Eşime Ilk Günkü Gibi Aşiğim Diyenlere Inaniyormusunuz

deniz_gunes

Hayat devam ediyor...
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2007
17.040
11.252
498
Diğer
çevremde Bakiyorum Da 9-10 Senelik Evli Kişiler Ben Eşime Ilk Günkü Gİbİ Aşiğim Diyor..siz Buna Inaniyormusunuz...

Ben Asla Inanmiyorum Aşk öyle Bir Seydir Ki Hiçbir Kalp Bu Yoğun Duyguyu Bir ömür Boyu Kaldiramaz...

AŞK YERİNİ alişkanliklara Sevgiye daha güçlü Duygulara bırakır........siz Ne Dersiniz

canım sana katılmakla birlikte aşkın çiftlerde yarattığı heyecanlarını , coşkularını birbirlerinin gözlerine bakarken ki ışıltılarını kaybetmeyen evli çiftlerin olduğunu da biliyorum nasıl başarıyorlar bunu da anlamış değilim ama dediğin doğru aynı evi paylaşmaya başladıktan sonra bir defa o aşkı dorukta tutan özlem kalmıyor biliyorki her uzandığında orada , sonra yine evlilikle birlikte kaybeyme korkusu ortadn kalkıyor ve doğal iç güdülerle sahiplenme başlıyor bunuda çiftler hayatına müdahale olarak algılayıp olaylar farklı boyutlara taşınıyor vs.

velhasıl seninle aynı fikirdeyim :)

peki ne kadarlık evlilere inanabiliriz :sm_confused: ben daha çok taze evliyim ( 4 aylık ) ve diyeceğim şu ki eşime olan aşkım her geçen gün artıyor. eve gelme zamanı heyecanlanıyorum,elimi tuttuğunda,öptüğünde...Şeniz:asigim: ve 10 yıl sonrası için kaygım yok hiç! eşimin ailesiyle ciddi sıkıntılar yaşadım,vajinismusla uğraştım 3 ay ama bir gün endişe etmedim aşkımın varlığından ve devamından! rabbim şaşırtmasın!
ALLAH DAİM ETSİN MUTLU OLUN İNŞALLAH AMAAAAAAAAAAAAAAAjeyyar

2 sene sonra eve gelme zamanı ellerin titremiycek canım bu da çok normal tabii çok yenisin ohooo ben 4 aylık evliyken camda bekliyordum bunlar cicim ayları

ÇOOK ARARSIN CİCİM AYLARINI iyi değerlendirin iyi yaşayın BEN ÇOK ARIYORUM ÇÜNKÜ EVLİLİĞİMİN İLK AYLARINDAKİ HEYECANI OFFFFF OFFFFFFFFFFFFFFFFa.s.

neden bu kadar karamsarsınız??

ben inanıyorum neden inanmayayım hem onlar adına çok mutlu oluyorum hem de çok imreniyorum..

ağustosta 3 yılımızı bitiricez ilişkimizin ve her gün daha da aşık oluyoruz biz birbirimize heyecanımızı hiç yitirmedik ve ben evlenince de böyle olmasını umut ediyorum Allahım yanıltmaz inşallah

ALLAH DAİM ETSİN MUTLU OLUN İNŞALLAH AMAAAAAAAAAAAAAAAjeyyar

2 sene sonra eve gelme zamanı ellerin titremiycek canım tabii çok yenisin ohooo ben 4 aylık evliyken camda bekliyordum bunlar cicim ayları sana bir abla tavsiyesi

ÇOOK ARARSIN CİCİM AYLARINI BEN ÇOK ARIYORUM ÇÜNKÜ EVLİLİĞİMİN İLK AYLARINDAKİ HEYECANI OFFFFF OFFFFFFFFFFFFFFFFa.s.

bende aynen sana katılıyorum ben saatleri sayardım günde 2-3 kez telefonla konuşurduk ama şimdi :mymeka:

ben inanıyorum neden inanmayayım hem onlar adına çok mutlu oluyorum hem de çok imreniyorum..

ağustosta 3 yılımızı bitiricez ilişkimizin ve her gün daha da aşık oluyoruz biz birbirimize heyecanımızı hiç yitirmedik ve ben evlenince de böyle olmasını umut ediyorum Allahım yanıltmaz inşallah

