Kızlar selam,
Size bir şey danışacağım. Eşim üni son sınıf öğrencisi bir kızın tezine yardım ediyor (iş olarak )
Kız böyle rahat bir tip biraz. Yazışıp duruyorlardı işle alakalı. Sinir oluyodum tabi ama işle alakalı olunca ses etmedim.
Fakat dün akşam kız "işinden memnun musun değilsen şu şirkette iş var benim babam orda müdür cvni gönder babam ilgilenir seni çok övdüm" filan demiş. Eşimde yazışmalarını anlattı, iyi bir şirket göndersem mi filan diyor.
Kızın tarzı mı böyle rahat, eşime asılıyo mu? bilemedim.Ben bariz gıcık olmuş durumdayım ama.
Şimdi bu kız eşimin evli olup olmadığını bilip bilmiyor mu onu da bilmiyorum. Özel hayata dair bir yazışma yapmamışlar sonuçta iş için alakaları var öncesinden tanışmışlıkları yok ama kızında direk böyle sorması garibime gitti. Sadece iş konuştuğun adamın işinden sana ne? Sen neden översin ki babana? Biraz sherlock damarımda kabardı acaba başka konular da yazışmış olabilirler mi?
Biraz karışık oldu, benim kafa da karışık

Ne düşünsem bilemedim kısaca.
Yani ne dersiniz kızın bu iş teklifi normal mi? Ben napsam cıngar çıkartsam mı yoksa cool kadınlığıma devam mı etsem? Pusuya yatıp beklesem mi yoksa ay napsam :s