• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime karşı haksızlık mı yaptım?

Eşinin şartlarını bilerek kv ile birlik oturmayı kabul ederek evlenmişsin.üstüne birde 22 yasında çocuk yapmışsın.şimdi mutsuzum diye mızırdıyorsun.şikayet etmeye hakkın yokki kendi hayatını kendin şekillendrmişsin böyle.eşini sevmeye çalış sende çaba göster eşini ayrı ev konusunda ikna etmeye çalış.sende kendine bir iş yada bebeği bırakamam diyorsan bi hobi bul.ama çabala sadece karsındakinden bekleyerek olmaz

Eşinin şartlarını bilerek kv ile birlik oturmayı kabul ederek evlenmişsin.üstüne birde 22 yasında çocuk yapmışsın.şimdi mutsuzum diye mızırdıyorsun.şikayet etmeye hakkın yokki kendi hayatını kendin şekillendrmişsin böyle.eşini sevmeye çalış sende çaba göster eşini ayrı ev konusunda ikna etmeye çalış.sende kendine bir iş yada bebeği bırakamam diyorsan bi hobi bulma ma çabala sadece karsındakinden bekleyerek olmaz
Mızırdanmak değil ama renkli bi hayat istiyorum eşimin bahanesi yaşadığımız yerde gezilecek yerler i yok nereye gidelim deyip oturuyor oysaki evlenmeden bi dakika oturmazdık sürekli birşeyler yapardık o yüzden evlendim onunla renkli olduğu için ama evlenince değişti bebeği de rahmimde kist var eğer anne olmasaydım ileri dönemde çok zor hatta olamayabilirdim o yüzden yoksa benimde hayalimde erken yaşta bebek yoktu

Eşime bundan bahsedersem yıkılır çocukluğum onunla geçti ve küçük bir şehirdeyim her yerde o sanki kızıma bile onunla düşündüğümüz ismi koydum çok hata yaptım ve yapıyorum bi çare sizi buldum
Ooov sizce de bu cok agır değil mi ? Sevgılınızle dusundugunuz isim.
Sevmıyosun bellı ama bu gercekten cok cırkın.

Back
X