CANIM KATILIYORUM SANA BİZDE AĞUSTOS11DE 3YILIMIZI BİTİRCEZZ VE SEVGİMİZ HERGEÇEN GÜN 1KAT DAHA ARTIYOO.İNANIYORUMKİ EVLENİNCE HERŞEY DAHDA GÜSEL OLCAK. AŞKIN VEYA SEVGİNİN BİTMESİ İÇİN GEÇERLİ SEBEBİN OLUCAK BENCE SEBEP YOKSA NEDEN BİTSİNKİİ.YA DAYAK YERSİN EŞİNDEN,YA HUZURUN OLMAS HUZURUN NEDEN OLMAS YA MADDİYATTAN YADA ŞİDDETTEN V.S V.S

biz beş yılı bitirdik.aşk bittimi kesinlikle hayır.ininmayabilirsiniz belki ama ben ilk günkinden daha fazla aşığım eşime .bana bu güzel aşkı yaşattığı içinde tşk ediyorum biriciğime

karı koca arasındaki yoğun duygunun adı ille de AŞK mı olmalı.

seneler geçtikçe bence aşktan daha kıymetli duygulara bırakıyor yerini.

emek,paylaşma bir elmanın iki yarısı gibi.en güzeli ortak kurduğunuz yuva.

biraz ayrı kalınca hemen,bir araya gelelim de iki çift laf edelim isteği.

canın sıkkın olunca istediğin kadar sarılıp yargılanmaksızın derdini anlatabilmek

çocuğumuz en çok bana benziyor,yok bana benziyor diye didişmek:)

çocuklarımız=biz diye cümleye başlamak

bu ayda maaşı yetiremedik diye oflayabilmek:)

yoruldum valla deyip eline süpürgeyi tutuşturabilmek

ben biraz kitap okuyayım bir çay koyar mısın diyebilmek

akşama bir planın var mı Ayşeler e gidelim mi diyebilmek

annenden çok şey öğreniyorum iyi ki var diyebilmek

neyse hadi iki yumurta kıralım da yiyelim diyebilmek

vs.vs.vs.

Cenap Şahabettin ''aşık olarak evleneceğime gözü kapalı evlenirim ''demiş.

ben böyle düşünenlere kesinlikle katılmıyorum
haklı oldukları şey sadece evlilikte heyecanın yok olduğudur eşimle el ele tutuşunca yada öpüşünce ilk günlerdeki gibi tabiki heyecan hissetmiyorum neticede bi monotonluk giriyor insanın hayatına
ama aşk diyince o başka zamanla aşk sevgiye sevgiden büyük bi tutkuya dönüyor bence şu ana eşimle paylaştığım şey adı aşk sevgi tutku alışkanlık her neyse o kadar büyük ki eski günlerime dönmek istemem bile yaşanılanlar arttıkça zamanla birbirimizi tanıyınca her şey o zaman başlıyor bence
ben aşığım arkadaşım biliyorumki eşimde aşık hemde köpekler gibi
ister inanın ister hadi ordan diyin arada büyük kavgalar da olsa ben seviyorum
darısı herkesin başına

ben 6 yıldır evliyim ama 10 yıllık bir beraberliğimiz var...her işten eve dönüşünde kapıda ilk gördüğüm an hala heyecanlanıyorsam, zorunlu ayrılık dönemlerinde deli gibi özlüyorsam, ve o sabahları beni öpmeden asla evden çıkmıyorsa ve birbirimize her sabah gülümseyerek bakabiliyorsak; evet bizim aşkımız hala ilk günki gibi :asigim:

o kadar karamsar bakmamalısıznız bence..

karamsar değiliz be canım... ben burda aşk kalırmı sözünden bahsediyorum 10 sene sonra eşler birbirinden nefret eder demiyorum ki aşk kalmaz kalan sevgidir verilmiş değerdir bağlılıktır gerçek de budur

deniz ne kadarlık evlisin? heycanı ne zaman yitirdin?

canım burda demek istediğim yılların vermiş oldupu birikimle ilk günkü heyecanın aynen devam edememesi.. ben de zorunlu ayruluk dönemlerinde çok özlüyorum.. her sabah bizde öpmeden işimize gitmeyiz ama ah o cicim ayları bence daha farklıydı.. yoksa ben burda 9-10 sene sonra eşler birbirnden soğuyor nefret ediyor demiyorum ki....aşk bir ömür boyu sürmez kalp bunu kaldıramaz kalan sevgidir bağlılıktır diyorum...sanırım yanlış anlayan arkadaslar var... eşim bana hala aşkım canım der ismimle bile hitap etmez evliliğim çok güzel ama flört dönemleri başkaydı bunu demek istedima.s.

