• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşime işve, cilve yapamıyorum?

bence bu yapı meselesi ruhunda varsa vardır yoksa zorlamanın anlamı yoktur komik durumlara düşmek daha beter olur..en isii içinden geldiği gibi davtranmak her zmaan yerine ve de zamanına göree..ama güsel sürprisler ufak jestler ya da hediyeler gerektiğince olmalı tabi..bunlar ilşkiyi de evliliği de heyecanı da ayakta tutar..

Sende ona diyeydin ya, "Ama bak hayatim ilerde bende senin muhtemelen olusan balkon göbegine ve kel tepene ilimli bakmiyorum rahatsiz olurum he, dikkatli ol hep memnun kalmam lazim" :1rolleyes:

:roflol::roflol::roflol::roflol:
ayyy öldüm gülmekten gözlerimden yaş geldi...aman allahım..çıktı kirli çamaşırlar..siz çok yaşayın emi..:roflol::roflol:

bu ara hiç fırsatım olmuyo ya
gündüz işte düğşünüyorum şunu yapıyım böle yapıyım diye
akşam eve gidiyoruz bi iş güç çıkıyo misafir oluyo falan
e vakit dar napalım bulduğumuzda dalıyoz birbirimize huhahhaha
ama o da güzel oluyo be özleyince fantaziye gerek kalmıyo
aniden saldırmalarımız yetiyoda artıyo
ama ilerisi için açılmak gerekir herzaman adam böyle istekli olmayabilir ?
dimi :((((((

bi yerde okumuştm

kadın kömürdür, tek başına kapalı kapkara br kabuk.
onu alevlendirmek erkeğe düşer sengözlerimebaksanab
her kadının ruhunda vardır böle şeyler, ama birinin alevlendirmesi lazım sanırım. eşinize söleyin bunu bakalım napcek.:lepi:

bekarken bu kadar konuşuyorum evli olsam ikinci haydar dümen olurum herhal :1ninca:

Ben evleneli 2 yil oluyor eşim cinsel organimi daha önce görmüştür yalandan ama şimdi açikca onun yaninda duş alabiliyorum önceleri ödüm kopardi iş yapiyoruz yorganin altinda hiç biyerim açilmayacak görünmeyecek deli oluyordum.hiç bi eksiğim yok ama insan çekiniyor şimdilerde çok iyiyim kendime değişik gecelikler aldim her gün akşamlari yatağa girmeden duş alirim misler gibi kulağimin altina 2 tane parfüm sikarim.sonra gel bakiyim derim beni özledin mi?ben seni çok özledim dudaklarini öpererim dokunurum tahrik ederim sonra olan olur önceleri ruh gibiydim valla işini bitirir banyoya girerdi şimdi öğrendim:)zamanla insan herşeye yatkinlaşiyor genelde banyoya beraber gireriz o lifle tertemiz yikar beni istersen yaparsin canim gayret et bide daha ynisin alişinca geçecek merak etme ben buzdolabi gibiydim valla...

Benzeri bir sorun bende var eşim ilişki sırasında vücuduma bakmak falan istiyor ama utanıyorum utanmak değil belkide ama bilmiyorum senin dediğine benzer bişey ama farkettim serbest bırakınca kendimi daha iyi oluyor bek utanmıyorum o zaman :)

Back
X