- 7 Mart 2018
- 1.331
- 3.783
- 133
- Konu Sahibi Canan_canan
Sizinki de kibarmis bizimki wc ye gidioyrum varmı istediğin Der![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizinki de kibarmis bizimki wc ye gidioyrum varmı istediğin Der![]()
Biz nişanlıyken bir buluşmamızda regl olduğumu fark ettim. Nişanlıma ben cafede bekleyeyim, sen bana ped alıver demiştim. O da bana bir şey olacak endişesiyle koşa koşa markete gidip hayatında ilk defa ped alacağı için GÜNLÜK PED alıp gelmişti. Süslü püslü, ezilmeli büzülmeli, kasılmalı bir anı değildi, ama çooook içtendi. O gün bu adamdan bana eş olur dedim.![]()
Yok ben çok severim el ense azıcık asker arkadaşı gibiyizBiz o kadar laubali değiliz.
![]()
Utancından kivraniyordur bu durumda daha da zor olur hali valla şimdi düşündüm gerçekten bu kadar sıkılan bı insan o zaman daha da zorlanir
Konu Sahibi regl olunca napiyodur acaba![]()
Peki adam hic farketmedi mi kasdigini yoksa bu senin dogal halin mi saniyor?
diyor ki sen ne kadar zarifsin Diyor Alalh iyiki karşıma çıkarmış yerim seni diyor.
AsadadadaddaDalga mi geciyorsun kiz bizle
Utancından kivraniyordur bu durumda daha da zor olur hali valla şimdi düşündüm gerçekten bu kadar sıkılan bı insan o zaman daha da zorlanir
ahahh bilemedi adamcağız başına gelecekleri:))
O erkek tuvalete gidebilir ama sen gitme kendini tut tut iyice tut sonra salonun ortasına sal gitsin.Ama bu tualet meseleleri falan bana şöyle geliyor.O tuvalete gidebilir ama sen gidemezsin gibi.O gider ama sen kadınsın sen gitme.
Oyy dağlar oyyNe bilim ya çıkmızsa diye.Bir kıldan bile tiksinebilir pürüssüz görünmeye çalışıyorum Hatta evlenmeden önce neler yaptım neler horluyor muyum acaba diye tüm gece uyuduğum vakti ses kaydına aldım.Horlamıyor muşum ama burun bandı falan kullanıyırum nolur nolmaz.
yaaaBiz nişanlıyken bir buluşmamızda regl olduğumu fark ettim. Nişanlıma ben cafede bekleyeyim, sen bana ped alıver demiştim. O da bana bir şey olacak endişesiyle koşa koşa markete gidip hayatında ilk defa ped alacağı için GÜNLÜK PED alıp gelmişti. Süslü püslü, ezilmeli büzülmeli, kasılmalı bir anı değildi, ama çooook içtendi. O gün bu adamdan bana eş olur dedim.![]()