hmmm öncelikle çok güzel bi konuya değinmişsiniz...bende bunu hep merak etmişimdir!!! aynen isizn çelişkide kaldıız gibi kalmışımdır....Ama bence bu iki taraflı olabilicek bişiy...insan ilk günkü gibi aşık kalabilir bunu söyleyen ve yaşayanlar hissediyorki aksini idda etmiyorlar...nerde öle ilk günkü gibi aşık olabileceğim insan!!!!eğer taraflar birbirlerini yanlış tanıdılarsa evlenmeden önce bu sürmez tabiii.ama sürmesi dileğiyle....çok zor be hayat...bu evliliği sürdürmek...of of bekarlık sultanlık...

Vallahi 10 seneye kadar ne aşk kalır nede sevgi kalsa kalsa saygı kalır oda evliliği ayakta tutan asil bir duygudur.tabi bu duyguları kaybetmeye neden olan da erkektir... evlenmeden önce başkalar evlendikten hemen sonrasında başkalar.ben inanmıyorum 10 sene sonra bana sorsalar herhalde "bir çaykaşığı suda boğabilirimde diyebilirim yani...insanı huy sevdirir huysuz dayakcı kocanın neresini seveyim.nefret ederim..

ben böyle düşünenlere kesinlikle katılmıyorum
haklı oldukları şey sadece evlilikte heyecanın yok olduğudur eşimle el ele tutuşunca yada öpüşünce ilk günlerdeki gibi tabiki heyecan hissetmiyorum neticede bi monotonluk giriyor insanın hayatına
ama aşk diyince o başka zamanla aşk sevgiye sevgiden büyük bi tutkuya dönüyor bence şu ana eşimle paylaştığım şey adı aşk sevgi tutku alışkanlık her neyse o kadar büyük ki eski günlerime dönmek istemem bile yaşanılanlar arttıkça zamanla birbirimizi tanıyınca her şey o zaman başlıyor bence
ben aşığım arkadaşım biliyorumki eşimde aşık hemde köpekler gibi
ister inanın ister hadi ordan diyin arada büyük kavgalar da olsa ben seviyorum
darısı herkesin başına

canım ne güzel demişsin....demek istediğim seninde dediğin gibievlilikte heyecanın yok olması çünkü momotonluk var...ben inanmıyorum hergün gördüğün birisini hergörüşte ilk günkü gibii ellerin titremesi vs.. kalmaz bunlar.. seninde dediğin gibi aşk sevgiye sevgi daha büyük bir bağlılığa bırakıyor yerini..... olay bu......a.s.

yok yok ben tamammen vaz geçtim evlenmicem ya asla hem bi güvensizlik hemde ne aşk kalıyomuş ne meşk ooo bide dayakta yiyelimm...benzaten bu kuşkulardan dolayı aşık olamıyorum yaa...

Bencede aşk değildir..Aşkın geçiçi olduğuna inanıyorum..Şunuda kabul etmek gerekirki herkesin yaşadığı duygular farklıdır ilişkilere göre değişebilir..

aşk asla aynı kalmaz yerine başka duygulara devreder ama o gider aşk yoksa tutkuda olmuyo zaten... daha sakin daha dingin belkide daha sırandan bi hal alıyo evlilik.

aynı yatakta yatıp,aynı evi paylaşınca nasıl bitiyor kaybetme korkusu? ölüm diye birşey var bu hayatta! her zaman dua şöyle: rabbim bizi birbirimizin yokluğuyla sınama! sizin evliliğiniz öyle olmayabilir ama her evlilikte aşk ölmez emin olun!

canım bu duygularda olman çok normal zor bir maratondan sonra evlenmişsin ama sen beni anlamadın ben sana 5-10 sene sonra aranızda hiçbirsey kalmayacak soğuyacaksınız eşini hiç mi hiç sevmeyeceksin demiyorum ki... demek istediğim yıllar sonra aşkkk yerini sevgiye alışkanlığa bağlılığa bırakacak.. yani 10 sene sonra sen eşin eve gelince ellerin titremeyecek ben buna inanmıyorum dedim.. ama bu eşini işten gelince sevgiyle kucaklamayacaksın demek değil ki... sevgin artabilir daha çok değer verebilirsin yıllar geçtikçe..

ama aşk dene o yoğun duyguyu 10 sene 20 sene kaldıracak kalp yokkk

aradaki farkı iyi farkedelim lütfenn

Back
X