• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime iş teklifi?

Yaa ne kadar kötüsün yaaa !! :KK43:

Kaparlarsa gelirim kapına ama :/

Birinin tanımadığı bir adama iş önermesi, övmesi normal mi anlamaya çalışıyorum.

Ne var bunda ? :KK43:

Bir kişi de kız serbest yazmasın dişimi kırıcam artık.
Dürüstçe kız genç güzel yazan çıkarsa para ödülüm var.

Konuya gelirsem o Türk filmlerinde olmuyor muydu zengin kız çocuğu fakir kızdan ayırmak için babasının fabrikasında müdür yapıyordu :P

eşiniz yüzük takmıyor mu?

Takıyor genelde ama kızla yüzyüze görüşmüyorlar watsap ve maille yazışıyorlar o yüzden kız
Genel olarak konuşma şeklini bilmiyorum kızın ama anlattığınız kadarıyla çok bir şey göremedim ben, eşinizin işinde iyi olmasından, ona yardım etmesinden, onu iyi bir insan olarak görmüş olmasından vs. ötürü böyle bir teklif yapmış olabilir. Ama bazı insanlar var tanışma, paylaşım derecesinden fazla ilgili, yakın davranabiliyor karşıdakine, bu bazen rahatsızlık verici olabiliyor.
Siz yine pusu da yatın, profil resmi güzel başlangıç, sonuçta normal şartlarda da değiştirebilirdiniz, bilmiyorsa da bilmiş olur bir şey olsa da olmasa da.

Kızla hiç tanışmıyorlardı sırf tez muhabbetine watsaptan mailden muhabbetleri gelişti.
O yüzden kızın sadece iş için tanıştığı doğru dürüst tanımadığı bir adamla rahat konuşması babasına kadar iş önermesi tuhaf geldi. Uzun zamandır görüşüyorlar. Yani iki yazıştılar kocama asıldılar vaveylası koparmıyorum. Belki de sırf yazışmalardan dolayı kız rahat ve iş önerdi. Ben kuruntu yapıyorum dediğin gibi. Neyse bakalım zamanla göreceğim :D

Abov tam Al Yazmalım senaryosu çıkar buradan valla.
Zengin kız, fakir ama akıllı genç adamı baştan çıkarır ama bir sorun vardır; adam evlidir. Adam başlarda direnir, bir yandan da karısının bu konudaki darlamaları ile uğraşır. Ama sonunda bıkar ve salıverir. Filmin sonu hep kötü biter.
Konu sahibi şaka bir yana, pek hayırlı bir olay değil. Eşin o işe girmemeli.

Bir kişi de kız serbest yazmasın dişimi kırıcam artık.
Dürüstçe kız genç güzel yazan çıkarsa para ödülüm var.

Konuya gelirsem o Türk filmlerinde olmuyor muydu zengin kız çocuğu fakir kızdan ayırmak için babasının fabrikasında müdür yapıyordu :p

Geç dalganı geç :D
Kız genç güzel ve kariyerli. Ben söyledim hadi ödülümü bekliyorum.
Bu arada fakir olduğumu kim söyledi sana ayol?

Kızlar selam,
Size bir şey danışacağım. Eşim üni son sınıf öğrencisi bir kızın tezine yardım ediyor (iş olarak )
Kız böyle rahat bir tip biraz. Yazışıp duruyorlardı işle alakalı. Sinir oluyodum tabi ama işle alakalı olunca ses etmedim.
Fakat dün akşam kız "işinden memnun musun değilsen şu şirkette iş var benim babam orda müdür cvni gönder babam ilgilenir seni çok övdüm" filan demiş. Eşimde yazışmalarını anlattı, iyi bir şirket göndersem mi filan diyor.
Kızın tarzı mı böyle rahat, eşime asılıyo mu? bilemedim.Ben bariz gıcık olmuş durumdayım ama.

