Çeviriyorlar çünkü,hep bir saklı gizli iş çevirme oluyor böyle tiplerde.Benimkinde de var parayla alakalı bi dandik durumlar,kurcalamıyorum ama ümüğünü sıkıvercem bigün o olcak.
Bin yıldır borcumuz var şu zaman bitecek diyo,o zamandan çook sonra soruyorum bi milim ilerlememiş ki evin bütün fatura vs masrafları da bende.
Neyse sakinleşmeliyim zira ben de aynı konudan dertliyim :KK11:

Peki neden böyle, açıklamasını ne olarak yapıyor?
Bir ev, arsa ya da araba gibi bir şeyin borcu değilse ne borcu bu yani..

Peki neden böyle, açıklamasını ne olarak yapıyor?
Bir ev, arsa ya da araba gibi bir şeyin borcu değilse ne borcu bu yani..
Tatlım o kadar uzun mevzu ki,istersen özelden yaz ben cevaplayayım,burda konu işgali yapmayayım olur mu? Ne zaman istersen yazabilirsin.

Back
X