- Konu Sahibi EU1
-
Peki ben ne yapmalıyım şimdi?evet kafam karışık ve bu yalanlardan sonra sevgi gibi bir bağlayıcı nedenim de yok..ayrılmak çözümmü?ya da değişeceğine inanıp beklemek...belkide yıllarca..
Yada kabullenenlerden mi olmalıyım.üç maymun da bana göre değil ki.
Görmeden..
Duymadan..
Bilmeden..
Kendi kendimi kandırarak sürdüreceğim bir evliliği hayal etmemiştim...senağlama
alında çok büyük şeyler değil ama yalanın büyüğü ile küçüğü arasında bi farkının olduğunu düşünmüyorum..mesela 3-4 ay önce ilk büyük kavgamızı onun yalanını öğrendiğimde yaşamıştık.benim haberim olmadan eltim ve ağbisiyle konuşup onlardan 100 ytl para istemiş.3 gün içinde yatırmazsam eve haciz gelicek falan demiş birde.kredi kartımız yok ve zor geçinyrda olsak borçlarımızı ödeyebiliyoruz Allaha şükür.eltim bunu bana ağzından kaçırdı.eşimin önce ağzını aradım ama yeminler etti.sonra açık açık sordum yine başladı yemin ederim yok öyle birşey eğer yalan söylüyorsam ALLAH şuracıkta canımı alsın vs dedi.bende (o gece eltim bize misafirliğe gelmişti)kalk dedim.yüzleştiricem sizi bakalım kim yalan söylüyor dedim.işte ilk o zaman renk verdi ve tmm unutmuştum söyliycektin vs gibi basit şeylerle geçiştirmeye başladı...
ve son olarak 2gün önce olan bir olay var.bana facebookuna hiç girmediğini vs söylüyordu.benim facebook a girmeme kızıyor ve bende hala giriyorum diye o da bana inat olsun diye açmıştı sözde...ama geçen gün açtım onun adresini ve baktım vdeolar paylaşılmış vs..vs..tabiki sorun o değil girebilir ok ama bunu bana söylemiyor.ve ufak ta olsa bu yalanlar beni çok soğuttu ondan..
güven çok önemli bişey..kaybedince yerine gelmeyen bişey..malesef bizim kadar özen göstermiyo erkekler..biz bi ilişki yalandan arınmış şekilde yaşamayı,dürüstçe yaşamayı istiyoruz ama genelde erkekler kirteltme taraftarı oluyor..güvenin yerine gelirmi bilmiyorum.bende bi kaç yalan yakaladım belki çok öenmli değildi ama yalandı işte ve yitirdim güvenimi.o da o yüzden diken üstünde hep ben rahatsızlık duymayayım diye çırpınıyo ama boşuna çırpınışları bikez o güveni kaybetti çünkü...
canim bence cok haklisin...boyle sacma yalanlar soyleyen bir erkege asla saygi duymazdim ben de... konus diyemeyecegim,bence esinin karakteri bu..bu sekilde olan tanidigim birkac kisi var..bilemiyorum ama sabir gosterebilirsen duzeltebilirsin...ama haklisin,senin tepkinin aynisini verirdim ben de olsam
Bu konu acilali 1,5 sene olmus yaaa sempatiksalakcinni
Bu konu acilali 1,5 sene olmus yaaa sempatiksalakcinni
Yazı rengini değiştir lütfen gözlerim kanadı yahu!!DAHA ÖNCE DE BAHSETMİŞTİM SORUNUMDAN.EŞİMİN BİR YALANINI YAKALAMIŞTIM.VE O BANA BİNLERCE KEZ YEMİNLER ETMİŞTİ BENİ İNANDIRMAK İÇİN.NEYSE SONUÇ OLARAK İTİRAF ETTİ AMA BEN ONUN YALAN YERE YEMİN ETTİĞİNİ HİÇ UNUTAMADIM VE O GÜNDEN SONRA HER SÖYLEDİĞİNDEN ŞÜPHELENDİM..VE ŞİMDİDE ZAMAN ZAMAN SÖYLEDİĞİ YALANLARI ORTAYA ÇIKARIR OLDUM.AMA SÜREKLİ İNKAR EDİYOR.KABUL ETSE VE PİŞMAN OLDUĞUNU ANLASAM ONU AFFEDEBİLİRİM AMA KABUL ETMİYOR Kİ...VE ONUN HER YALAN SÖYLEDİĞİNİ HİSSETTİĞİMDE BAMBAŞKA BİRİ HALİNE DÖNÜŞÜP ONDAN NEFRET ETTİĞİMİ VE AYRILMAK İSTEDİĞİMİ SÖYLÜYORUMELİMDE DEĞİL GÜVENEMİYORUM.BUNUN DIŞINDA EŞİM ÇOK ANLAYIŞLI,BİR DEDİĞİMİ İKİ ETMEYEN SAKİN VE BENİ KIRMAMAK İÇİN HEP ALTTAN ALAN BİR İNSAN.AMA GÜVEN OLMADIĞI İÇİN NE AŞK KALDI NE SAYGI....BU ARADA HENÜZ 9 AYLIK EVLİYİZ..:çok üzgünüm:
6 sene sonra bu neyin hakareti pekiSanane biyerinemi battı keyfim bilir simdide 6 sene geçti gerizekaliko
Güven bittiyse bitir...DAHA ÖNCE DE BAHSETMİŞTİM SORUNUMDAN.EŞİMİN BİR YALANINI YAKALAMIŞTIM.VE O BANA BİNLERCE KEZ YEMİNLER ETMİŞTİ BENİ İNANDIRMAK İÇİN.NEYSE SONUÇ OLARAK İTİRAF ETTİ AMA BEN ONUN YALAN YERE YEMİN ETTİĞİNİ HİÇ UNUTAMADIM VE O GÜNDEN SONRA HER SÖYLEDİĞİNDEN ŞÜPHELENDİM..VE ŞİMDİDE ZAMAN ZAMAN SÖYLEDİĞİ YALANLARI ORTAYA ÇIKARIR OLDUM.AMA SÜREKLİ İNKAR EDİYOR.KABUL ETSE VE PİŞMAN OLDUĞUNU ANLASAM ONU AFFEDEBİLİRİM AMA KABUL ETMİYOR Kİ...VE ONUN HER YALAN SÖYLEDİĞİNİ HİSSETTİĞİMDE BAMBAŞKA BİRİ HALİNE DÖNÜŞÜP ONDAN NEFRET ETTİĞİMİ VE AYRILMAK İSTEDİĞİMİ SÖYLÜYORUMELİMDE DEĞİL GÜVENEMİYORUM.BUNUN DIŞINDA EŞİM ÇOK ANLAYIŞLI,BİR DEDİĞİMİ İKİ ETMEYEN SAKİN VE BENİ KIRMAMAK İÇİN HEP ALTTAN ALAN BİR İNSAN.AMA GÜVEN OLMADIĞI İÇİN NE AŞK KALDI NE SAYGI....BU ARADA HENÜZ 9 AYLIK EVLİYİZ..:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?