Şimdi bu kız eşimin evli olup olmadığını bilip bilmiyor mu onu da bilmiyorum. Özel hayata dair bir yazışma yapmamışlar sonuçta iş için alakaları var öncesinden tanışmışlıkları yok ama kızında direk böyle sorması garibime gitti. Sadece iş konuştuğun adamın işinden sana ne? Sen neden översin ki babana? Biraz sherlock damarımda kabardı acaba başka konular da yazışmış olabilirler mi?

Biraz karışık oldu, benim kafa da karışık :eek: Ne düşünsem bilemedim kısaca.

Yani ne dersiniz kızın bu iş teklifi normal mi? Ben napsam cıngar çıkartsam mı yoksa cool kadınlığıma devam mı etsem? Pusuya yatıp beklesem mi yoksa ay napsam :s

sevgili mugebartol zaman zaman yorumlariniza denk geliyorum; cok makul bakis acilariniz var. boyle bir seyi kendinize dert etmemelisiniz. hicbir ters durum yok.

Abov tam Al Yazmalım senaryosu çıkar buradan valla.
Zengin kız, fakir ama akıllı genç adamı baştan çıkarır ama bir sorun vardır; adam evlidir. Adam başlarda direnir, bir yandan da karısının bu konudaki darlamaları ile uğraşır. Ama sonunda bıkar ve salıverir. Filmin sonu hep kötü biter.
Konu sahibi şaka bir yana, pek hayırlı bir olay değil. Eşin o işe girmemeli.

Ya ahahaha bende kocamda fakir değiliz ya :D :D Bizi neden eziklediniz anlamadım ki yav :D

Geç dalganı geç :KK70:
Kız genç güzel ve kariyerli. Ben söyledim hadi ödülümü bekliyorum.
Bu arada fakir olduğumu kim söyledi sana ayol?

Ama filmler öyle :P Filme uymuyorsanız korkacak bir şey de yok :P

Hönk bu kadar çabuk beklemiyordum. Ödül parasını yüksek tutup 500 tl olarak belirlemiştim pişmanım ;)

sevgili mugebartol zaman zaman yorumlariniza denk geliyorum; cok makul bakis acilariniz var. boyle bir seyi kendinize dert etmemelisiniz. hicbir ters durum yok.

Semurcum çok tşk ederim canımsın.
Haklısın, bu ara bdv de çok takıldım, beynim error veriyor :D

Ya ahahaha bende kocamda fakir değiliz ya :KK70: :KK70: Bizi neden eziklediniz anlamadım ki yav :KK70:
Ya öyle örnek verdim de daha iyi şartlar falan demiş ya kız demek ki eşinin çalışma şartlarını düşük buluyor :D Yardım bahanesi ile sokulmasın bu kız:D

Ama filmler öyle :p Filme uymuyorsanız korkacak bir şey de yok :p

Hönk bu kadar çabuk beklemiyordum. Ödül parasını yüksek tutup 500 tl olarak belirlemiştim pişmanım :KK66:

Oooo heycanlandım bak şimdi :D
Ödülümle hepinizi yemeğe çıkartcam felekten bir gece çalcaz kurtlarımızı dökeriz :D

derine daha derine gömün kızlar :27:

konu sahibi dalga geçiyor kızlar ama sende fena paranoya yapıyorsun.. ne olacak yahu yollasın cv sini, daha iyi bir işse girsin.. cool ol sen, ciddiye alınacak bir durum yok ortada :)

Takıyor genelde ama kızla yüzyüze görüşmüyorlar watsap ve maille yazışıyorlar o yüzden kız

Kızla hiç tanışmıyorlardı sırf tez muhabbetine watsaptan mailden muhabbetleri gelişti.
O yüzden kızın sadece iş için tanıştığı doğru dürüst tanımadığı bir adamla rahat konuşması babasına kadar iş önermesi tuhaf geldi. Uzun zamandır görüşüyorlar. Yani iki yazıştılar kocama asıldılar vaveylası koparmıyorum. Belki de sırf yazışmalardan dolayı kız rahat ve iş önerdi. Ben kuruntu yapıyorum dediğin gibi. Neyse bakalım zamanla göreceğim :KK70:

