Selam arkadaslar
Ben esime karsilikli otururken bebegimin agzindan mail atmistim ve donup kalmisti :))iste mektubum
Canım babam;
Bugün annemle doktora gittik ve annem Virüsbenim 5 haftalık olduğumu öğrendi.Ben buraya ikinizden bir parça olarak yerleştim ve 5 haftadır huzur içinde yaşıyorum.Seslerinizi duyuyorum, gülüyorsunuz,geziyorsunuz ve bazen beni ne kadar istediğinizden bahsediyorsunuz.Ben daha ufacık bir kan pıhtısıyım ve siz beni hızla büyütüyorsunuz, sevginizle, emeğinizle :))
Sizi daha tanımadan çok seviyorum.
Babacığım ben sizin bana gösterdiğiniz sevgi ve ilgiyle büyüyeceğim, hasta olduğumda senin gözlerinin içine bakıp yardım isteyeceğim.Sığınacağım, kollarında huzur bulacağım, ağladığımda susturmaya çalışılacak iki güzel yürek benim annem ve babam olacak.o kadar sıcak ve şefkatlisiniz ki. Hep benim iyiliğimi düşünerek yaşayacaksınız.
Her gün heyecanım artıyor. Neden biliyor musunuz? Her gün, bir gün daha azalıyor size kavuşmam için. Ne zormuş dokuz ay beklemek. Daha çok var mı babacığım? Ne zaman kavuşacağız birbirimize. İkinizi de çok merak ediyorum. Siz de beni merak ediyorsunuz değil mi? Aranızda konuşurken duydum. Annem bana benzeyecek diyor. Sen de bana benzeyecek diyorsun. Kime benzeyeceğimi bilmiyorum ama sizin gibi anne babam olduğu için çok mutluyum. Hanginize benzeyeceğimi bilmesem de gelecekte sizi örnek alacağım. Sizin gibi olmaya çalışacağım.
Canım babacığım daha aklımda milyonlarca soru var. Hepsini de öğrenmek istiyorum. Ben bu soruları sorduğumda, saçma bile gelse, bana sıkılmadan cevap verirsiniz değil mi? Her şeyin doğrusunu sizden öğrenmek istiyorum. Çünkü size sonsuz güveniyorum
Anneciğim, babacığım, beni dünyaya getirmeye karar verdiniz. Bunu ben istemedim. Nasıl bir yer olduğunu da henüz bilmiyorum. Ama beni her zaman koruyacağınızı bildiğim için çok mutluyum
Sizleri çok seviyorum
Heyecan ve merak içerisinde sizlerle kucaklaşmayı bekliyorum
Doğmamış bebeğiniz
İlk fotografim da ekte babacigimmm 
Sizi çok ama çok seviyorum...