- 9 Ağustos 2016
- 4.690
- 6.909
- 158
- 36
- Konu Sahibi Canan_canan
Bence doğal ol çünkü eninde sonunda doğal haline döneceksin adam o zaman ne oldu bu kadına demiycek mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay inşallah alışırım .Ama bu tualet meseleleri falan bana şöyle geliyor.O tuvalete gidebilir ama sen gidemezsin gibi.O gider ama sen kadınsın sen gitme.Sen cilveli zarif ve kibar görünmelisin gibi gibiKıyamam ya aynnnı bende öyleydim tuvalete giderken utanıyodu sanki ayıpmış gibiydi ilk 2 ay öpemedim benmde eşim 31 yaşında benden büyüktü o çok rahattı. Kaçarak evlenmiştik ilk gün afedersiniz tavuk yaptırmıştı dışardan. çok canım istediği halde yiyemedim gittim şekerli yoğurt yaptım yedimşimdi 3. Yılımıza gircez çokk rahatım alıştık artk o tuvalete girmeye utanan kız artk çişim geldi diyen kız oldu zamanla alışırsınnnn
Çok hızlı evlenmissiniz utanmaniz çok normal. Zamanla açılırsınız. Her şey afedersiniz ilk gaz çıkarmaya bağlı diye okumuştum nette ay çok gulmustum ama doğru sanırım3 Ay nişanlı kaldık ama 3 -4 kez başbaşa kaldık.Öbür buluşmalar hep aileler arasındaydı.Normalde çekingen değilim sıcakkanlıyım ama eşim bana çok değerli geliyor.Aşığım ona ve elimden geldiğince kibar nazik güzel ve romantik olmaya çalısıyorum.Aslında cilveliyimdir.
Ben şimdi şu konuyu okuyunca biraz fazla oldugumu hissettimDoğallık iyidir. Eşimizin yanında da Hanzo olamayacaksak ohooo![]()
22esiniz 31 yasindaymis. Siz kac yasindasiniz merak ettim ?
Biz kadınlar pembe ve gül kokulu yaparız çünküAy inşallah alışırım .Ama bu tualet meseleleri falan bana şöyle geliyor.O tuvalete gidebilir ama sen gidemezsin gibi.O gider ama sen kadınsın sen gitme.Sen cilveli zarif ve kibar görünmelisin gibi gibi
Gaz çıkarmak mı? Allah'ım Rabbim beni öyle duruma düşürmesin eşim tiksinir benden.Çok hızlı evlenmissiniz utanmaniz çok normal. Zamanla açılırsınız. Her şey afedersiniz ilk gaz çıkarmaya bağlı diye okumuştum nette ay çok gulmustum ama doğru sanırım![]()
Çok tatlısınız ya :)ama aynı sizin gibi üç ay nişanlı kaldım bende bende üç dört defa görüştüm ama kasmayın bu kadar her anınıza şahit olacak eşiniz e sizde onun tabii sonra alışırsınız zaten Allah bir yastıkta kocatsın3 Ay nişanlı kaldık ama 3 -4 kez başbaşa kaldık.Öbür buluşmalar hep aileler arasındaydı.Normalde çekingen değilim sıcakkanlıyım ama eşim bana çok değerli geliyor.Aşığım ona ve elimden geldiğince kibar nazik güzel ve romantik olmaya çalısıyorum.Aslında cilveliyimdir.
Canım ne ev halleri var ne konuşmalar hehehBen şimdi şu konuyu okuyunca biraz fazla oldugumu hissettim![]()
Siz yapmasaniz bile bir gün o yapacak. Rahat olun ben de eşimden ummazdim ama hayatın gerçekleri bunlarGaz çıkarmak mı? Allah'ım Rabbim beni öyle duruma düşürmesin eşim tiksinir benden.
Çok tatlısınız ya :)ama aynı sizin gibi üç ay nişanlı kaldım bende bende üç dört defa görüştüm ama kasmayın bu kadar her anınıza şahit olacak eşiniz e sizde onun tabii sonra alışırsınız zaten Allah bir yastıkta kocatsın
Ay ben ağzına laf olmasın diye aciz görünmeyeyim diye ağdasız gezmiyorum 3 güne 1 bakıyorum acaba kıl mıl çıkmış mı diye her an deodorant kokuma bakıyorum parfümüme bakıyorum boğazımdan göğüslerime kadar bakım kremleri kullanıyorum.Ben her gün bunları yapıyorum zahmetli ama zevkli.Eşim beğensin sevsin yeter.Ya kışın yarısını doğal diz altı çoraplarımla geçirmişim, adam bir noktadan sonra "Naber Mahmut abi?" diye çağırmaya başlamış beni, siz ne diyorsunuz Allah aşkına?
Ay inşallah alışırım .Ama bu tualet meseleleri falan bana şöyle geliyor.O tuvalete gidebilir ama sen gidemezsin gibi.O gider ama sen kadınsın sen gitme.Sen cilveli zarif ve kibar görünmelisin gibi gibi
O yapıyor hatta diyor canım tuvalete gidecem bekle falan tamam hayatım diyorum mesela benim ki geldiyse bike susuyorum diyorum ki bir dişlerimi fırçalayıp bakım yapıp geleyim krem falan sürcem diyorum o bahaneyle kaçıyorumKadinlikla ne alakası var kadınım diye mıçamicam mı
O'da yapıyor aynısını