esime karsi hislerim

Tesekkurler arkadaslar
Cocugun yanimda olmasi benim de hosuma gitmiyor ama ayirma konusunda da pek basarili olamadim.
Ilkini hic yanima almamistim. Bunda daha toletansli davrandim.

Hediye konusunu dusunmedim henuz. Dusununce belki citlatirim.
Kk da bdv bolumunu okuyunca tabiki sukrediyorum halime.
Ancak aldatilmamak dayak yememek ya da kv tarafindan taciz edilmemek de yeterli olmuyor bazen.
Ewet cok buyuk dert degil yukaridakilerin yaninda size hak veriyorum.
Ama ben de kendi dunyamda bununla sinaniyorum.
Burada kimusi mutfagindaki bocegi anlatir kimisi cift cizgi hamile miyim der kimisi de esini annesini vb anlatir.
Bu da benim guzel derdim.

Sukrediyorum daha farkli bir konu acmadigim icin.

Esimle iletisim kurabiliyorum cok sukur.
Bi an olur gozunuzun onundeki kirpik butun dunyanizi kaplar ve onunuzu goremezsiniz. Belki de benim derdim de bu. O kirpigi orafan yarfimlarinizla almaya calisiyorum.

Burda sadece evliligin degil, çoçugun psikolojiside önemli. Bir çoçuk annesinin yaninda yatmamali. O güveni annesinde degil, kendinde bulmali. Cok üzgünüm fakat ayrimaniz için çok daha fazla denemen gerek. O çoçugun ilerdeki psikolojisi yoksa çok kötü olur. Özgüvensiz, fazla ana kuzusu bir çoçuk olur.

Esin ile beraber yatamamak bir evliligi çok zedeler. Yani sarilarak uyumak bile bir evlilige o kadar güçlendirir ki. Esin bu konuda çok ama çok hakli. Bence sen esini sevmediginden degil, artik farkli rollere büründügünüz için böyle his ediyorsun. Sen anneligi fazla öne plana koydun ve esinde sanirim hem biraz uzaklasti, kendine göre hayati oldu ve böyle beraber yuvarlanip gidiyorsunuz iste.

En güzeli esiniz ile bu duygulari paylasip bir evlilik terapistine gitmek. Evliligini kurtarmak istiyorsan sanirim sana profesyonel sekilde yardim gerekiyor. Sadece cilve yapmak ile bence bu saatten sonra olmaz. Sorun sadece cilve degil çünkü. Birbirinizi tekrar bulmaniz için, sevginin, askin tekrar dönmesi için zaman ve sabir lazim. Bu süreçte terapist sizi en güzel sekilde yönlendirecegini inaniyorum.

Bol sans diliyorum sana. Umarim esin ile tekrar mutlulugu yakalarsin yakinda..

Kızlar sorunlarımızı çözdük.
Oğlum artık kendi odasında abisi ile uyuyor.
Eşimin bana saygısı sevgisi benim de ona olan duygularım gayet iyi durumda şuan.

Durduk yere olamaz bu durum.

Bence nedense cevrenizden dolayi oldu bu gibime geliyor.

Sizden daha " az guzel " bi kiz haddinden fazla yakisikli bi erkekle evlendi. Ben ondan daha guzelken vara vara bu adamami varmisim dedinz birden. Gibi gibi.
Yada etrafinizdakilerin kocaniz yada sizin iliskiniz hakkindaki dusuncelerini ogrendiniz.

Cozulmus durum.
Sevindim.
Cunku su yazdiklarinizdan yila cikarsak o adam sevilmeyi hakediyor.
Mutluluklar dilerim.

konu eskiymiş yahu ben de yorum yapmaya hazırlanıyordum :KK53:

Mutluluklar dilerim.:KK19:

sana bir doz entrika,bir doz alengirli işler lazım sayın hanım ablam.
kocanın tek suçu mülayim bir erkek olması..
birazcık ilgisiz dursa,telefonunu göz önünden kaldırsa,banyoda falan alçak sesle konuşmalar duysan o koca var ya o koca..
bir kıymetlenir ki sorma?

Ben konuyu acali konu neticeleni cok oluyor.

Arkadaslar nicin konumu hortlatiyorsunuz. Ben derdimi anlattim. Fikir aldim. Olayi cozduk. Cok sukur su an bir sorunumuz yok.

Lutfen ilk konu actigim tarihe ve bu mesajimdan onceki son yorumuma bakin. Tesekkurler.
Sevgiler.

