Power bank veya Projeksiyon gece lambası güzel şık şeyler.Benimki saat sevmez o teknoloji sever. Şimdi bi tane akıllı saat var 1500 den fiyatlı alamam onu riske girip. Bide sıkıntılı gelirse hepten fiyasko. Bi küçük kızım var bu havada onunla da dışarı çıkamıyorum ki
Yeminle hepsini aldım. 5 yıllık evliyim ve hepsini hepsini fazlası vardır eksik yoktur aldım inan. Şimdi de malaklıyorum ne alsam diyeAnı kutusu: Kendi fotolarınızın çıktısını alıp bir defter oluşturabilir, içini sevdiği abur cuburlarla ve güzel notlarınla süsleyebilirsin.
- Romantik sofra: En sevdiği yemekleri ve tatlıları yapıp, yemek masanızı mütevazı ama romantik bir hala dönüştürebilirsin. Mumlar ve loş led ışıklarla masayı donatabilirsin.
- Takımının maçına bilet: Hangi takımı tutuyorsa, güzel bir maça onun için bilet alabilir aynı zamanda yolculuk biletini de alabilirsin.
- Koleksiyonunu yaptığı şeyler: Eğer bir şeyin koleksiyonunu yapıyorsa örneğin oyuncak arabalar vs. gibi koleksiyonuna dahil edebileceği bir parça alabilirsin.
- Duş ve bakım ürünleri: Erkekler de bakım yapar Şok şık bir banyo bakım seti alabilirsin. Güzel kokular, hoş losyonlar, nemlendiriciler...
- Araç aparatları: Aracı varsa onun aracı kullanırken hayatını kolaylaştıracak şeyler alabilirsin. Araca takılan telefon tutucu vs gibi.
- Teknolojik cihazlar: Bunlar biraz pahalı alternatifler ama örneğin müzik dinlemeyi falan seviyor ise kablosuz kulaklık gibi alternatifleri değerlendirebilirsin.
Bluetooth hoparlör alabilirsiniz, müzik dinliyordur herhalde. Ya da kulaklık olabilir. Olağanüstü kitap derken ne demek istediniz anlamadım ama :) bir klasik olan Otostopçunun Galaksi Rehberi'ni alabilirsiniz belki. Olağanüstüdür. Kahve seviyorsa, kahve makinesi olabilir. Oyuncak seviyorsa drone olabilir. Sevdiği filmler varsa onların hobi ürünlerinden olabilir. Ya da ver elini gömlekler, kazaklar.Ne oyun oynar ne çizgi roman okur. Daha çok olağanüstü kitapları sever. Sonrada ıyy der neden okudum. Öyle birşey de istemiyorum. Neleri sevdiği hakkında hâlâ bi fikrim yok çok değişken kendisi. Bi günü bi gününü tutmaz. Bende o yüzden zorlanıyorum
MaşallahYeminle hepsini aldım. 5 yıllık evliyim ve hepsini hepsini fazlası vardır eksik yoktur aldım inan. Şimdi de malaklıyorum ne alsam diye
Decathlon a götür gezsin o zaman. Benim eşime terapi gibi geliyor orada gezmekAldım kız onuspora ve aletlere bayılır bende öyleyim. Geçen tüm plates aletlerini eve döktü bana hediye diye bunlar klasikleşti bizde. Hergün hediye alınıyor zaten. Özel olsun istiyorum böyle eski günlerimizi hatırlasın istiyorum. Eşim nostaljik hediyeleri sever. Ama kız kardeşi ona öyle bi kutu hediye etmişti doğum gününde. Çiçek sepetinden almış. Şimdi bende ona benzer birşey alamam. Abes olur
Aldım ki onlarıPower bank veya Projeksiyon gece lambası güzel şık şeyler.
Valla hepsi var. Bende sürmene çakısı almıştımBluetooth hoparlör alabilirsiniz, müzik dinliyordur herhalde. Ya da kulaklık olabilir. Olağanüstü kitap derken ne demek istediniz anlamadım ama :) bir klasik olan Otostopçunun Galaksi Rehberi'ni alabilirsiniz belki. Olağanüstüdür. Kahve seviyorsa, kahve makinesi olabilir. Oyuncak seviyorsa drone olabilir. Sevdiği filmler varsa onların hobi ürünlerinden olabilir. Ya da ver elini gömlekler, kazaklar.İsveç çakısı almıştım eşime bir ara, çok sevmişti. Aklıma şuan bunlar geliyor.
bugün de birlikte nefes aldık diye almadığın kalmışAldım ki onlarıevlilik yıldönümümüzde. Doğum günü tanışma günü bakışma günü açılma günü söz günü nişan günü nikah günü derken hepsini aldım
ciddimisiniz yaAldım ki onlarıevlilik yıldönümümüzde. Doğum günü tanışma günü bakışma günü açılma günü söz günü nişan günü nikah günü derken hepsini aldım
Bunu yapmamışım bi bakayım nettenAlbüm alabilirsin. Ahşap albümler var. albümün ön ve arka kapağı ikinizin resmini yapıyorlar ya da istediğiniz yazıyı yazıyorlar lazerle sanırım. İçine de kendi resimlerinizi, en güzel anılarınızı basıp hediye edebilirsiniz.
Hergün alıyoruz zate sayılmaz mıbugün de birlikte nefes aldık diye almadığın kalmış
Siz de özel gün kutlamalarının şeyini çıkarmışsınız ama afedersiniz.Valla hepsi var. Bende sürmene çakısı almıştım
O bana, kaybolmasın diye konulmuş damga gibi geliyor o ne öyle çok komik. İsimli anahtarlık tamam da öbürleri cıkİsme özel olunca insanın hoşuna gidiyor ne bileyim, sizde haklısınız
Ya aslında çok gördüm ama hiç hediye almadığım içim bilemiyorum, fakat nette ve instagramda biraz arasanız kesin bulursunuz. İsme özel yapılan birçok şey var; gömlek, kravat, kol düğmesi vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?