• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esime karsi basliyan neftertim!

kusum_85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2013
144
4
26
Balıkesir
Arkadaslar nolur yardim edin.
3,5 yillik evliyim.
Esim insanlikli, yardimsever biri. Kimse ama inanin kimse benim bizim evliligimizin iyi gitmedigine inanmaz.

Kayinvalidemin az cok cektirdikleri, benim hep alttan almam..
Esimin bu esnada ailesini pek tutmasa bile benden olgunluk bekledigini belirtti.
Esimin evliligimizin ilk gününden beri bana karsi yatak odasinda cok soguk olmasi (herhalde erken bosalma sorunu yüzünden)..
Ondan dolayi ne zamandir bebegimin olmamasi..

bu sebeplerden dolayi esime karsi tahamülsüzlük basladi.

Adamin herseyine sinir oluyor, ben aslinda cok sabirli ve iyi insan oldugumu söyliyebilirim.
Ama simdi durup dururken agliyorum ve yaptiklari aklima geliyor ondan nefret ediyorum.
Adamin yemesi uyumasi herseyi batiyor, yüzüne bakinca hissettiklerim beni korkutuyor. sanki düsmanimmis gibi ona bakiyorum.

bunlardan rahatsız olman çok normal...
ama anlattığın nefret duyguları fln düşmenın gibi yazmışsın..
tedavisi olmayan bişey değil sonuçta ikna edebilirsin eşini tedavi olmaya..
kaynanaya gelinceee ona kimse çözüm bulamaz...

Korkma canım bende 3 yıllık evliyim Bu hislerin aynısını bende yakın zamanda yaşadım Onu bidaha sevemeyeceğimi düşündüm hep Ona baktıkça nefret ettiğimi düşündüm İçimden küfür ettim Bazen bi bardak su istiyo diye bile yüzümü astım Evde huzur kalmadı Sonra baktımki böyle olmayacak böyle devam edemez Sonuçta bu benim kocam Öyle kolay vaz geçemem Olayları çözmekle beraber Onun güzel taraflarını görmeye çalıştım hep Eğer nefretini beslersen bu senin için çok kötü olur Aşkı seviyorum ve kaybetmek istemiyodum Defter tutmuştum... şimdi okuyorumda ne kadar kinlenmişim ona karşı Elimden gelse boğacakmışım adamı Ama şimdi hiç birini hatırlamıyrm Geçti düzeldi herşey Yani inşallah tekrarlamazsa bidaha :37:

buna çözüm bulamazsan eşinin iyi taraflarını görmeye çalış..
kayınvalde sorununu kim çözmüşki sen çözüceksin..
erken boşalma içinde bir uzmana başvurabilir..

eşin erken boşalma sorunu için doktora gitsinmutlaka tıpta çaresi vardır bunun dışında kocanın olumsuz değil iyi yönlerini düşün kendi kendini ona karşı doldurma çok bunaldıysan ailenin yanına birkaç günlüğüne gidebilirsin biraz ayrılık da işe yarar kaynana konusunda da vurdumduymaz ol canım sen eşinle huzuruna odaklan gerisini umursama:31:

boşanmayı düşünebilirsiniz o zaman. çocuğunuz olmuyor diye değilse tüm kininiz, siz bu adamı hiç istemiyorsanız boşanın. sevgi yokken ne yapacaksınız evliliği? çocuğum olmuyor bu adam yüzünden diye kinlendiyseniz de tıbben ve psikolojikman neler yapılması gerekiyorsa gerekli kişilere danışırsınız.

biraz ara verin bence de baktınız uzakta iken de özlemiyorsunuz hatta oh be kafam rahat diyorsunuz o zaman sizi mutlu edecek doğru erkek değilmiş denir..

Bu yaşadığın şeyin adı evlilik...eşine:bazen nefretle bakarsın bazen sevgiyle ama vazgeçemezsin ondan kolay kolay...evlilik, böyle birşey...

Ayni evin icinde ayni yatakta asla nefret ettigim biriyle olamam...
Biraz ara verin uzaklasin.
Bu surede eger onu ozlediginizi fark ederseniz, bu dediklerinizin hepsi gecici.
Alin karsiniza butun sinir olduklarinizi soyleyip rahatlayin uzlasin ve oyle devam edin.

Back
X