Eşime güvenip, o kız yokmuş gibi mi davranmalıyım sizce.....

whapsappı şirket olarak kullanıyoruz, bizim birimde de var, iş için tüm firma kullanır, ama sitemine gıcık oldum :sopa:

QUOTE="CuteMom, post: 51412791, member: 468236"]Bana oyle gelmedı , bıze hıc gelmedıgı ıcın dıye sıtem etmesı vs . Daha once mesajları varmıydı buarada benımde calıstıgım yerde mudurum var hıc mesajlasmayız gelemıyorum vs dıye ya o arar, ya ben ararım o kadar[/QUOTE]

merhaba arkadaşlar..dışardan dinlemekle bana yardımcı olabilirmisiniz bilemiyorum ama anlatmaya çalışacağım, şimdiden teşekkür ederim..

eşimle 7 yıldır aynı şirkette çalışıyoruz, yalnız birimlerimiz farklı, arada iş dolayısı ile gün içinde bir iki defa karşılaşırız, onun olduğu birimde bizden yaşça küçük (7-8 yaş gibi) bir bayana kafam takılıyor, sebebine gelince......
benim burda çok güvendiğim bayan arkadaslarım var, ve bu arkadaşlarımdan 3-4 tanesi beni ayrı ayrı uyardı,
şöyle ki: eşin onların müdürü, seviyesini koruyan biri ( cidden bazen fazla bile mesafelidir ) fakat bu kız ona karşı platonik birşeyler hissediyor dediler..
bir süre izlemeye aldım, baktım evet bende aynı hislere kapıldım, kız bekar, yaşı bayağı küçük bizden, üstelik çokta hanımefendi bir kız, neyse...
not:eşim bu kızı iş konusunda yetiştirdi, çok emeği var üstünde cidden, severde, korur, kollar falan.....

bir gün kız servisi kaçırmış, biz arabalıyız beni de bırakırmısınız demiş eşime, eşimle hep sizli bizli knuşur zaten, oda tabi demiş, arabadayız bir laf geçti, eşim ona sitemkar bi şekilde tabii hiç evimize gelmediği içinnn dedi...tabi bende zaten bir süredir kıza sarmış olduğumdan bu lafa taktım, ama kız nasıl kızarıp utanıyor anlatamam size...

kız inince ben nooluyor dedim, nasıl yani dedi... bende neden bize gelmediği için sitem ettin gereksiz bir tavırdı dedim, oda yıllardır beraber çalışıyoruz diğer elemanlar geldi o gelmedi dedi, bende tamam üsteleme söyleme deyip kapattım konuyu, kıza sardığımı anladı ve gerildi, onun bu gerilimi beni daha da strese soktu, birgün patladım ve dedim ki kızın sana karşı nasıl heyecanlandığını görmüyrmusun dedim, bu aradaa whatsap yazışmalarını merak edip baktım, diğer kızlarla olan ( iş veya shbet hepsi ) duruyor ama onu silmiş, bende neden siliyorsun diye daha da gerildim, ve bana sen merak etme, sakın canını sıkma, ben dikkat ediyorum dedi, bu ne demek, yani evet bende farkındayım kabbullendim hissettim ve dikkat edeceğim demek mi!!!!

kız ona açılmış ve de ben tam deliririm diye eşim benden saklıyor olabilir mi ......

Merhaba, öncelikle eşiniz size dürüst olmuş yalan söyleyip üste çıkmamış ki kadınlar klübünde bir çok örneği var.
Eşinizle aynı yerde çalışıyorsunuz bu sizin avantajınıza aynı zamanda.
Eşinize güveniyor musunuz güvenmiyor musunuz bilemem ama yaşça kendisinden küçük olduğu için önemsemeyip yani kalbini kırmadan haberi yokmuş gibi davranıyordur ki bence profosyenel olanı (kızın duygularından haberdar olduğunu belli etse daha kötü olurdu bence ).
Eşinize ilgisi var diye işten kovduramazsınız bence mantıklıda olmaz.
Eşinizin birimine ufak tefek ziyaretler hediyeler vs. kızlada eşiniz olmadan bir kahve içmeye vs gidin ufak bi kıssayla kendisinden haberdar oldugunuz belli edin derim ben. Örn, erkek arkadası var mı vs dıye sorun, ardından bekar kızların evli olan erkeklere olan ilgisinin çok fazla oldugunu erkek arkadası varsa karakterin önemli olduğunun altını çizin derim ben.
Aynı zamanda eşinizin üstüne fazla gitmeyin derim msjları silmemesini isteyin.