Yani konuşma şekillerine, muhabbetlerine bağlı bu durumun hoş olup olmadığı..
Dediğim gibi bazen karşı taraf yakınlık konusunda fazla atak yapıyor, diğer tarafa göre daha sıcak bir havası olabiliyor bu da rahatsızlık verebiliyor, şayet böyle bir hava veriyorsa.
Ben normal zaman içinde bir şey yokken oluşan kadınlık hislerine de güvenirim yalnız, öyle bir durum gibiyse.
Ama şimdilik sakin davranın derim, önemli durmuyor pek buradan.

derine daha derine gömün kızlar :KK53:

konu sahibi dalga geçiyor kızlar ama sende fena paranoya yapıyorsun.. ne olacak yahu yollasın cv sini, daha iyi bir işse girsin.. cool ol sen, ciddiye alınacak bir durum yok ortada :)

Tamam en cool halimi takıntım şuanda :) Zaten salon kadını çizgimden kaymamıştım :D
Ne yapmak istiyorsan onu yap diycem :)

Yani konuşma şekillerine, muhabbetlerine bağlı bu durumun hoş olup olmadığı..
Dediğim gibi bazen karşı taraf yakınlık konusunda fazla atak yapıyor, diğer tarafa göre daha sıcak bir havası olabiliyor bu da rahatsızlık verebiliyor, şayet böyle bir hava veriyorsa.
Ben normal zaman içinde bir şey yokken oluşan kadınlık hislerine de güvenirim yalnız, öyle bir durum gibiyse.
Ama şimdilik sakin davranın derim, önemli durmuyor pek buradan.

Valla mesajların capsini yollayasım geldi hahaha :D
Kız rahat ama tarzı da öyle olabilir. bekleyip göreceğim.
Tşk ederim yorumun ve desteğin için <3

Ya öyle örnek verdim de daha iyi şartlar falan demiş ya kız demek ki eşinin çalışma şartlarını düşük buluyor :KK70: Yardım bahanesi ile sokulmasın bu kız:KK70:

Valla kızın gözüne fakir gözüktü herhalde kocam gerçekten :D
Ya ben daha çok kızın yazışma tarzına gıcık oldum sanırım. Kendinden bir bahsedişi var görsen piremses.
Aynen şöyle yazmış bak: " ya ben hocaların fikirlerini çok uçuk bulduğu, başarılı bir insanım, benim işim mükemmel olur, aslında bunu da kendim yapardım ama vaktim yok"
Gıcık oldum kıza. napim :D

Ben esimin bir kiz yardimiyla ise girmesini kabul etmem.ustelik torpil ile olacak.esim zaten hic tenezzul etmez.

Bence bu acidan bak.esiniz ovunulecek kadar iyi biriyse kendi basarisiyla girsin bir ise..

Kizin hareketleri size batmasa bile bu durum hos degil

Bence abartmayın, mankenlik ajansına önermemiş ya:KK70:

Adamın zaten iş yapışını görüyor; işle ilgili önermesinden daha doğal ne olabilir? Örnek: "Baba X pozisyon için tezime yardım eden Y'yi düşünmez misin, adam alanında bayağı iyi"

"Baba X pozisyon için tezime yardım eden Y'yi düşünmez misin, çünkü kendisi edeleli" demedi herhalde:KK70:

Esinin niyetinde bitiyor hersey, adamin ici kotuyse kizdan kork ama guveniyorsan niye takiyorsun!

Ne var bunda? Ben mi cok genisim buradaki konularda mi bi tuhaflik var:)
Bunu dusunmekten kendimi alamiyorum.
Esiniz yuzuk kullanmiyor mu?

Back
X