Esime ihanetimm?

olay sadece fantezi olsaydı böyle kafaya takmazdınız , fantezi işte ne çeşitler var dudağın uçuklar.altında başka şeyler olmadığına emin misiniz?

Fantazilerime girmicem malum kk buna hazır değil olur öyle arada çok şaapmayın fantazi adı üstünde
Sizi uye olmadan oncede yorumlarinizdan biliyorum. Bence de kk sizin gibi cagdas bir kadinin dusuncelerine hazir degil. Begenerek takip ettigim icin cok saapmayin benimde fantazi dunyama girecek olursak wuhu taslanirim buyuk ihtimalle susayim

Bu şey gibi biraz.

Allaha, dine küfreden OKB hastaları vardır mesela geliyorlar bize. Bu insanlar dinsiz oldukları için değil aksine o kadar dindarlar, o kadar korkuyorlar ki inançlarına karşı gelmekten beyinleri böyle error veriyor.

Çoğu da kendini suçlar, benim inancım yeterince güçlü değil mi diye daha da kötüleştirirler durumlarını.

Sizinkini buna benzettim ben. Sadakate fazla takıksınız. Fazla baskılıyorsunuz kendinizi.

Sizi uye olmadan oncede yorumlarinizdan biliyorum. Bence de kk sizin gibi cagdas bir kadinin dusuncelerine hazir degil. Begenerek takip ettigim icin cok saapmayin benimde fantazi dunyama girecek olursak wuhu taslanirim buyuk ihtimalle susayim

Biraz bahsedin de bakalim yeterince cagdas miyiz yoksa degil miyiz.

Bence önce nickinizi değiştirin
Sonrada bu olayı bir daha gündeme getirmemek üzere bilinç altınıza gömün.
Olmasaydı iyiydi bana göre ama hayal etmişsiniz artık olmuşla ölmüşe çare yok.

nereden çıkardınız taşlanacağınızı?
ayrıca kk'da epey sayıda çağdaş kadın var,ben de onlardan biriyim. bu şekilde siteyi aşağılamanız hoş değil.

Ben hiçbir şeye takılmadım şu cümleye takıldığım kadar;
“Yanlış anlamasın diye gözüne bile bakmıyorum”.
Bu düşünce bana sıradışı geldi kusura bakmayın.

Bilinçaltınız ortaya çıkmış galiba bu fantazide. Bi yerlerde o kişiye ilginiz var gibi gibi..

Herkesin zaman zaman böyle fikir ve fantezileri vardır.. Ama sizin bu şekilde rahatsız olmanız ve fantezide izleyen kişinin eşinizin kardeşi olması; pek normal değil..
Siz en iyisi bu olayı unutun.. Fantezi kurarken; tanıdık kişileri karıştırmayın :)
Yoksa adı fantezilikten çıkar..

İnsan aklına gelen tüm düşüncelerden sorumlu olsaydı hepimiz karakter yoksunu manyaklar olurduk. Ne düşündüğümüzün bence hiçbir önemi yok. Önemli olan şeyler davranışlarımız ve aldığımız kararlar. Boş yere vicdan azabı çekecekseniz bir daha aklınıza böyle düşünceler getirmemeye çalışırsınız olur biter.

Ünsüz sertleşmesine bir tepkiniz mi var?

Önceki konularınızda da benzer durumlar var. OKB'den bahsetmişsiniz. Neden tedavi olmuyorsunuz?
Bir yardım alın ve diğer konuda yaptınız gibi gidip eşinize anlatmayın.

Konunuz başlığı yanlış olmuş. Başlık TÜRKCEYE ihanetim olacaktı. Ayrıca zerre inandırıcı değil yazdıklarınız. Bozuk dil kullanıp sapıkça fantazi yazınca ne oluyor? Cidden ne geçiyor elinize? Dert zannedip konunuza zaman ayıran insanlara ayıp degil mi?

Değişen birşey oldumu onu merak ettim fantazı ile fantazısız arasında fark olduysa devam edin bence

Bence dusunceniz hic normal degil. Oldu ki esiniz katdesine boyle dusunse ve aklini okusaniz ne hissederdiniz. Bence kendinizi parcalardınız burdaki bazi kisileri anlamiyorum erkekler yapsa nasil atarlar tutarlar bosa onu soyle yap boyle yap. Kadin yapinca aman ne olmus dusunce...bu isin kadini erkegi yok. Gecen biri esi kayinvalide p.. arattirmis diye bosaniyordu. Bu da aynı sey aile ici boyle dusunceler bozukluk olarak goruyor alt yapisinda birsey oldugunu dusunuyorum. Insallah bir daha boyle seyler dusunmezsiniz yardım alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…