• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşime güvenmekte sorun yaşıyorum =(

• Konu Sahibi Konu Sahibi smnc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

smnc

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2014
2
0
6
35
İstanbul
Merhaba arkadaşlar

benim çok büyük güven sorunum var sebepsiz değil tabi ki ama artık bunu aşmak istiyorum ama aşamıyorum.şimdi size güvensizliğimin neden kaynaklandığını anlatıcam ve sizden bu konu için yardım istiyorum.biraz uzun ama lütfen okuyun ve yardımcı olun

ben 2,5 senelik evliyim.öncesinde 4 sene birlikteliğimiz oldu.ablamla eniştem evlendikten sonra tanışmıştık eniştemin kardeşi çünkü=)çok uzun zaman benimle sevgili olmak istediğini söyledi ve her defasında ben olmayacağını söyledim ama kader işte Rabbim nasip etmiş biz sevgili olmaya başladık.3. senemizde askere gitti çok zor bir süreç beni ve bizi bekliyordu çok zprlanmıştım çünkü.giderkende kendi bilgisayarını bana bıraktı.hergün tlfnda konuşup ağlıyodu bana çok düşkündü.askeriğinin ilk haftasında bi akşam bilgisayarını kurcalarken bi msn yazışması kaydı gördüm.bütün yazışmalaı kayıt altına alınmış.ve onun bundan haberi yok.ben ablam evlendiğinde açıktım ama eşimle sevgili olmaya başladığımızda kapanmıştım bir arkadaşına benim kapanmamdan dert yanmıştı bu beni çok ama çok fazla yaraladı.en en büyük yara şu şekilde oldu.

bir akrabalarının kızı varmış aileside bu kızla eşimi hep yakıştırırmış zaten.biz birlikteliğimizin ilk zamanlarında çok kısa 2 günlük bir ayrılık yaşadık ve o iki günlük ayrılıkda hemen o kızla konuşmaya başlamış o kıza bizi ayrıldığımızı söylemiş ve konuşmalar başlamış tam 1SENE boyunca.birlikte hayaller kurmuşlar oturacakları evi filan.sonra eşim artık görüşmemeleri gerektiğini söylemişve bitirmişler ve ben bunları okuduğumda olayın üzerinden bir sene geçmişti(şuan bile bunları yazarken onu gidip boğmak istiyorum ellerim titriyor resmen) ablamlar bizdeydi ve şuan eltim olan ablam o gecenin sabahı eşimi görmeye askeriyeye gidecekti.hemen ablamları yanıma çağırdım ve ağlıya ağlıya olanları anlattım ablalmlar sakin olmamı ve eşimin askerden gelene kadar bişe söylemememi söylediler ama buna nasıl tahammül ederdim onunla nasıl bişey yokmuş gibi konuşabilirdim.neyse çok zor bir gecenin ardından sabah oldu ve ben uyurken eşim beni aradı odamın kapısını kilitledim ve konuşmaya başladım bağırdım ağladım hakaretler söyledim ama içimde ki o kini atamadım.bitti bu iş dedim herşey bitti dedim.sonra sürekli aradı ağladı yalvardı özür diledi herşey artık senin elinde sen ne dersen öyle olacak dedi seni artık asla üzmicem dedi bir süre bu şekilde devam etti ve ben bir şans daha verdim (hep büyük konuşurdum böyle birşey başıma gelse arkama bakmam die başıma geldi ve şansı verdim)sonra eşimin bilgisayarını geri vermedim interneti yasakladım bir çok şeyi elime aldım artık benden habersiz nefes dahi alamıyor.ve biz evlendik bizden önce o kızda evlendi ama ben içimde ki o kuşkuyu hala atamadım o güvensizliği atamadım.o kızla alakalı ailesinin bile birşey konuşmasına müsade etmiyor.herseyi elimin altında tlfnu facebook twitter butun sosyal hesapları ilstediğim gibi girip isteiğimi yapabiliyorum ve ağzını açıp bana tek kelime dahi etmez.benim hiç birşeyimi bilmez ama ben herşeyini bilirim.
bir iş seyahatı için yurt dışına çıktığında ona eğer bana yanlış birşey yaparsan u çakla geri cenazen gelsin inaşaallah demiştim ve oda bana eğer öyle birşey yaparsam amin anşallah dedğin olur zaten demişti.sürekli ban beni üzneyeceğini böyle birşeyin tekrarlanmayacağını söylüyor ama elimde diil aklımdan silemiyorum yüzüne baktıkça sanki o yazılanları okuyorum.benim yüzümden bir arkadaşı dahi kalmadı dışarı çıkmaz hep dibimdedşr ancak benim arkadaşşlarımın eşleri ile görüşür oda hep birlikte olursak o kadar.

