Eşime güvenip, o kız yokmuş gibi mi davranmalıyım sizce.....

CoffeCoffe

Guru
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
1.812
2.351
333
merhaba arkadaşlar..dışardan dinlemekle bana yardımcı olabilirmisiniz bilemiyorum ama anlatmaya çalışacağım, şimdiden teşekkür ederim..

eşimle 7 yıldır aynı şirkette çalışıyoruz, yalnız birimlerimiz farklı, arada iş dolayısı ile gün içinde bir iki defa karşılaşırız, onun olduğu birimde bizden yaşça küçük (7-8 yaş gibi) bir bayana kafam takılıyor, sebebine gelince......
benim burda çok güvendiğim bayan arkadaslarım var, ve bu arkadaşlarımdan 3-4 tanesi beni ayrı ayrı uyardı,
şöyle ki: eşin onların müdürü, seviyesini koruyan biri ( cidden bazen fazla bile mesafelidir ) fakat bu kız ona karşı platonik birşeyler hissediyor dediler..
bir süre izlemeye aldım, baktım evet bende aynı hislere kapıldım, kız bekar, yaşı bayağı küçük bizden, üstelik çokta hanımefendi bir kız, neyse...
not:eşim bu kızı iş konusunda yetiştirdi, çok emeği var üstünde cidden, severde, korur, kollar falan.....

bir gün kız servisi kaçırmış, biz arabalıyız beni de bırakırmısınız demiş eşime, eşimle hep sizli bizli knuşur zaten, oda tabi demiş, arabadayız bir laf geçti, eşim ona sitemkar bi şekilde tabii hiç evimize gelmediği içinnn dedi...tabi bende zaten bir süredir kıza sarmış olduğumdan bu lafa taktım, ama kız nasıl kızarıp utanıyor anlatamam size...

kız inince ben nooluyor dedim, nasıl yani dedi... bende neden bize gelmediği için sitem ettin gereksiz bir tavırdı dedim, oda yıllardır beraber çalışıyoruz diğer elemanlar geldi o gelmedi dedi, bende tamam üsteleme söyleme deyip kapattım konuyu, kıza sardığımı anladı ve gerildi, onun bu gerilimi beni daha da strese soktu, birgün patladım ve dedim ki kızın sana karşı nasıl heyecanlandığını görmüyrmusun dedim, bu aradaa whatsap yazışmalarını merak edip baktım, diğer kızlarla olan ( iş veya shbet hepsi ) duruyor ama onu silmiş, bende neden siliyorsun diye daha da gerildim, ve bana sen merak etme, sakın canını sıkma, ben dikkat ediyorum dedi, bu ne demek, yani evet bende farkındayım kabbullendim hissettim ve dikkat edeceğim demek mi!!!!

kız ona açılmış ve de ben tam deliririm diye eşim benden saklıyor olabilir mi ......

yani allah var asılma falan değil ama inanılmaz heyecanlanıyor falan, eli ayağına dolaşıp afallıyor kız....bende fazla gerildim sanırım....
:bicak:

Yani diğer insanların hissettiğini eşinde hissetmiş olabilir , yalnız kızda ki de cesaret , eşi aynı yerde çalışan adama sulanmış

Kız açılmışsa zaten düşündüğünüz kadar hanımefendi ve utanma duygusu olan biri değil demek ki...
Eşinizin yazışmaları silmesi pek hoş değil.
Kız açılmışsa kızı mı koruyor kız açılmamışsa yazışmalardan neden rahatsız olunuyor?
Aklınıza şeytan sokmak istemem de yazışmaların silinmesi hoş değil bence.

zaten en büyük patlamam ordan çıktı....hala geriliyorum o konuya... ve bilemiyorum işte hergun mü siliyor, gün içinde yazışma oluyrmu......

kız yokmuş gibi davranmak hiç birşey yapmamak , aralarında ki enerjiyi kabul etmek demektir.
bana eşin masum gelmedi
whatsapp konusması silinmesi ciddi bir sıkıntı

Çok pislik bir durum bu ya.
ben hayatımda bır defa aldatıldım ve hemen bosandım ama kolay kolay kıskanmam kımseyı. Sımdıkı esımıde oyle ottan bılmem ne ufacık tefecık kızlardan kıskanmam guvenırım ,kendıme de ama kendımı sızın yerınıze koyunca ıcım cekıldı.

