Eşime hediye..

Anı kutusu: Kendi fotolarınızın çıktısını alıp bir defter oluşturabilir, içini sevdiği abur cuburlarla ve güzel notlarınla süsleyebilirsin.
- Romantik sofra: En sevdiği yemekleri ve tatlıları yapıp, yemek masanızı mütevazı ama romantik bir hala dönüştürebilirsin. Mumlar ve loş led ışıklarla masayı donatabilirsin.
- Takımının maçına bilet: Hangi takımı tutuyorsa, güzel bir maça onun için bilet alabilir aynı zamanda yolculuk biletini de alabilirsin.
- Koleksiyonunu yaptığı şeyler: Eğer bir şeyin koleksiyonunu yapıyorsa örneğin oyuncak arabalar vs. gibi koleksiyonuna dahil edebileceği bir parça alabilirsin.
- Duş ve bakım ürünleri: Erkekler de bakım yapar Şok şık bir banyo bakım seti alabilirsin. Güzel kokular, hoş losyonlar, nemlendiriciler...
- Araç aparatları: Aracı varsa onun aracı kullanırken hayatını kolaylaştıracak şeyler alabilirsin. Araca takılan telefon tutucu vs gibi.
- Teknolojik cihazlar: Bunlar biraz pahalı alternatifler ama örneğin müzik dinlemeyi falan seviyor ise kablosuz kulaklık gibi alternatifleri değerlendirebilirsin.

Power bank veya Projeksiyon gece lambası güzel şık şeyler.

Yeminle hepsini aldım. 5 yıllık evliyim ve hepsini hepsini fazlası vardır eksik yoktur aldım inan. Şimdi de malaklıyorum ne alsam diye

Bluetooth hoparlör alabilirsiniz, müzik dinliyordur herhalde. Ya da kulaklık olabilir. Olağanüstü kitap derken ne demek istediniz anlamadım ama :) bir klasik olan Otostopçunun Galaksi Rehberi'ni alabilirsiniz belki. Olağanüstüdür. Kahve seviyorsa, kahve makinesi olabilir. Oyuncak seviyorsa drone olabilir. Sevdiği filmler varsa onların hobi ürünlerinden olabilir. Ya da ver elini gömlekler, kazaklar. İsveç çakısı almıştım eşime bir ara, çok sevmişti. Aklıma şuan bunlar geliyor.

Decathlon a götür gezsin o zaman. Benim eşime terapi gibi geliyor orada gezmek

Albüm alabilirsin. Ahşap albümler var. albümün ön ve arka kapağı ikinizin resmini yapıyorlar ya da istediğiniz yazıyı yazıyorlar lazerle sanırım. İçine de kendi resimlerinizi, en güzel anılarınızı basıp hediye edebilirsiniz.

Valla hepsi var. Bende sürmene çakısı almıştım

Aldım ki onları evlilik yıldönümümüzde. Doğum günü tanışma günü bakışma günü açılma günü söz günü nişan günü nikah günü derken hepsini aldım
bugün de birlikte nefes aldık diye almadığın kalmış

Bunu yapmamışım bi bakayım netten
bugün de birlikte nefes aldık diye almadığın kalmış
Hergün alıyoruz zate sayılmaz mı

O bana, kaybolmasın diye konulmuş damga gibi geliyor o ne öyle çok komik. İsimli anahtarlık tamam da öbürleri cık

Bence hiç bisey alma
Sadece sözle kutla
Zaten herseyi aldigin ve yaptigin için birsey almaman süpriz olur adama

Ahha üzgüne düştü hanım kızımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…