Eşime haksızlık ediyorum.........

vale_14

huzurlu :)
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2009
1.805
60
363
bebebğim olmuyo bi çok kez düşük yaptım gitmediğimiz dr kalmadı
ve ben eşime haksızlık ettiğimi düşünüyorum benimle evlenmeseydi bunların hiç birini yaşamayacaktı
her seferinde sevinip daha sonra kahrolmayacaktı her adet dönemimde suçluluk hissediyorum
aklımı sürekli kemiren sorular var ya hiç olmazsa ona bu duyguyu tatmamasına vesile olamam
ayrılalım diyorum kabul etmiyor kendine yepyeni bi hayat kurarak daha mutlu olabilir
kızlar beni yadırgamayın ama ne yapacağımı bilmiyorum tıkandım kaldım sürekli kendimi suçluyorum:14:

Son düzenleme:
stres yapmayın bence,bu yuzde odaklanamıyor olabılırsınız.

Benım esımde derdı,eger bende olmazsa ayrılırım senın yu<zunden olmuyorsa ayrılmam ben senle bebek ıcın evlenmedım derdı.

Bin şükür aratmadı Rabbım,esınınızın aklına ayrılıgı sokmak cok buyuk yanlış bence.

Bol bol dua edın,sevgınız üstesınden gelıcektır herseyın :nazar:

bebebğim olmuyo bi çok kez düşük yaptım gitmediğimiz dr kalmadı
ve ben eşime haksızlık ettiğimi düşünüyorum benimle evlenmeseydi bunların hiç birini yaşamayacaktı
her seferinde sevinip daha sonra kahrolmayacaktı her adet dönemimde suçluluk hissediyorum
aklımı sürekli kemiren sorular var ya hiç olmazsa ona bu duyguyu tatmamasına vesile olamam
ayrılalım diyorum kabul etmiyor kendine yepyeni bi hayat kurarak daha mutlu olabilir
kızlar beni yadırgamayın ama ne yapacağımı bilmiyorum tıkandım kaldım sürekli kendimi suçluyorum:14:

düşüklerinizin sebebi araştırıldı mı? belki sorun ondan kaynaklanıyodur?

sorun kimde olursa olsun eşinizde olsaydı siz onun kahrolmasına göz yumarmıydınız.. o halde kendinizide yargılmayın boşuna dert etmeyin....
ayrıca evlilik hastalıkta sağlıkta hep beraber herşeyde beraber yürümektir hayata....tedavisi neyse bulursunuz bir çare

suçlama kendini .. bu konuda hergün yeni gelişmeler yaşanıyor. olur inşallah.
hem aranızdaki sevginin hiç mi anlamı yok.. herşey çocuk demek değil ki..
eşin herşeye rağmen senin yanındaysa seni çok sevdiğindendir.
kendini üzdükçe eşini de üzersin.
bu mübarek günde duaların kabul olur inşallah..

sebebleri araştırıldı hiç bişe bulamıyolar sebeb yok 5 dr gitttim hepsi aynı şeyi söylüyo ikinizde sorun yok bekliceksiniz
belki yanlış düşünüyorum onun başına böyle bile gelse bi dk bile düşünmezdim ayrılığı
ama ben kendimi bu düşünceden alamıyorum neden bilmiyorum ama kalımdan hiç çıkmıyo

eşimden bu konuda hep destek gördüm bi ufacık söz bile demedi
ama başkaları cocugunuz yokmu sorusuna kısık sesle yok kısmet olmadı daha demesi
beni kahrediyo dediğim gibi yanlış belki ama yapamıyorum:14:

Hamile kalmanda sıkıntı yok, sorun düşük yapmanda. Bu konuda uzmanlaşmış doktorlar ara, mutlaka vardır bir sebebi. Sorunun odağına inerseniz, hamilelliğinde devam etmiş olur bence. Bu kadar moralini bozma, biz hiç hamile kalamıyoruzya:ssz:
Ne kendine nede eşine haksızlık etme, sabret o zaman olacaktır inşallah:29:

Kendini suçlama, kıyamam sana, satırların ne kadar içten

Çocuk nasip işidir, Rabbim verecekse verir. Hem eşin senden ayrılsa çocuğu olmasının garantisi var mı.

Evlilik tam da bu değil mi, sorunlara karşı birlikte direnmek. Bu konu üzerinde bu kadar durma, her iş olacağına varıyor, tabi herkes ister evladı olsun ama olmasa da dünyanın sonu mudur, sevgiye engel midir. Herkesin bir sınavı var bu dünyada, dua et , Allah'tan iste. Ama kendini ayrılmayı düşünecek kadar harap etme.

