• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşime güvenmekte sorun yaşıyorum =(

• Konu Sahibi Konu Sahibi smnc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
güvensizlik maalesef önüne geçilemiyecek bir duygu kendinize hakim olamazsınız. bir yıl bir başkasıyla görüşmesi size karşı ciddi bir saygısızlık hatta ahlaksızlıktır kusura bakmayın. güvensizliğiniz durduk yere oluşmamış. ancak şöyle bir durum var o ikisi görüşürken değilde eşiniz pişman olup o kişiyle görüşmeye son verdikten sonra görmüşsünüz. ama dikkat edin pişman olmuş diyorum. anladığım kadarıyla tekrardan farklı bi güven probleminiz olmadı. sıkmakta son derece haklısınız bunun önüne kendinizde geçemezsiniz çünkü. niye evlendin demicem çünkü sevdiğiniz bir insan yalvar yakar pişman olursa büyük ihtimal affedersiniz çoğu kişi yapar bunu. siz yine her şekilde ona hakim olmaya devam edin ki ağzını açmaya bile hakkı yok. ama kendinizi düşünmekten yormayın bu kadar derim fazlaca üzüldüğünüz belli çünkü. sevgiler..

canım biz ne desekte senin içindeki o güven zedelenmesi asla iyileşmez. eşin pişman olmuş ve sen bu olayı öğrenince karım bana ne yapsa yeridir diyerek senin onu kısıtlamalarına göz yummuş. oda neden sırf karımın içi rahatlasın anlasın pişmanlığımı ,bana tekrardan güvensin diye. bence onu test etmenin yolu bu kısıtlamalar değil. onun içinde varsa sen ne kadar kısıtlasanda yapar bitanem. bırak kendi haline uzaktan izle. gönder nereye gidecekse ara seslerden nerde olduğunu anla sana yalan söyleyip söylemediği tart. internetide serbest bırak. bir kadın eşinin bi haltlar yediğini her haliyle anlar zaten. bendede sebebsiz güvensizlik vardı biryere göndermek istemiyordum ilk zamanlar şuraya gidicem dediğinde kıskanır gibi kavga ederdim istemeye istemeye göndermeye başladım ve alıştım baktım ki gittiği yerde beni arıyor gelince şunu yaptık diyor. bende anlıyorum yalan söylemediği. birde böyle yapmayı dene sıkma eşini derim...

Herşey olmuş bitmiş bunları bile bile evlenmişsinizşimdiden sonra pek yapılacak birşey yok.

Back
X