- 12 Şubat 2009
- 3.121
- 1.709
- 373
- 37
- Konu Sahibi hayalcannn
- #81
Kız hayal edecek başka kimseyi bulamadın mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tren olmuş gidiyorsun Osman abiEşiniz sizin kız kardeşinizi hayal etse ne düşünür ne hissderdiniz?
Buna göre empati yapın doğru cevabı bulursunuz zaten.
unuttt gitsinMerhaba arkadaslar bir konu açıyorum utanarak bir keresinde kayinvalidem de kalırken esim ile ilişkiye girdik ve ben kafamda o an bir fantazi üretim sanki erkek kardeşi kapıdan bizi izliyor yakalamış gibi kendimi çok güzel bir fizili bir kadın olarak seksi hyal etdim osekilde kardeşi benide öyle seksi görmüş gibi sanki ego tatmini oluyormuş gibi simdi bu fantazi aklıma geldi ve cok utanıyorum snki kardeşinde gözüm varmış gibi ben yanlış anlaMason diye gözüne bile bakmam kardeşinin o kadar hassas ve mesafelyimdir şimdi esime sanki ayıp etmisim ve ona dunyanin en büyük kötülüğü yapmisim gibi geliyor hani en nefret etdim konulardır bole seler ama neden oldu niye yaptım normal mi değil mi sapikmiyim bilmiyorum![]()
Gözüne bile bakmam okadar mesafeliyim dediginiz buysa...Merhaba arkadaslar bir konu açıyorum utanarak bir keresinde kayinvalidem de kalırken esim ile ilişkiye girdik ve ben kafamda o an bir fantazi üretim sanki erkek kardeşi kapıdan bizi izliyor yakalamış gibi kendimi çok güzel bir fizili bir kadın olarak seksi hyal etdim osekilde kardeşi benide öyle seksi görmüş gibi sanki ego tatmini oluyormuş gibi simdi bu fantazi aklıma geldi ve cok utanıyorum snki kardeşinde gözüm varmış gibi ben yanlış anlaMason diye gözüne bile bakmam kardeşinin o kadar hassas ve mesafelyimdir şimdi esime sanki ayıp etmisim ve ona dunyanin en büyük kötülüğü yapmisim gibi geliyor hani en nefret etdim konulardır bole seler ama neden oldu niye yaptım normal mi değil mi sapikmiyim bilmiyorum![]()

Sen gerçek misin? Bunu eşine söylersen hiç iyi şeyler olmaz!Adamın psikolojini de bozarsın!Ayy bişey olmaz daha önce de kocasına sözlüylen işyerinde bi adamdan hoşlandığını anlatmış adamda tık yokDılo dılo yaylalar...Sen gerçek misin? Bunu eşine söylersen hiç iyi şeyler olmaz!Adamın psikolojini de bozarsın!
Ayy bişey olmaz daha önce de kocasına sözlüylen işyerinde bi adamdan hoşlandığını anlatmış adamda tık yok![]()
Bize diyecek bir şey kalmadı o halde de ne diye yazıyor ki?:)Ayy bişey olmaz daha önce de kocasına sözlüylen işyerinde bi adamdan hoşlandığını anlatmış adamda tık yok![]()
Orasını Ben de bilemedim, danışıyor demek kiBize diyecek bir şey kalmadı o halde de ne diye yazıyor ki?:)
Evet o. :)Belki cok alakasiz olacak ama, “esimle birlikte olurken eski erkek arkadasimi dusundum, hamile kaldim, cocuk ona benzer mi?” Diye soran bir uye vardi. Siz miydiniz o da?
Ego tatmini değildir o. Ego olsa duramazsın.kardeşi benide öyle seksi görmüş gibi sanki ego tatmini oluyormuş gibi
Simdi her sey daha acik :)Evet o. :)
Konu sahibinin böyle vukuatları çok.Simdi her sey daha acik :)

AhsjshksnsksjslsKonu sahibinin böyle vukuatları çok.
Hani marjinal bizdik?![]()