Canım bu Allahtan gelen birşey bizim elimizde değil ki..
Ben de kendimi suçladım hep ama takdiri ilahi işte...Rabbimin bir zamanı var demek ki...
Hem hiçbir sorun yokmuş ne güzel. Birde tedavisi olmayan birşey olsaydı daha zor..
Eşinde destek olmuş ne güzel...seni seviyor ki senin yanında...
Allahım bu mübarek günde isteyipte çocuk sahibi olamayanların tümüne hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

Ben de kendimi suçladım hep ama takdiri ilahi işte...Rabbimin bir zamanı var demek ki...
Hem hiçbir sorun yokmuş ne güzel. Birde tedavisi olmayan birşey olsaydı daha zor..
Allahım bu mübarek günde isteyipte çocuk sahibi olamayanların tümüne hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

amin amin..inşallah..

Hamile kalmanda sıkıntı yok, sorun düşük yapmanda. Bu konuda uzmanlaşmış doktorlar ara, mutlaka vardır bir sebebi. Sorunun odağına inerseniz, hamilelliğinde devam etmiş olur bence. Bu kadar moralini bozma, biz hiç hamile kalamıyoruzya:ssz:

gittim canım prof lara dr lara duyduğum araştırdığım dr hepsine gittim hepsi aynı şeyleri söylüyo belli bi sorun yok diyo
rabbim kimseye aratmasın olup kaybetmek o kadar acıki bebeğiniz ellerinizin arasından kayıp gidiyo ama sen hiç bişe yapamıyosun
çok tarifsiz bi acı anlatamam allahım hiç kimeseye yaşatmasın

gittim canım prof lara dr lara duyduğum araştırdığım dr hepsine gittim hepsi aynı şeyleri söylüyo belli bi sorun yok diyo
rabbim kimseye aratmasın olup kaybetmek o kadar acıki bebeğiniz ellerinizin arasından kayıp gidiyo ama sen hiç bişe yapamıyosun
çok tarifsiz bi acı anlatamam allahım hiç kimeseye yaşatmasın

Kendini suçlama, kıyamam sana, satırların ne kadar içten

Çocuk nasip işidir, Rabbim verecekse verir. Hem eşin senden ayrılsa çocuğu olmasının garantisi var mı.

Evlilik tam da bu değil mi, sorunlara karşı birlikte direnmek. Bu konu üzerinde bu kadar durma, her iş olacağına varıyor, tabi herkes ister evladı olsun ama olmasa da dünyanın sonu mudur, sevgiye engel midir. Herkesin bir sınavı var bu dünyada, dua et , Allah'tan iste. Ama kendini ayrılmayı düşünecek kadar harap etme.

teşekkür ederim evet evlilk bütün sorunlara direnmek ama ben nedense bu sefer kendimi güçlü hissedmiyorum
rabbim sana sığınıyorum hakkımda hayırlısı neyse onu nasip etsin

aminnnnnaminnn inşallahhh rabbim herkese nasip etsib aratmasın

aynen biz hamile bile kalamıyoruz. eşlerimiz hepimizi terk etsin ozaman sevgi nerde kaldı. sadece üremek için evlenmedi ya bu adam. güzel şeyler düşün olumlu düşün. mutlaka bi çözüm yolu vardır bulunur. allah yardımcın olsun

aynen biz hamile bile kalamıyoruz. eşlerimiz hepimizi terk etsin ozaman sevgi nerde kaldı. sadece üremek için evlenmedi ya bu adam. güzel şeyler düşün olumlu düşün. mutlaka bi çözüm yolu vardır bulunur. allah yardımcın olsun

benim amacım onu sadece çocugum olmadığı için terk etmek değil
5 defa düşük yaptım 1 defa dış gebelik yaşadım
her hamileliğimde dr gittiğimde olumsuz bişe diyecek ödü kopmasını
kanamam başladığında yüzüne takındığı hüznü görmeye
ameliyatımda kapının önünde dakika başı saate bakıp bişemi oldu acaba diye kapıda onu tek başına bırakmaya
her bebğimi kaybedişimde bana nası söyleyeceğini ve nası teselli edeceğini inceden inceye düşünmesine
her dr gidişimizde onlara boğazım düğümlenerek bişeyler anlatmaya çalıştığımı görmesine
kendiyle birlikte evlenenlerin boy boy çocuklarının olup onlarında eşimle dalga gecercesine çocuk muhabbeti edip yarasını kanatmasını
vede ben düşük yaparken benim kıvranmama dayanayamayıp ağlamasına
dayanamayıp bu acıyı ona tekrar tekrar yaşatmak istemememden kanaklanıyo
allahım kimseye yaşatmasın ama bebeğinin elleriniz arasından kayması bambaşka bi acı
rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıklı ve hayırlı evlat