şeytan eşlerle uğraşmayı görev bilirmiş dediğini yaptırana kadar rahat yok sana .tövbe et kanser olmadığını düşün hastane koridorlarında inlemediğini hatırla eşine kocaman sarıl kokulu öp

merak ettim nasıl çözdünüz.çünkü böle hisler erkeklerde çok oluyo benimde eşim de olmuştu sonra çözdük ama nasıl bilmiyorum ankatmadı bana

yeni heyecanlar sizi teşvik ediyor gibi..

sanirim rahat istiyorsun...
eşini sevmediği düşünme.. aklına getirme bunu şeytan yaptırıyor.. sakin haa...
mutluluğu düşün boşverin bu saçma sapan düşüncelerin.
böle seni seven adami nerden bulcaksin.. onu sen düşün...
bende senin gibiyim rahatıma düşkündüm.. evlendim bunlari bile herşeyden vazgeçtim sevdiğim adam için...

Herkese merhaba
Gunlerdir dusunuyorum isin icinden cikamiyorum
Fikir vermeniz umidiyle yazmaya karar verdim.
Esimle 8 senelik evlilik oncesinde de 5 senelik sevgili ve nisanlilik sureci oldu.
Birbirimizi cok sevdik. Cok kavga etmeyiz. Saygisiz cumleler siddet aldatma yok hayatimizda.
Kendi halinde insanlariz.
Maddi sikintilar cekiyoruz evlendigimizden beri bunun disinda pek bi sorun yoktu. Ama son zamanlarda esimi sevmedigimi hissediyorum. Icimdeki ask sevgi hersey bitmis gibi. O hala seviyor

Onun yuzune bakinca vicdan azabi cekiyorum. Neden sevmiyorum diye dusunmekten yoruldum.
13 senedir gozume batmayan severek karsiladigim hersey suan gozume batiyor sinirime dokunuyor.

Ornek vermek gerekirse benden 10 cm kadar kisa. Bu hic sorun olmamisti. Simdi sorun ediyorum boyunu.
Kisilik olarak cok iyi.
Evde vakit gecirmeyi cok seviyor. Ben gezme delisiyim.
Bi sekilde yuruttuk.. Ama simdi bu pasif hali rahatsiz ediyor.

Cinsel anlamda da beni mutlu etmek icin cabalar. Kendinden cok beni dusunur. Ama ben onu artik hic istemiyorum.
Arzulamiyorum.
Bu durumda da cinsellik benim icin iskenceye donusuyor.

Esin kucukken cocuk felci gecirmus. Bir bacagi engelli. Bu benim icin hic sorun olmamisti. Gururla yaninda durdum simdiye kadar. Ama simdi ben bu adami mi sectim diyorum.

Sanki 13 yildir uyuyordum yeni uykudan uyandim gibi hissediyorum.

Icine dustugum bu durumdan kurtulmak istiyorum. Esim sevilmeyi hak eden bir erkek.
Ikimiz de unv mezunu yetiskinleriz. Erken yasta evlenmedik.

Bu sekilde hayati sorgulayip mutsuz oluyorum.
Empati yapiyorum. Esim benim hakkimda boyle dusunse cildirirdim diyorum .ama kendime engel olamiyorum.

Not : bosanmayi dusunmuyorum yazik bu adama bosan demeyin.

Sevgili hanimlar yardim ve yorumlariniza ihtiyacim var. Simdiden tesekkurler.
Evet aşkı bitmiş sanki bu insana karşı.
Bu bana edebiyatta bir hiyayeyi hatırlattı.
Bir kadın ve bir adam birbirine çok aşıkmış. Ama kadın nehrin bir tarafında adam da bir tarafında oturuyormuş. Nehir o kadar azgınmış ki orayı geçmeye cesaret eden insan sayısı çok azmış. Ancak adam kadına olan büyük aşkından dolayı her gün nehiri geçer, sevgilisini görüp geri dönermiş. Aradan tam 10 yıl gemiş. Bir gün adam kadına demiş ki:
-Sevdiceğim gözünün beyazında bir leke var, hayırdır hasta mı oldun?
Kadın demiş ki: hasta falan değilim ama senin bana olan aşkın bitmiş. O leke benim gözümde 10 yıldır var ama sen yeni fark ediyorsun.

Arkadaslar ben icimde yasadigim o sogukluk hissini astım.
Son yorumlarima baksaydiniz keske. Bu hisler bindan 9 ay oncesine ait.

Nasil mi cozdum icimdeki sorunlari

Burada yazilanlar dogrultusunda once bebegimi yanimdan ayirdim gece yatakta.

Sonra esimle birlikte vakit gecirebilecegimiz etkinlikler yapmaya calistim. Baktim istekli degil. Benim suratim surekli asik. Ve bir gun neyin var neden boylesin dediginde ona insanlarin duygularinin yillar icinde degistigini ve artik icimdeki heyecani tutkuyu yitirdigimi soyledim. Yapmak istediklerimden bahsettik. Onunla nasil bir iliskim olsa daha iyi olur konustuk. O donem ortak paylasimlarimizin az oldugu bir donemdi sanirim. