Eşime güvenmiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence sizin kafanız karışık biraz
biraz ara verseniz şöyle bir on onbeş gün kadar ailenizin yanına gitseniz tatil maksatlı
birbirinizi biraz özleseniz bu arada sorunlarınızı oturup konuşsanız
tekrar başladığınızda hala mutsuz olduğunu düşünüyorsanız yapabilecek pek fazla bişeyiniz kalmamış demektir
bir evliliğin bitmesini kimse istemez
evlilik çocuk oyuncağı değil evlenip yok ben sıkıldım hayalimdeki gibi değil deme şansına sahip değilsiniz
önce elinizden geleni yapın savaşın her yolu deneyip çare bulamadıysanız bitirmeye karar verin
yaşınızın verdiği bir kararsızlıkta olabilir erken yaşta yapılan evliliklerde böyle sorunlar olabilir
bekleyin biraz zaman geçsin bir kaç yıl sonra bu düşüncelerinize bakıp güleceksiniz eminim
sene sene olgunlaşıyor insan sizde büyümeyi bekleyin bence...

Allaha çok şükür eşim yalandan da söyleyenden de nefret eder.ama yakın çevremizde ve şu an 58 yaşında oln bir beyefendiden biliyorum ki değişmedi.gerçi onlar bir uzmandan yardım almadılar.belki tedavisi vardır.siz bir uzmanla görüşün,eşinizin yalan söylediğinde de görmezden duymazdan gelmeyin.bundan çok rahatsız olduğunuzu,güvensziliğinizin ona olan sevginizi de etkilediğini söyleyin.umarım vazgeçer bu huyundan yoksa çok zorr bir ömür böyle yaşamak:uhm:

Asla üç maymunu oynamayın aksi halde daha çok yıpranırsınız...

Belliki işler karışmış, yapıaln hatalr tekrarlanmış ve evlilikte önemli değerlerden biri "güven" zedelenmiş...

Bu yüzden de en ufak bir olayda ya bir daha yaparsa ya yaptıysa.... bu şüpheler yer bitirir sizi nereye kadar takip, nereye kadar ortaya çıkarma uğraşıları...

Ayrılın demiyorum ama eşinize ciddiyetinizi bir daha anlatın eğer devam ederse de bence önce kendinizi düşünün...

Sevgilerimle....

canim bence cok haklisin...boyle sacma yalanlar soyleyen bir erkege asla saygi duymazdim ben de... konus diyemeyecegim,bence esinin karakteri bu..bu sekilde olan tanidigim birkac kisi var..bilemiyorum ama sabir gosterebilirsen duzeltebilirsin...ama haklisin,senin tepkinin aynisini verirdim ben de olsam

anladığım kadarıyla senin kızdığın konularda kızmaman için yalan söylüyor eşin.
bence erkekler üzerinde bu kdr baskı kurmaya çalışmak,her konuda üstüne gitmek doğru deil.
kadınlar için de böyle aslında.
insan bazen doğru bildiği şeyde bile karşı taraf kızıyor die kendini suçlu gibi hissedip
yalan söylemek zorunda kalabilir.
örneğin facebook.
eşine desen ki tabi ki girebilirsin hayatım,sana göre kızılcak bişey deilse ben de girebilirim o halde.
o da senin kızmadığını görünce facebooka girme konusunda yalan sölemez.

güven çok önemli bişey..kaybedince yerine gelmeyen bişey..malesef bizim kadar özen göstermiyo erkekler..biz bi ilişki yalandan arınmış şekilde yaşamayı,dürüstçe yaşamayı istiyoruz ama genelde erkekler kirteltme taraftarı oluyor..güvenin yerine gelirmi bilmiyorum.bende bi kaç yalan yakaladım belki çok öenmli değildi ama yalandı işte ve yitirdim güvenimi.o da o yüzden diken üstünde hep ben rahatsızlık duymayayım diye çırpınıyo ama boşuna çırpınışları bikez o güveni kaybetti çünkü...

ama en azından yaptığının farkında ve telafi etmeye çalışıyor.benim eşimse kabul dahi etmiyor.birde şu facebook konusunu aydınlatayım.ben zaten kızmıyorum ona çünkü ben de üyeyim..benim zoruma giden girip girmemesi değil.boşyere yalan söylemesı...:mymeka:

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

slm aranıza yeni katıldım arkadaşa katılıyorum eşinin yalanını yakalamak kötü söylenen yalan basıtte olsa hep yalan söyledigini sanıyorsun dogruda konussa güven diye birsey kalmıyor bende eşimi defalarca yalanını yakaladım kesin bildigim halde gözümün içine baka baka yalan konuşuyor asla itiraf etmedi kanıtladıgım halde böyle erkekle başetmek inanın çok zor şimdi güvenimi kaybettim oturup konuştum herseyi bu böyle devam ederse evliligimiz bitmek üzere dedim şimdi kendini düzeltmeye devam ediyor bende ona olan güvenimi kazanmaya calısıyorum ama piskolejim altüst oldu bu konuda birazda olsa özen gösteriyor eşim ama gercekten çok zor tekrar o güveni kazanabilirmiyim bilmiyorum allah böyle eşleri olanların yanında ve yardımcımız olsunÇok üzgünüm çoook:mymeka:

güvensizlik başladımı çok zor ......
yalan söylemesi ve bunu yakalamanız kötü olmuş.
artık ne dese yalanmı söylüyor diye düşünürsünüz

canım benim eşim yalncı makinesi gibidir tam bir numaralı yalancıdır kendisi evlilik bambaşka bişey işte erkeklerin çoğunu bi yerden sonra bayıyo aldatmalar yalanlar daha neler neler ya çekip gideceğiz yada susup oturacağız başka hiç bi çare yok ne yaparsan yap kanında olanı vazgeçiremezsin işte yalan yalan hayatları hep yalannnn....

ayni sorunlari ben su an nisanlimla yasiyorum caresiz bir durumdayim evlenmeden bircok kucukde olsa yalanini yakaladim, guvenim gitti,ona guvenmem icin bana yalvariyor resmen. ama yinede herdefasinda yalanlarini yakaliyorum..buyuk yeminler ediyor inkar ediyor benim kendimle sorunum oldugunu ruh hastasi oldugumu kiskanc dile getiriyor. kendimden suhpelenmeye basladim resmen oylemiyim diye , hata bendemi diye, ama hayir. benim yaptigim sey uzaklasmak oluyor veya onu tehtid ediyorum egerki aldatirsa beni benimde onu aldatabilecegimi dusun diyorum . tabi asla yapmam boyle birsey! ve uzaklasiyorum telefonlarimi kapayip msne dahi girmiyorum facebookumu siliyorum yani kaciyorum sirf akli basina gelsinde bidaha yapmasin diye onu boyle cezalandirmaya calisiyorum . ama boyle hareketlerimlede benden sogur diyede korkuyorum bilmiyorum ya cok zor cokk ama kesin bir piskolga gitcem

Bazı insanlar zevk icin yalan söyler. Sebebi önemli degil sadece aksiyon olsun yeter. Yazık eşine karısının güvenini kaybetmiş.

Yazı rengini değiştir lütfen gözlerim kanadı yahu!!
Bir de büyük harflerle yazmışsın

Güven bittiyse bitir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…