şimdi ben ne yapmalıyım bu fikirlerden biraz uzaklaşmak için bana yardım edin lütfen

Merhaba arkadaşlar

benim çok büyük güven sorunum var sebepsiz değil tabi ki ama artık bunu aşmak istiyorum ama aşamıyorum.şimdi size güvensizliğimin neden kaynaklandığını anlatıcam ve sizden bu konu için yardım istiyorum.biraz uzun ama lütfen okuyun ve yardımcı olun

ben 2,5 senelik evliyim.öncesinde 4 sene birlikteliğimiz oldu.ablamla eniştem evlendikten sonra tanışmıştık eniştemin kardeşi çünkü=)çok uzun zaman benimle sevgili olmak istediğini söyledi ve her defasında ben olmayacağını söyledim ama kader işte Rabbim nasip etmiş biz sevgili olmaya başladık.3. senemizde askere gitti çok zor bir süreç beni ve bizi bekliyordu çok zprlanmıştım çünkü.giderkende kendi bilgisayarını bana bıraktı.hergün tlfnda konuşup ağlıyodu bana çok düşkündü.askeriğinin ilk haftasında bi akşam bilgisayarını kurcalarken bi msn yazışması kaydı gördüm.bütün yazışmalaı kayıt altına alınmış.ve onun bundan haberi yok.ben ablam evlendiğinde açıktım ama eşimle sevgili olmaya başladığımızda kapanmıştım bir arkadaşına benim kapanmamdan dert yanmıştı bu beni çok ama çok fazla yaraladı.en en büyük yara şu şekilde oldu.

bir akrabalarının kızı varmış aileside bu kızla eşimi hep yakıştırırmış zaten.biz birlikteliğimizin ilk zamanlarında çok kısa 2 günlük bir ayrılık yaşadık ve o iki günlük ayrılıkda hemen o kızla konuşmaya başlamış o kıza bizi ayrıldığımızı söylemiş ve konuşmalar başlamış tam 1SENE boyunca.birlikte hayaller kurmuşlar oturacakları evi filan.sonra eşim artık görüşmemeleri gerektiğini söylemişve bitirmişler ve ben bunları okuduğumda olayın üzerinden bir sene geçmişti(şuan bile bunları yazarken onu gidip boğmak istiyorum ellerim titriyor resmen) ablamlar bizdeydi ve şuan eltim olan ablam o gecenin sabahı eşimi görmeye askeriyeye gidecekti.hemen ablamları yanıma çağırdım ve ağlıya ağlıya olanları anlattım ablalmlar sakin olmamı ve eşimin askerden gelene kadar bişe söylemememi söylediler ama buna nasıl tahammül ederdim onunla nasıl bişey yokmuş gibi konuşabilirdim.neyse çok zor bir gecenin ardından sabah oldu ve ben uyurken eşim beni aradı odamın kapısını kilitledim ve konuşmaya başladım bağırdım ağladım hakaretler söyledim ama içimde ki o kini atamadım.bitti bu iş dedim herşey bitti dedim.sonra sürekli aradı ağladı yalvardı özür diledi herşey artık senin elinde sen ne dersen öyle olacak dedi seni artık asla üzmicem dedi bir süre bu şekilde devam etti ve ben bir şans daha verdim (hep büyük konuşurdum böyle birşey başıma gelse arkama bakmam die başıma geldi ve şansı verdim)sonra eşimin bilgisayarını geri vermedim interneti yasakladım bir çok şeyi elime aldım artık benden habersiz nefes dahi alamıyor.ve biz evlendik bizden önce o kızda evlendi ama ben içimde ki o kuşkuyu hala atamadım o güvensizliği atamadım.o kızla alakalı ailesinin bile birşey konuşmasına müsade etmiyor.herseyi elimin altında tlfnu facebook twitter butun sosyal hesapları ilstediğim gibi girip isteiğimi yapabiliyorum ve ağzını açıp bana tek kelime dahi etmez.benim hiç birşeyimi bilmez ama ben herşeyini bilirim.
bir iş seyahatı için yurt dışına çıktığında ona eğer bana yanlış birşey yaparsan u çakla geri cenazen gelsin inaşaallah demiştim ve oda bana eğer öyle birşey yaparsam amin anşallah dedğin olur zaten demişti.sürekli ban beni üzneyeceğini böyle birşeyin tekrarlanmayacağını söylüyor ama elimde diil aklımdan silemiyorum yüzüne baktıkça sanki o yazılanları okuyorum.benim yüzümden bir arkadaşı dahi kalmadı dışarı çıkmaz hep dibimdedşr ancak benim arkadaşşlarımın eşleri ile görüşür oda hep birlikte olursak o kadar.

