• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime karşı haksızlık mı yaptım?

Karmaprenses

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2017
603
722
18
Kızlar yeni üyeyim yanlış yazarsam kusura bakmayın. Uzun süredir takipteyim sizi. Neyse çok uzatmadan konuya giriyim. Ben erken yaşta hayatımı öyle çıkmaza soktum ki birini sevdim onun uğruna okulumdan oldum eğitimimi yarım bıraktım. Ama o ara verelim dedi çünkü benim ailem çok korumacı ve görüşmek için kırk tane yalan söylemek zorunda kalıyordum. Ama onun uğruna onunla görüşüyorum.
Onun için bu kadar yalan söyledikten eğitimimi yarım bırakıp hayatımı mahvettir ten sonra ara vermek istemediğim ağrıma gitti ben hiçbirşey şekilde bir daha konuşmadım yalvardı barışalım dedi yok dedim ve sonunda tamamamen bitti ama inat uğruna bitti
Ve şimdiki eşimle tanıştım o bana aşıktı çok seviyordu. Ben sadece beni sevmesini seviyodum ve çok kısa bi süre içerisinde evlendik ve bi kızımız var. Bazen geçmiş aklıma geliyo ve eşime o kadar kötü davranıyorum ki ama tabi o bu yüzden yaptığımı bilmiyo daha sonra aramız düzeliyo ben vicdan yapıyorum sizce ne yapmalıyım bçne eskiyi unutabiliyorum ne önüme bakabiliyorum çok ağrıma gidiyo..

Psikolojik destek alabilirsiniz. Uzaktan egitim yoluyla okul hayatınızı devam ettirebilirsiniz. Baska seylerle meşgul olup kendinize bunu düşünecek vakit birakmayabilirsiniz.

Hayırlısı buymuş demek. O kişi senin kaderin değilmiş...

Tabi ki eşinize haksızlık ediyorsunuz. Geçmiş bitmiş, o defter yıllar önce kapanmış. Düşünmeniz bile çok gereksiz.

Haklısınız sanırım ama eşime karşı birşey hissetmiyorum ve hiç bi hatasını kabul edemiyorum sırf beni seviyo diye inat uğruna evlendim yastığa başımı koyduğum da onu haketmediğimi düşünüyorum

Psikolojik destek alabilirsiniz. Uzaktan egitim yoluyla okul hayatınızı devam ettirebilirsiniz. Baska seylerle meşgul olup kendinize bunu düşünecek vakit birakmayabilirsiniz.

Hayırlısı buymuş demek. O kişi senin kaderin değilmiş...

Bir çocuğum var ve kv ile oturuyorum eğitime devam etmem mümkün değil ve bu benim yaşamak istediğim hayat değil sadece evdeyim hiç bir sosyal aktivitem yok eşim çok evcimen ailesine düşkün bebe özgürlüğüme çok düşkünüm

Haksizlik ediyorsunuz tabi ki.

Daha gecenlerde benzer konu vardi.
Herkesin aklina gelir eskiler, en ufak bi olumsuzlukta, bi parfum kokusunda, bi durakta, bi sokakta... Ama aklina gelir gider. Surekli ve surekli aklindaysa bir tedavi gor.

Haksizlik ediyorsunuz tabi ki.

Daha gecenlerde benzer konu vardi.
Herkesin aklina gelir eskiler, en ufak bi olumsuzlukta, bi parfum kokusunda, bi durakta, bi sokakta... Ama aklina gelir gider. Surekli ve surekli aklindaysa bir tedavi gor.

Eşime bundan bahsedersem yıkılır çocukluğum onunla geçti ve küçük bir şehirdeyim her yerde o sanki kızıma bile onunla düşündüğümüz ismi koydum çok hata yaptım ve yapıyorum bi çare sizi buldum

Eşime bundan bahsedersem yıkılır çocukluğum onunla geçti ve küçük bir şehirdeyim her yerde o sanki kızıma bile onunla düşündüğümüz ismi koydum çok hata yaptım ve yapıyorum bi çare sizi buldum

Yuvanizi yikmayin. Esinizi sevmeye calisin. Bide bakin yavrunuz olmus. Yazik degil mi?

Hem bosanip o adama mi gideceksiniz? Bakalim o adam sizi kabul edecek mi?

Ayrica hayirli olcak olsa o zamanlarda olurdu zaten, demek ki hayirli degilmis olmamis. Bide bu acidan bakin.

zorla evlendirmemişler ya, yazık adama üzüldüm. sevmiyosan boşanırsın hem sevmeyip hem kötü davranmak da nedir? karşınızdaki bi insan oyuncak değil.

zorla evlendirmemişler ya, yazık adama üzüldüm. sevmiyosan boşanırsın hem sevmeyip hem kötü davranmak da nedir? karşınızdaki bi insan oyuncak değil.

Ama benim istediğim standartları bana veremiyo düşünsenize işte 9 da gelip tv izleyip sadece yemek yiyip uyuyan bi koca ve gündüz kv ile ki le geçen bi gün sevmeye çalıştım 2 sene boyunca ama olmuyo boşanmak gibi bi lüksüm yok kızım çok küçük

ayrıca abuk subuk tipler için eğitim hayatından vazgeçmeyi düşünen genç kızlar okusun da feyz alsın.
Bütün kızlara sesleniyorum burdan sakın öyle bi ahmaklık yapmayın koca her zaman bulunuyor benim ailemin maddi durumu çok iyiydi ve okuduğum okulda ama şimdi dört duvar arasında çıldırmak üzereyim

Ama benim istediğim standartları bana veremiyo düşünsenize işte 9 da gelip tv izleyip sadece yemek yiyip uyuyan bi koca ve gündüz kv ile ki le geçen bi gün sevmeye çalıştım 2 sene boyunca ama olmuyo boşanmak gibi bi lüksüm yok kızım çok küçük

e evlenirken doğacak çocuğu düşünme, hamile kalırken düşünme, doğururken düşünme şimdi mi düşüneceğin tuttu. madem bu kadar mutsuzsun niye çocuğu da kendi mutsuzluğuna ortak ettin, doğurmasaydın. sen adama ne veriyosun da adamdan kendi standardını bekliyosun?

e evlenirken doğacak çocuğu düşünme, hamile kalırken düşünme, doğururken düşünme şimdi mi düşüneceğin tuttu. madem bu kadar mutsuzsun niye çocuğu da kendi mutsuzluğuna ortak ettin, doğurmasaydın. sen adama ne veriyosun da adamdan kendi standardını bekliyosun?
Hastalığım yüzünden doğum yaptım eğer yapmasaydım ilerde çocuk sahibi olamayabilirdim bu kadar ağır konuşmanıza gerçek yoktu yorum için teşekkür ediyorum..

Belki eşin de ev hayatından memnun değildir. Yapacak birşey olmadığı için yatıp uyuyordur. Belki ayrı eve çıksanız ve sen bir şekilde eğitimine devam edebilsen daha mutlu olursunuz. Biraz çabalaman gerekebilir ama bence değer.

Belki eşin de ev hayatından memnun değildir. Yapacak birşey olmadığı için yatıp uyuyordur. Belki ayrı eve çıksanız ve sen bir şekilde eğitimine devam edebilsen daha mutlu olursunuz. Biraz çabalaman gerekebilir ama bence değer.
Benim istediğim de o İnş. Kızım büyüdüğünde anca yapabilirim

Back
X