Eşime Karşı Çok Utangacım

Kıyamam ya aynnnı bende öyleydim tuvalete giderken utanıyodu sanki ayıpmış gibiydi ilk 2 ay öpemedim benmde eşim 31 yaşında benden büyüktü o çok rahattı. Kaçarak evlenmiştik ilk gün afedersiniz tavuk yaptırmıştı dışardan. çok canım istediği halde yiyemedim gittim şekerli yoğurt yaptım yedim :KK70:şimdi 3. Yılımıza gircez çokk rahatım alıştık artk o tuvalete girmeye utanan kız artk çişim geldi diyen kız oldu zamanla alışırsınnnn
Ay inşallah alışırım .Ama bu tualet meseleleri falan bana şöyle geliyor.O tuvalete gidebilir ama sen gidemezsin gibi.O gider ama sen kadınsın sen gitme.Sen cilveli zarif ve kibar görünmelisin gibi gibi

3 Ay nişanlı kaldık ama 3 -4 kez başbaşa kaldık.Öbür buluşmalar hep aileler arasındaydı.Normalde çekingen değilim sıcakkanlıyım ama eşim bana çok değerli geliyor.Aşığım ona ve elimden geldiğince kibar nazik güzel ve romantik olmaya çalısıyorum.Aslında cilveliyimdir.
Çok hızlı evlenmissiniz utanmaniz çok normal. Zamanla açılırsınız. Her şey afedersiniz ilk gaz çıkarmaya bağlı diye okumuştum nette ay çok gulmustum ama doğru sanırım :KK70:

Ay inşallah alışırım .Ama bu tualet meseleleri falan bana şöyle geliyor.O tuvalete gidebilir ama sen gidemezsin gibi.O gider ama sen kadınsın sen gitme.Sen cilveli zarif ve kibar görünmelisin gibi gibi
Biz kadınlar pembe ve gül kokulu yaparız çünkü:olamaz:

Çok hızlı evlenmissiniz utanmaniz çok normal. Zamanla açılırsınız. Her şey afedersiniz ilk gaz çıkarmaya bağlı diye okumuştum nette ay çok gulmustum ama doğru sanırım :KK70:
Gaz çıkarmak mı? Allah'ım Rabbim beni öyle duruma düşürmesin eşim tiksinir benden.

3 Ay nişanlı kaldık ama 3 -4 kez başbaşa kaldık.Öbür buluşmalar hep aileler arasındaydı.Normalde çekingen değilim sıcakkanlıyım ama eşim bana çok değerli geliyor.Aşığım ona ve elimden geldiğince kibar nazik güzel ve romantik olmaya çalısıyorum.Aslında cilveliyimdir.
Çok tatlısınız ya :)ama aynı sizin gibi üç ay nişanlı kaldım bende bende üç dört defa görüştüm ama kasmayın bu kadar her anınıza şahit olacak eşiniz e sizde onun tabii sonra alışırsınız zaten Allah bir yastıkta kocatsın

Gaz çıkarmak mı? Allah'ım Rabbim beni öyle duruma düşürmesin eşim tiksinir benden.
Siz yapmasaniz bile bir gün o yapacak. Rahat olun ben de eşimden ummazdim ama hayatın gerçekleri bunlar :KK48:
Düzenleme: aklıma şimdi geldi de belki ilk işareti sizden bekliyordur:KK53:

Amin.Çok teşekkür ederim:KK49:Sizde inşAllah
Çok tatlısınız ya :)ama aynı sizin gibi üç ay nişanlı kaldım bende bende üç dört defa görüştüm ama kasmayın bu kadar her anınıza şahit olacak eşiniz e sizde onun tabii sonra alışırsınız zaten Allah bir yastıkta kocatsın

Ya kışın yarısını doğal diz altı çoraplarımla geçirmişim, adam bir noktadan sonra "Naber Mahmut abi?" diye çağırmaya başlamış beni, siz ne diyorsunuz Allah aşkına?
Ay ben ağzına laf olmasın diye aciz görünmeyeyim diye ağdasız gezmiyorum 3 güne 1 bakıyorum acaba kıl mıl çıkmış mı diye her an deodorant kokuma bakıyorum parfümüme bakıyorum boğazımdan göğüslerime kadar bakım kremleri kullanıyorum.Ben her gün bunları yapıyorum zahmetli ama zevkli.Eşim beğensin sevsin yeter.

Kadinlikla ne alakası var kadınım diye mıçamicam mı :deli:
O'da yapıyor aynısını

Kadinlikla ne alakası var kadınım diye mıçamicam mı :deli:
O'da yapıyor aynısını
O yapıyor hatta diyor canım tuvalete gidecem bekle falan tamam hayatım diyorum mesela benim ki geldiyse bike susuyorum diyorum ki bir dişlerimi fırçalayıp bakım yapıp geleyim krem falan sürcem diyorum o bahaneyle kaçıyorum

Back
X