aslaa yapamam ki onuu :(

Whatsappi silip geri yukle bence ne konusmuslar geri getirebilirsin eger yedekleme varsa ve gozunle gormus olursun.. Yada is yerinde kizla denk geldiginizde birden aa tatlim telefonunu kullanabilir miyim ben masamda unuttum de al ve bak elinden de alamaz o anda panikten.. yani ben gozumle silinenleri okumadan veya ikisini de karsima alip rencide etmeden birakmazdim.. Allah sanir versin canim insallah masum bir mudur calisan iliskisidir..

Betimledigin kız profili patronuna açılamaz sanmam
Kızarıyor fılan deyınce dımı evet ama ya esı fark edıp aklı karısıyorsa o_O

onun dısında bende bol bol bolume gıdıp kızın onunde bıraz ozel hayat bıraz cay kahve kızı depresyona sokup ısten ayrılmasını saglardım sanırım :sinirli: Gıt sacını basını yol dıyesım var ama dıyemıyorum

yani ben cidden hayatta sadece vicdanımla yaşarım, bu benim kuralım, ve bu kızın daha bi yerde yanlış bir hareketini görmedim 5 yıldır, masum olma durumu platonik oldugunu düşündüğüm için demiştm...

Whatsapp web takibi yapın.
Ayrıca 3-5 kişinin farkettiği ilgi boş değildir.
Kız da çok masummuş çok hanımefendiymiş iyi kii.

yani ben cidden hayatta sadece vicdanımla yaşarım, bu benim kuralım, ve bu kızın daha bi yerde yanlış bir hareketini görmedim 5 yıldır, masum olma durumu platonik oldugunu düşündüğüm için demiştm...
Kız 5 yıldır mı calısıyor esınızle?

merhaba arkadaşlar..dışardan dinlemekle bana yardımcı olabilirmisiniz bilemiyorum ama anlatmaya çalışacağım, şimdiden teşekkür ederim..

eşimle 7 yıldır aynı şirkette çalışıyoruz, yalnız birimlerimiz farklı, arada iş dolayısı ile gün içinde bir iki defa karşılaşırız, onun olduğu birimde bizden yaşça küçük (7-8 yaş gibi) bir bayana kafam takılıyor, sebebine gelince......
benim burda çok güvendiğim bayan arkadaslarım var, ve bu arkadaşlarımdan 3-4 tanesi beni ayrı ayrı uyardı,
şöyle ki: eşin onların müdürü, seviyesini koruyan biri ( cidden bazen fazla bile mesafelidir ) fakat bu kız ona karşı platonik birşeyler hissediyor dediler..
bir süre izlemeye aldım, baktım evet bende aynı hislere kapıldım, kız bekar, yaşı bayağı küçük bizden, üstelik çokta hanımefendi bir kız, neyse...
not:eşim bu kızı iş konusunda yetiştirdi, çok emeği var üstünde cidden, severde, korur, kollar falan.....

bir gün kız servisi kaçırmış, biz arabalıyız beni de bırakırmısınız demiş eşime, eşimle hep sizli bizli knuşur zaten, oda tabi demiş, arabadayız bir laf geçti, eşim ona sitemkar bi şekilde tabii hiç evimize gelmediği içinnn dedi...tabi bende zaten bir süredir kıza sarmış olduğumdan bu lafa taktım, ama kız nasıl kızarıp utanıyor anlatamam size...

kız inince ben nooluyor dedim, nasıl yani dedi... bende neden bize gelmediği için sitem ettin gereksiz bir tavırdı dedim, oda yıllardır beraber çalışıyoruz diğer elemanlar geldi o gelmedi dedi, bende tamam üsteleme söyleme deyip kapattım konuyu, kıza sardığımı anladı ve gerildi, onun bu gerilimi beni daha da strese soktu, birgün patladım ve dedim ki kızın sana karşı nasıl heyecanlandığını görmüyrmusun dedim, bu aradaa whatsap yazışmalarını merak edip baktım, diğer kızlarla olan ( iş veya shbet hepsi ) duruyor ama onu silmiş, bende neden siliyorsun diye daha da gerildim, ve bana sen merak etme, sakın canını sıkma, ben dikkat ediyorum dedi, bu ne demek, yani evet bende farkındayım kabbullendim hissettim ve dikkat edeceğim demek mi!!!!

