eşime güveniyorum ama..

Mona Rozaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2015
337
259
33
merhaba kizlar ben 24 yasindayim, 1 yillik evliyim.. esimin simdiye kadar kimseyle iliskisi olmamis.. ama 1.yildönümumuzde esimin biz tanismadan 7 8 ay once benim bi arkadasimla bi muddet mesajlastiklarini öğrendim ve bunu ögrenince ona cok guvendigim icin agir geldi.. eskisi gibi ona guvenmedigimi , bosanmak istedigimi soyledim.. meselenin buyuttugum tarafi ise su, bu kiz biz evlendikten sonra bi kac kere benim evime geldi.. yani bu biraz agirima gitti acikcasi.. esimi beni cok seviyor buna inaniyorum ben de onu seviyorum.. simdiye kadar hicbir yanlisini eksigini görmedim ama bu nesele biraz canimi sıktı.. şu an bosanmaktan vazgectim sadece 1 ay mesajlasmislar.. hic yuzyuze gorusme olmamis.. baska birinden meseleyi dinledigim kadariyla kiz gorusmek istemis israrla.. sizce bu dhrumda ne yapmaliyim..

bana agir gelen kısım kızın benim yuvama bi kac kere gelip gitmesi eşim yoktu tabi gidip geldiginde.. ama meseleyi bilmedigim icin esime gelen misafirlerden bahsettigim icin su arkadas geldi falan diyordum burda esime kizdigim mesele ise kiz evimize gelip giderken bana bundan bahsetmemesi, buna göz yummasi..

Ya sonuçta adam senle evlenmiş, seni seviyormuş, kızı da vakti zamanında sallamamış.
Canın action istiyor herhalde küçük kız. Otur ve kocanla mutlu ol bence
hatta canın sıkıldığında aç oyna iyi geliyo valla oh yandan :D

bu kız arkadaşınsa senin daha önce neden haberin olmadı ki?
o kızla bir daha görüşme bana kalırsa.
eşinin değil kızın niyeti bozuk.
kizla görüsmeyi biraktim bunu duyunca hicbir sey söylemedim kıza da.. arkadas boyle seylerini pek anlatmazdi

evet konustum.. hicbi sey hissetmedigini sadece cok israr yuzunden 1 aya yakin konustugunu söyledi.. beni kaybetmek istemedigin söylüyor
Ben boşanmaya gidecek kadar bişey göremedim bence sende kurcalama ama en son soruma cevap vermemişsin, eşinin bu kızın sizin eve gelip gittiğinden haberi var mı? Tepkisi ne oldu..

Kız senin arkadaşınmış

Eşine değil sana gelmiş

Geçmişte görüşseler ne fark eder ki

Kız eşini görmemiş bile size gelince

Bence gereksiz büyütüyorsunuz

Geçmiş geçmişte kalmış

Ben boşanmaya gidecek kadar bişey göremedim bence sende kurcalama ama en son soruma cevap vermemişsin, eşinin bu kızın sizin eve gelip gittiğinden haberi var mı? Tepkisi ne oldu..
gelip gittigini ilk baslarda bildigi halde aralarinda olan meseleyi bana söylemedi, sebebini sorunca da seni kaybetmekten korktum dedi.. benim tahammulum olmadigini bildigi icin boyle seylere..

Kız da ne diye geliyorsa kabul etme kestir at. Esin senden önce birileriyle görüşmüş olmasi normal bunları tek tek anlatması mi gerek sen söyleyince bu kız geldi diye görüşme onunla falan diyebilirdi ya da anlatabilirdi. Ama sadece bu boşanma sebebi olmasın ya bu kadar basit değil anlamadan etmeden

Kız da ne diye geliyorsa kabul etme kestir at. Esin senden önce birileriyle görüşmüş olmasi normal bunları tek tek anlatması mi gerek sen söyleyince bu kız geldi diye görüşme onunla falan diyebilirdi ya da anlatabilirdi. Ama sadece bu boşanma sebebi olmasın ya bu kadar basit değil anlamadan etmeden
evime gelip gitmesi bana dokundu yoksa evliligimde hicbi sikinti yok

Kızında eve kadar gelmesi anormal aklıma tuhaf şeyler gelirdi açıkcası hamile mi yoksa bekaretini mi aldı diye ,

gelip gittigini ilk baslarda bildigi halde aralarinda olan meseleyi bana söylemedi, sebebini sorunca da seni kaybetmekten korktum dedi.. benim tahammulum olmadigini bildigi icin boyle seylere..
Ben ortada kasıtlı planlı arkanızdan çevrilmiş bi iş göremedim eşiniz huzursuz olmamak adına size anlatmamış ,Keşke anlatsaymış sende mesafeni daha erken koysaydın o ayrı ama güvenim gitti diyecek bişey yok bence de..

Back
X