şimdi ben ne yapmalıyım bu fikirlerden biraz uzaklaşmak için bana yardım edin lütfen
ne güzel bir evliliğiniz var. maşallah....

1 sene boyunca ikinizi birden idare etmiş demek.
Peki yakalamasaydınız ne olacaktı acaba merak ettim doğrusu
Finalde sms oylaması mı
Böyle büyük ihanetler affedilmez, affedilse de unutulmaz.
Ama evlenmişsiniz ve aradan epey zaman geçmiş, geride bırakmaya çalışın,
Geçmişi değil bu günü, geleceği düşünmeye çalışın.
Yoksa bugünü de kaybedersiniz.
Bir karar verip devam etmişsiniz madem, geçmişe bir sünger çekmeye çalışın

Son düzenleme:
Tamam bir sıkıntı yaşanmış ama olmuş bitmiş ve eşin sana her şeyini açmış her türlü kontrolu de vermiş .Sen buna rağmen paranoya tarzında hareket ediyorsun ama bence artık haksızlık yapıyorsun .

İnsanlar hata yapabilir ,eşin de siz evlenmeden önce yapmış ama artık yapmıyor .Allah bile kullarını affederken sen nasıl olur da hala bu kadar uzatabilyor ve hem kendine hem ona eziyet ediyorsun ?
Yapma bu kadar ..Kaybedeceksin onu bu şekilde devam edersen .

Sevgiliyken 1 yıldır aldatıldığınızı öğrenmenize rağmen
Evlenmeyi göze aldıysanız unutmaktan başka çareniz yok sanırım.

kızda evli ne yazıkki yapılacak bir şey yok unutmanız gerkiyor

Daha evli bile değilken sizi aldatan bir insandan nasıl iyi bir eş olabileceğini düşünüp evlendiniz?
Güvenmemekte yerden göğe kadar haklısınız çünkü bir kere yapan tekrar yapar.

Ben ogrendigimde bitmisti zaten esim artik bir gorusmeyelim diye yazmisti
Bazen artik guveniyorum diyorum artik sorgulama yok diyorum ama olmuyor biri bu tarz bisey anlattikca benim butun yasadiklarim aklina geliyor.ona guvenim sonsuzdu cok ama cok guveniyodum bunu ondan hic ama hic beklemezdim boyle bir yara alinca...
Ona askere gitmeden bi defter hazirlamistim son zamanlarimizin yazdigi ve yarisini bos biraktim o askerdeyken yazsin die evet yazdida ama bambaska seyler ozurler yalvarmalar afdilemeler simdi o defteri elime dahi alamiyorum
Unutmak istiyorum en azindan bu denli hatirlamak istemiyorum.

Ben ogrendigimde bitmisti zaten esim artik bir gorusmeyelim diye yazmisti
Bazen artik guveniyorum diyorum artik sorgulama yok diyorum ama olmuyor biri bu tarz bisey anlattikca benim butun yasadiklarim aklina geliyor.ona guvenim sonsuzdu cok ama cok guveniyodum bunu ondan hic ama hic beklemezdim boyle bir yara alinca...
Ona askere gitmeden bi defter hazirlamistim son zamanlarimizin yazdigi ve yarisini bos biraktim o askerdeyken yazsin die evet yazdida ama bambaska seyler ozurler yalvarmalar afdilemeler simdi o defteri elime dahi alamiyorum
Unutmak istiyorum en azindan bu denli hatirlamak istemiyorum.

Siz öğrendiğiniz de bitmişti?
Ama sizinle birlikteyken onunla berabermiş değil mi?
Ne fark eder ki....
Sonuçta ihanete uğradığınızı öğrenmişsiniz hemde bir yıl boyunca.
Neyse.
Mutluluklar.