Son düzenleme:
Ah sanki beni anlatmissin. 3 düşük yasadım her seferinde koşma karsı suçluluk duydum, beni boşamasını teklif ettim.
Her seferinde kanamalarında gözünün icine bakması, Dr a korka korka defalarca gitmemizi, ici eriyerek bana bakması ama elinden hic bı sey gelmemesi...
En acısı da hamile oldugun icin ne esın seviniyor ne sen..
Bu aramızdaki iliskiyi bile ara ara sendeledi.
Neler yapıldı neler araştırıldı bilmiyorum ama sonunda Rahmimde perde olduğu anlaşıldı. Şükürler olsun simdi hamileyim kucağıma alacağım gunu bekliyorum.
Ben de Prof kara gittim saçna sapan tekliflerle laflarla karşılaştım. Dr latin etiketlerine bakmadan araştırın ben sonunda normal bir kadın doğumludan şifa buldum Allah'ın izniyle.

Allahım sana da bu günleri nasip etsin insallah

benim amacım onu sadece çocugum olmadığı için terk etmek değil
5 defa düşük yaptım 1 defa dış gebelik yaşadım
her hamileliğimde dr gittiğimde olumsuz bişe diyecek ödü kopmasını
kanamam başladığında yüzüne takındığı hüznü görmeye
ameliyatımda kapının önünde dakika başı saate bakıp bişemi oldu acaba diye kapıda onu tek başına bırakmaya
her bebğimi kaybedişimde bana nası söyleyeceğini ve nası teselli edeceğini inceden inceye düşünmesine
her dr gidişimizde onlara boğazım düğümlenerek bişeyler anlatmaya çalıştığımı görmesine
kendiyle birlikte evlenenlerin boy boy çocuklarının olup onlarında eşimle dalga gecercesine çocuk muhabbeti edip yarasını kanatmasını
vede ben düşük yaparken benim kıvranmama dayanayamayıp ağlamasına
dayanamayıp bu acıyı ona tekrar tekrar yaşatmak istemememden kanaklanıyo
allahım kimseye yaşatmasın ama bebeğinin elleriniz arasından kayması bambaşka bi acı
rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıklı ve hayırlı evlat

canım yemin ederim gözlerim doldu okurken. çok üzüldüm. ama düşün eşin seni ne kadar çok seviyor sen acı çekince onunda içi acıyor. ayrılsanız sensizlikte dahada üzülmez mi? sensiz yapabilir mi? allah sabır güç versin.. en yakın zamanda bir bebek versin umarım..

Ah sanki beni anlatmissin. 3 düşük yasadım her seferinde koşma karsı suçluluk duydum, beni boşamasını teklif ettim.
Her seferinde kanamalarında gözünün icine bakması, Dr a korka korka defalarca gitmemizi, ici eriyerek bana bakması ama elinden hic bı sey gelmemesi...
En acısı da hamile oldugun icin ne esın seviniyor ne sen..
Bu aramızdaki iliskiyi bile ara ara sendeledi.
Neler yapıldı neler araştırıldı bilmiyorum ama sonunda Rahmimde perde olduğu anlaşıldı. Şükürler olsun simdi hamileyim kucağıma alacağım gunu bekliyorum.
Ben de Prof kara gittim saçna sapan tekliflerle laflarla karşılaştım. Dr latin etiketlerine bakmadan araştırın ben sonunda normal bir kadın doğumludan şifa buldum Allah'ın izniyle.

Allahım sana da bu günleri nasip etsin insallah
amin inşallahhhh ben ne ameliyatlar oldum canım perde ver dediler oldum
kan pıhtılaşması olabilir dediler göbekten günlerce iğne vuruldum
ilaç içmekten içim dışıma çıktı ama olmadı
buda bizim sınavım benim canımın yanması eşim için
rabbim sabır versin bize hayırlısı neyse o olsun hakkımızda
canım yemin ederim gözlerim doldu okurken. çok üzüldüm. ama düşün eşin seni ne kadar çok seviyor sen acı çekince onunda içi acıyor. ayrılsanız sensizlikte dahada üzülmez mi? sensiz yapabilir mi? allah sabır güç versin.. en yakın zamanda bir bebek versin umarım..
canım araftayım resmen kaçıp kaybolmak istiyoruum
böyle çok değişik biduygu anlatamam biliyorum böyle düşünerek haksızlık yapıyorum hem ona hem kendime
ama kendime hakim olamıyorum kendimi teselli edemiyorum burda paylaşırsam acım bi nebze olsun azalır belki dedim
sizlerde destek oldunuz allah razı olsun

Back
X