Esime guvenim

Ben anlamıyorumhiç mi aklınıza soru işareti gelmiyor insan sonuçta.nasıl beceriyorsunuz anlamıyorum hayat bana zindan oldu hiç bir şeyden zevk alamiyorum
hayır hiç aklıma soru işareti gelmiyor. gelmesi için de bir sebep göremiyorum.
ayrıca farz et ki aldattı ya da pis bişey yaptı.. kendi kaybeder.. ben kendi paramı kazanan ayakları üstünde duran bir kadınım. benim ona değil onun bana ihtiyacı var.. kapı orda defolur gider..
evliliğimizdeki huzurdan vazgeçerse kendi bilir. sen onun peşine düşsen de düşmesen de o yapmak istedikten sonra bırak 5 tl.yi 1 tl ile de her pisliği yapar..

hayır hiç aklıma soru işareti gelmiyor. gelmesi için de bir sebep göremiyorum.
ayrıca farz et ki aldattı ya da pis bişey yaptı.. kendi kaybeder.. ben kendi paramı kazanan ayakları üstünde duran bir kadınım. benim ona değil onun bana ihtiyacı var.. kapı orda defolur gider..
evliliğimizdeki huzurdan vazgeçerse kendi bilir. sen onun peşine düşsen de düşmesen de o yapmak istedikten sonra bırak 5 tl.yi 1 tl ile de her pisliği yapar..
Siz bir sebep göremiyorum diyorsunuz ama bana din maaşı konusunda yalan söyledi üzerinde 1 sene geçti ama ben şimdi kredi kartı konusunda nasıl guveneyim.siz herhangi birsey olmadi diyorsunuz ama ben hep şüphe içindeyim ortada net birseyde yok kendimi paralayıp duruyorum

Benim gibiler nasıl ben anlamıyorum siz çok mu rahatsinizçok mu serbest bırakıyorsunuz eşinizi
Kusura bakma ama eski konularına baktım sende kendine karşı bi özgüvensizlik var .
Hangi erkek olsa bukadar baskıdan sıkılır tasması eksik resmen !!!
Eşinizin ve kendi hayatınızı resmen işkencesye çevirmişsiniz biraz kendinize güveniniz olsun.
Senin gibi eş düşman başına yani...

Neden o zaman kredi kartı mesajını siliyor.Ben eşimin telefonuna takip programı yukledim oylelikle öğrendim yoksa mesajı sildiği için goremicektim

eşin takip programı yüklediğini öğrendi mi,eğer halen bilmiyorsa silmelisin o programı,çünkü sen eşine güvenmediğin kadar oda sana olan güvenini kaybedecek öğrenirse ,adamı takip ettiğin için.o senden gizli kredi kartı alıyor sen ondan gizli program yüklüyorsun telefonuna,nereye kadar gider bu böyle.

eşin takip programı yüklediğini öğrendi mi,eğer halen bilmiyorsa silmelisin o programı,çünkü sen eşine güvenmediğin kadar oda sana olan güvenini kaybedecek öğrenirse ,adamı takip ettiğin için.o senden gizli kredi kartı alıyor sen ondan gizli program yüklüyorsun telefonuna,nereye kadar gider bu böyle.
Evet öğrenmiş ve çok kızmış:KK57::KK57: eski konularında gördüm...

Hayır bilmiyor kredi kartını banka değiştiği için yolladılar dedi bende bu tarz şüpheli durum oluyor diye program yukledim ne var ki bunda

Hayır bilmiyor kredi kartını banka değiştiği için yolladılar dedi bende bu tarz şüpheli durum oluyor diye program yukledim ne var ki bunda
anladığm kadaryla eşinizin herşeyi otokontolünüzde olsun istiyorsunuz...sizce nasıl bir rol üstlenmeli bir erkek..yani bu tavırlarınızla onu bence kontrol etmiyor ,açık açık güven eksikliği yaşıyorsunuz , bunun nedenini sorgulayıp önceliği bu tutumunuzu yumuşatmakla başlayın derim....

daha ne var bunda diyosun... seninle ömür mü geçer? yaptığını mantıklı bulduğuna inanmıyorum. nişanlıma ölesiye aşığım ama böyle bir şey yaptığını bildiğim anda arkama bakmam küfreder ayrılırım. evet küfrederim.

Kendimi boğasım geldi... Nefesim filan kesildi.

Valla hayatta sormam, kazanıyor, harcasın.
Ben de paramı kazanıyorum çok şükür, o da pek sormaz. Arada takılır, insan harcamasını kocasına söyler diye. Çok harcıyorsun der, artık bekar değilsin der. Gülüp geçerim. ;)
Biz birbirimize güveniyoruz. Galiba işin aslı bu!

Kredi kartı talep etmeden neden işleme alındı diye mesaj gelsin yani sonuçta maaş hesabı hepsi benim elimde. Daha öncede böyle birsey oldu ama benim haberim vardı gelicek kiricam dedi gelince kırdı şimdi niye haberim yok onemsiz diye söylemedim ne var bunda dedi
Maaş hesabı değişince talep edilmeden bankalar sizden habersiz olarak direkt kredi kartı çıkartıyolar. Sanırım siz bunun bilgisini yakaladınız telefonunda?
Güvensizliğinizi oluşturan da günde 5 tl sizden gizli yanına harçlık alıp çıkması mı?
Lütfen yanıldığımı söyleyin.
Sebepler bunlarsaa pesss diyorum pess. Bu neyin hesap sorması? Siz güvensizlik yaşamak çin sebep arıyosunuz sanırım? Adam herşeyini elinize vermiş. Günde 5 tl yanına harçlık alıyor ve bunu gizli yapıyor çünkü tahminimce gurur yapıyor ve siz de ona daha çok kızıyor tartışma çıkarıyorsunuz öyle mi?
Öyleyse eğer yani cidden PES..

Bayılıyorum böyle evde poposunu büyütüp sonra da kocalarının maaşına göz diken, didik didik didikleyen kadınlara.

Adamcağız kan kusuyor da, kızılcık şerbeti içtim diyor

Hayret ediyorum bazen tuhaf olan benmiyim acaba?ben esimin cüzdanında ne kadar parası var hiç bilmem merak ta etmem..
Kendi kazancı hepimiz için olsa bile hesap soramam.utanırım bundan..
Burada bu şekilde konuları görünce kendimi sorgulamaya başladım. .bilmem mi gerekiyor ne kadar parası olduğunu??

Bütün bu sorunlar günlük 5 TL sakladığı icinmi.belki birikim yapacaktı.belki size supriz hediye alacakti.kumar yada başka bir sorunu yoksa para mevzusu bu kaar buyutulmemeli bence

Bayılıyorum böyle evde poposunu büyütüp sonra da kocalarının maaşına göz diken, didik didik didikleyen kadınlara.
Ben evde popomu buyutmuyorumhanım efendi hem çalışıyorum birde cocugum işten gelince de cocuguma bakıyorum

Bütün bu sorunlar günlük 5 TL sakladığı icinmi.belki birikim yapacaktı.belki size supriz hediye alacakti.kumar yada başka bir sorunu yoksa para mevzusu bu kaar buyutulmemeli bence
Bütün sorunlar 5 tl aldığı için değil sadece bana para konusunda yalan söylediği için güvenim gitti ve nasıl yerine gelicek bilmiyorum

Back
X