Keşke o zaman bitirebilseydiniz ..şimdi ömrünüzün sonuna kadar ne yazıkki böyle hep şüphe ile yaşayacaksınız bunun çaresi yok çünkü..

iyi de eşinde suç yok ki şimdi konu sahibi bunu bilerek evlenmiş. bile bile lades demiş...
şimdi de güvenemiyorum diyor.Malzeme belliymiş, ne bekliyor ki karşılığında.. umarım bekarlıkta kalmıştır her şey demek düşer bize..

Kendi içiniz de affetmissiniz ki evlenmissiniz esinizle
Ama böyle herseyi tekelinize alıp, onu böyle kısıtlayarak nereye kadar sağlıklı devam eder bu evlilik
Esiniz icinde bunaltici , sizin icinde zor
Mümkünse profosyonel yardım alın, bir başınıza bu durumun ustesinden gelmeniz güç görünüyor

Son düzenleme:
Sadece 2 seçeneginiz var, ya gerçekten esinizi af edip devam edersiniz evliliginize, yada bosanirsiz cünkü evlilik böyle gitmez. Güven olmadan evlilik yürümez, istediginiz kadar facebook, twitter hesabi elinizin altinda olsun fakat güven olmayinca hiçbirsey yetmez. Hem kendi hayatinizi, hem esinizin hayatini böyle zehir ediyorsunuz.

Bare çoçuk olmadan tercih yapin.

Zor bir durum amaaaa, ben yine de beddua etmemeniz taraftayım, Allah korusun tutar falan.
Beni aldatsa da eşimin cenazesi filan gelmesin, Allah korusun, nolursa olsun insan sonuçta, aldattı diye ölmeli mi:50:

Affedip evlendiğinize göre unutmaktan başka çareniz yok, paranoya olmuş sizde, evlenmeseydiniz

Cağğnim sen büyütme bwnce.. adam bu dediklerini yapiyor ve katlaniyoraa helal olsun. O affedildigini düşünmüş ve bence fazlasina katlaniyor ( adamin resmen karakterini elw gecirmissin) . Bi hata yapmis sende onu bilerek, affederek evlenmissin. Bence daha fazla zindana cevirme evliliginizi....

Evlisiniz artık boşver herkes,hata yapar. Evli olmasan bırak derim de üstünden zaman geçmiş evlenmişsin daha da kurcalama adamı bunaltma

Sevgiliyken 1 yıldır aldatıldığınızı öğrenmenize rağmen
Evlenmeyi göze aldıysanız unutmaktan başka çareniz yok sanırım.
Aynen . Geçmişi bırak geleceğe yelken aç. Kendi düşen aglamaz madem öyle niye evlebdın. Madem evlendın unutmalısın.

Evlilik degil hapis hayati gibi bisey yasiyor esiniz, umarim bir gun kacmaz

Bencilsiniz .. Bu ne biçim bir evlilik adama beddua etmek nedir. Hee iyi Sen hesaplarına istediğini gibi giriş yap dur internette dolaş adama yasaklamalar koy AYY ne nefret bir durumdur buu..

Bence sen bu adama böyle yaparak daha çok aklına sokarsın nasıl olsa güvenmiyor bir halleneyim der adam..

Ben bekarkende eşime kendi sülalerinden istedikleri bir kız varmış. Ama kısmet bana oldu. Hala daha kayınvalideme gittiğimizde kızdan bahsedilir çok iyidir denir. Ama kız hakkikaten çok iyidir samimidir bende severim. Buna neden kıskançlık yapılacak herkes kendi eşinii hayatını seçmiş zaten.. Ben eşimle yılda bir kaç ay görüşebiliyorum. Onun harici sadece internetten görüşürüz ve çocuğumuzda var Allah'a şükür mutluyuzda Yurtdışında çalışıyor.

Yaa ben bu konularda çok geniş düşünüyorum yada siz takıksınız. Bugün eşim çıksa bana başkasına aşık oldum dese sevmediğini söylese anlaşarak boşanma teklif ederim. Aynı şey benim içinde geçerli. Siz hiç çocuk falan düşünmeyin bak en temizi o adamıda yakma kendi iç sorunlarını çöz öncelikle ..

Back
X