Bu kızı ekarte etmenın bır yolu olmalı...
Eşinizin mesajları neden sıldıgını bılemem , son soyledıgı sey farkındayım dıkkatlıyım demek evet

merhaba arkadaşlar..dışardan dinlemekle bana yardımcı olabilirmisiniz bilemiyorum ama anlatmaya çalışacağım, şimdiden teşekkür ederim..

eşimle 7 yıldır aynı şirkette çalışıyoruz, yalnız birimlerimiz farklı, arada iş dolayısı ile gün içinde bir iki defa karşılaşırız, onun olduğu birimde bizden yaşça küçük (7-8 yaş gibi) bir bayana kafam takılıyor, sebebine gelince......
benim burda çok güvendiğim bayan arkadaslarım var, ve bu arkadaşlarımdan 3-4 tanesi beni ayrı ayrı uyardı,
şöyle ki: eşin onların müdürü, seviyesini koruyan biri ( cidden bazen fazla bile mesafelidir ) fakat bu kız ona karşı platonik birşeyler hissediyor dediler..
bir süre izlemeye aldım, baktım evet bende aynı hislere kapıldım, kız bekar, yaşı bayağı küçük bizden, üstelik çokta hanımefendi bir kız, neyse...
not:eşim bu kızı iş konusunda yetiştirdi, çok emeği var üstünde cidden, severde, korur, kollar falan.....

bir gün kız servisi kaçırmış, biz arabalıyız beni de bırakırmısınız demiş eşime, eşimle hep sizli bizli knuşur zaten, oda tabi demiş, arabadayız bir laf geçti, eşim ona sitemkar bi şekilde tabii hiç evimize gelmediği içinnn dedi...tabi bende zaten bir süredir kıza sarmış olduğumdan bu lafa taktım, ama kız nasıl kızarıp utanıyor anlatamam size...

kız inince ben nooluyor dedim, nasıl yani dedi... bende neden bize gelmediği için sitem ettin gereksiz bir tavırdı dedim, oda yıllardır beraber çalışıyoruz diğer elemanlar geldi o gelmedi dedi, bende tamam üsteleme söyleme deyip kapattım konuyu, kıza sardığımı anladı ve gerildi, onun bu gerilimi beni daha da strese soktu, birgün patladım ve dedim ki kızın sana karşı nasıl heyecanlandığını görmüyrmusun dedim, bu aradaa whatsap yazışmalarını merak edip baktım, diğer kızlarla olan ( iş veya shbet hepsi ) duruyor ama onu silmiş, bende neden siliyorsun diye daha da gerildim, ve bana sen merak etme, sakın canını sıkma, ben dikkat ediyorum dedi, bu ne demek, yani evet bende farkındayım kabbullendim hissettim ve dikkat edeceğim demek mi!!!!

kız ona açılmış ve de ben tam deliririm diye eşim benden saklıyor olabilir mi ......
Şimdi sence sadece kız mı suçlu ?

Bazı hatunlardaki bu sanki memlekette bekar adam kalmamış gibi davranmalarını anlamıyorum.

Nişanlı , evli farketmez. Yüzüğü olan adam daha çekici geliyor galiba. Bi keresinde sinemaya gittiğimizde gişe görevlisi kız ben yanındayken nişanlıma afedersiniz sulandı ya!

Çok büyük bir şey yoktur, kız iş alanında eşiniz bilgili ve yardımcı olduğu için hayranlık duyuyor olabilir. Yaptığı doğru demiyorum ama kendinizi üzdüğünüze değmez. Yine de eşinize bundan sonra problem olmaması için onunla olan konuşmaları silmesini istemediğinizi söyleyin, senin yüzünden bir şey yoksa bile kuruyorum kafamda derseniz belki konuşmalarını da görürseniz içiniz rahatlar. Ekstra bir mesafe koysun bir de sizden önemli olmamalı.

yaaaa sanırım eşimi ben uyandırdım, farkında bile değildi.....oofff
Bana oyle gelmedı , bıze hıc gelmedıgı ıcın dıye sıtem etmesı vs . Daha once mesajları varmıydı buarada benımde calıstıgım yerde mudurum var hıc mesajlasmayız gelemıyorum vs dıye ya o arar, ya ben ararım o kadar

Eşiniz gayet olgun ve farkında. Bence eşinizle gurur duymalısınız. Kızcağız hoşlanıyor olabilir duygulara mani olunamıyor tabii ki. Yavaşca geçer diye düşünüyorum. Ama eşinizi huzursuz etmeyin. Onun suçu yok, siz okuyup altında bişey aramayın diye silmiş büyük ihtimal. Uzak dursun, siz belli edin anladığınızı kız da uzaklaşır.

Back
X