- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
Tesekkurler arkadaslar
Cocugun yanimda olmasi benim de hosuma gitmiyor ama ayirma konusunda da pek basarili olamadim.
Ilkini hic yanima almamistim. Bunda daha toletansli davrandim.
Hediye konusunu dusunmedim henuz. Dusununce belki citlatirim.
Kk da bdv bolumunu okuyunca tabiki sukrediyorum halime.
Ancak aldatilmamak dayak yememek ya da kv tarafindan taciz edilmemek de yeterli olmuyor bazen.
Ewet cok buyuk dert degil yukaridakilerin yaninda size hak veriyorum.
Ama ben de kendi dunyamda bununla sinaniyorum.
Burada kimusi mutfagindaki bocegi anlatir kimisi cift cizgi hamile miyim der kimisi de esini annesini vb anlatir.
Bu da benim guzel derdim.
Sukrediyorum daha farkli bir konu acmadigim icin.
Esimle iletisim kurabiliyorum cok sukur.
Bi an olur gozunuzun onundeki kirpik butun dunyanizi kaplar ve onunuzu goremezsiniz. Belki de benim derdim de bu. O kirpigi orafan yarfimlarinizla almaya calisiyorum.
Burda sadece evliligin degil, çoçugun psikolojiside önemli. Bir çoçuk annesinin yaninda yatmamali. O güveni annesinde degil, kendinde bulmali. Cok üzgünüm fakat ayrimaniz için çok daha fazla denemen gerek. O çoçugun ilerdeki psikolojisi yoksa çok kötü olur. Özgüvensiz, fazla ana kuzusu bir çoçuk olur.
Esin ile beraber yatamamak bir evliligi çok zedeler. Yani sarilarak uyumak bile bir evlilige o kadar güçlendirir ki. Esin bu konuda çok ama çok hakli. Bence sen esini sevmediginden degil, artik farkli rollere büründügünüz için böyle his ediyorsun. Sen anneligi fazla öne plana koydun ve esinde sanirim hem biraz uzaklasti, kendine göre hayati oldu ve böyle beraber yuvarlanip gidiyorsunuz iste.
En güzeli esiniz ile bu duygulari paylasip bir evlilik terapistine gitmek. Evliligini kurtarmak istiyorsan sanirim sana profesyonel sekilde yardim gerekiyor. Sadece cilve yapmak ile bence bu saatten sonra olmaz. Sorun sadece cilve degil çünkü. Birbirinizi tekrar bulmaniz için, sevginin, askin tekrar dönmesi için zaman ve sabir lazim. Bu süreçte terapist sizi en güzel sekilde yönlendirecegini inaniyorum.
Bol sans diliyorum sana. Umarim esin ile tekrar mutlulugu yakalarsin yakinda..