• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime iş teklifi?

mugehatun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
2.854
8.285
108
Kızlar selam,
Size bir şey danışacağım. Eşim üni son sınıf öğrencisi bir kızın tezine yardım ediyor (iş olarak )
Kız böyle rahat bir tip biraz. Yazışıp duruyorlardı işle alakalı. Sinir oluyodum tabi ama işle alakalı olunca ses etmedim.
Fakat dün akşam kız "işinden memnun musun değilsen şu şirkette iş var benim babam orda müdür cvni gönder babam ilgilenir seni çok övdüm" filan demiş. Eşimde yazışmalarını anlattı, iyi bir şirket göndersem mi filan diyor.
Kızın tarzı mı böyle rahat, eşime asılıyo mu? bilemedim.Ben bariz gıcık olmuş durumdayım ama.

Şimdi bu kız eşimin evli olup olmadığını bilip bilmiyor mu onu da bilmiyorum. Özel hayata dair bir yazışma yapmamışlar sonuçta iş için alakaları var öncesinden tanışmışlıkları yok ama kızında direk böyle sorması garibime gitti. Sadece iş konuştuğun adamın işinden sana ne? Sen neden översin ki babana? Biraz sherlock damarımda kabardı acaba başka konular da yazışmış olabilirler mi?

Biraz karışık oldu, benim kafa da karışık :o Ne düşünsem bilemedim kısaca.

Yani ne dersiniz kızın bu iş teklifi normal mi? Ben napsam cıngar çıkartsam mı yoksa cool kadınlığıma devam mı etsem? Pusuya yatıp beklesem mi yoksa ay napsam :s

Kızlar selam,
Size bir şey danışacağım. Eşim üni son sınıf öğrencisi bir kızın tezine yardım ediyor (iş olarak )
Kız böyle rahat bir tip biraz. Yazışıp duruyorlardı işle alakalı. Sinir oluyodum tabi ama işle alakalı olunca ses etmedim.
Fakat dün akşam kız "işinden memnun musun değilsen şu şirkette iş var benim babam orda müdür cvni gönder babam ilgilenir seni çok övdüm" filan demiş. Eşimde yazışmalarını anlattı, iyi bir şirket göndersem mi filan diyor.
Kızın tarzı mı böyle rahat, eşime asılıyo mu? bilemedim.Ben bariz gıcık olmuş durumdayım ama.

Şimdi bu kız eşimin evli olup olmadığını bilip bilmiyor mu onu da bilmiyorum. Özel hayata dair bir yazışma yapmamışlar sonuçta iş için alakaları var öncesinden tanışmışlıkları yok ama kızında direk böyle sorması garibime gitti. Sadece iş konuştuğun adamın işinden sana ne? Sen neden översin ki babana? Biraz sherlock damarımda kabardı acaba başka konular da yazışmış olabilirler mi?

Biraz karışık oldu, benim kafa da karışık :eek: Ne düşünsem bilemedim kısaca.

Yani ne dersiniz kızın bu iş teklifi normal mi? Ben napsam cıngar çıkartsam mı yoksa cool kadınlığıma devam mı etsem? Pusuya yatıp beklesem mi yoksa ay napsam :s
bence cool takıl pusuda bekle

Eşinizi saf bir köylü çocuğu, bahsettiğiniz kızı ise zengin şımarık bir zilli olarak düşünürsek,belli kızın gözü var eşinizde,dikkat edin şimdilerde evli evsiz farketmiyor eşinizi baştan çıkarır falan sonra arkasından baka kalırsınız ayyy allah korusun:KK57:

Ne kadar kötüsün ya.

Kızlar selam,

Biraz karışık oldu, benim kafa da karışık :eek: Ne düşünsem bilemedim kısaca.

Eşin ne diyo? Nasıl bir işmiş? Ben güvenmezdim o kıza

Hakkat yav nası basmış damarına Frida123 Frida123 :KK45:
Senin manyak bi patron mu ne vardı asılan.Noldu ona ,eşine bahsettin mi

Canı sıkkındı herhalde, eşiyle filan kavga etmiştir, annesine sinirlenmiştir, karşına ben çıkmışımdır.
Napsın kız yani, hıncını benden almasın mı dimi :( Yazık :(

İşi bıraktım ben :( söylemedim tabi ki, mutlu değilim diyerek işi bıraktım. O yüzden gıcık olmuş durumda zaten bana :)

Kıza gıcık oldum ta burdan.
İşinden memnun değilse sana mı düştü iş bulmak.
Çifkeflik yapma ama bence kızın eşinizin mutlu bi evliliği olduğunu şöyle yoğun olarak hissediceği bişey falan yapabilirsin. Masumca kahve içmeye falan davet et kendini dış kapının dış mandalı hissetsin o ortamda

Eşin ne diyo? Nasıl bir işmiş? Ben güvenmezdim o kıza

O göndereyim cv mi belki olur diyor. Şuanki işinden pek memnun değil, değiştirmek istiyordu zaten.
Kız bir rahat yazışıyor bir görsen sinir bozucu.
Normal mi ya, iş yaptığın ama samimiyetin olmayan birine iş önermek, tanışmıyorsun da övüyorsun babana filan.
Ay bilemedim.

Kıza gıcık oldum ta burdan.
İşinden memnun değilse sana mı düştü iş bulmak.
Çifkeflik yapma ama bence kızın eşinizin mutlu bi evliliği olduğunu şöyle yoğun olarak hissediceği bişey falan yapabilirsin. Masumca kahve içmeye falan davet et kendini dış kapının dış mandalı hissetsin o ortamda

Ay yok, kızla eşim yüzyüze gelmediler bile hiç. Bu eşimin bir arkadaşının arkadaşıymış. Arkadaşı rica etti tezine yardım eder misin diye. Öyle tanışıklık bile yok yani.
Ama babasına övmüş lütfen ilgilenin işinde çok iyidir demiş. La ne gördünde dimi.
Ay bilemedim yok.

O göndereyim cv mi belki olur diyor. Şuanki işinden pek memnun değil, değiştirmek istiyordu zaten.
Kız bir rahat yazışıyor bir görsen sinir bozucu.
Normal mi ya, iş yaptığın ama samimiyetin olmayan birine iş önermek, tanışmıyorsun da övüyorsun babana filan.
Ay bilemedim.
Bende sinir olurdum. Eşinin tavrı önemli burada. Hiç normal değil. O kızı yolmak isterdim ayrıca

eşiniz ona desinki ben bir eşimle görüşeyim konuşayım ona göre cv yollarım
Aynen böyle söylemesi mantıklı
Bence art niyetli bir durum yok.
Sen de eşine karşı açık olmalısın, düşüncelerini paylaşmalısın. Bu kıskanmak değil, sadece mantığımda tam oturtamadım cinsinden.
Yalnız anlamadığım tek durum niçin evli olduğunu bilmiyor olabilir? Eşin yüzük takmıyor mu? Ya da kıza hiç bahsetmiyor mu? Ya da yazıştığı yerde profil fotografınız yok mu? vb

Kotu bisey degil ki bu
Biz hala unideki asistanlarla yazisiriz mesela isinden memnun degilsen cv yolla derler yani bunda bir kotu niyet yok bence
Arti sadece is konusulmus ozel birsey de yok
Buluttan nem kapmayin derim

Back
X