kız ona açılmış ve de ben tam deliririm diye eşim benden saklıyor olabilir mi ......
Bak sana ilk düşüncemi söyleyeyim , eskiden olsa eşine güven derdim
Ama: gecen burda bir konu vardı, konu sahibi patronunun onu eve bırakmasının ne anlama geldiğini sormasıyla başladı konu, sonra adamın evli olması ama konu sahibi adamdan hoşlanıyormuş ve ne yapsınmıs adam eşiyle kendi arasında seçim yapsın a kadar geldi. Hiç bu adam evli, yuvasını yıkmayım diye düşünen Yok. Daha pek çok konu, adam evli ama aşığım diye giden. İnsanların merhameti, allahtan korkusu kalmamış, yuvayı yıkmayım diye düşünmüyorlar, hep ben diyorlar.
O yüzden dikkatli ol derim, eşin madem farketmiş mesafesini korusun. Ayrıca mesajlarını silmesi de çok şüpheli

Kızarıyor fılan deyınce dımı evet ama ya esı fark edıp aklı karısıyorsa o_O

onun dısında bende bol bol bolume gıdıp kızın onunde bıraz ozel hayat bıraz cay kahve kızı depresyona sokup ısten ayrılmasını saglardım sanırım :sinirli: Gıt sacını basını yol dıyesım var ama dıyemıyorum

Ben icraate geçmedikçe böyle şeyler yapamam,icraate geçse de yapamam erkek ket vurursa ne yapabilir bir kadın sonuçta,sevebilir gönül bu, yaşı küçükmüş sadece hayranlık da olabilir,işyerinde dedikodu yapanları da kınadım

Sırf kız genç diye bile kendi kendilerine potansiyel tehlike olarak görmüş olabilirler

Ben icraate geçmedikçe böyle şeyler yapamam,icraate geçse de yapamam erkek ket vurursa ne yapabilir bir kadın sonuçta,sevebilir gönül bu, yaşı küçükmüş sadece hayranlık da olabilir,işyerinde dedikodu yapanları da kınadım

Sırf kız genç diye bile kendi kendilerine potansiyel tehlike olarak görmüş olabilirler
5 yıldır calıstıgına gore cokta kucuk degıl bu kız daha dogrusu acemi değil diye dusunuyorum ama

Sanırım evet eşiniz anlamış ve size diyorki ben farkındayım onlemimi aldım... ama farkinda olsa bu sitemkar konuşması ne kadar dogru ve onu evine bırakması ne kadar doğru baska birine de rica edebilirsi bırakın diye.

Kızın departmanını değiştirin imkanınız varsa

burası çok büyük bir işletme ve bekar bir çok bayan çalışan var, hatta bunların içinde bana bile kim daha hanımefendidir deyin bu kızı gösteririm... durum cidden bu.....

5 yıldır calıstıgına gore cokta kucuk degıl bu kız daha dogrusu acemi değil diye dusunuyorum ama

başka departmanda asla tutunamaz, zaten iş anlamında ezilen bi kız, bu sebepten bile çok korumuştu eşim onu...

Sanırım evet eşiniz anlamış ve size diyorki ben farkındayım onlemimi aldım... ama farkinda olsa bu sitemkar konuşması ne kadar dogru ve onu evine bırakması ne kadar doğru baska birine de rica edebilirsi bırakın diye.

Kızın departmanını değiştirin imkanınız varsa

Bide yazışmaları silmesi esinizin cidden düşündürücü..
Uzerine gidin bu konunun.
kocanın maillerine bak felan

Kizin esinize acilmis olmasi kuvvetle muhtemel. Pek de hanimefendi degilmis demek ki kiz.
Esinizin de yazismalari silmesi vs yani bilemedim ,esinize genel olarak guvenir misiniz peki? Baska yasanmis herhangi bir sorunlu olay var miydi gecmiste?

Back
X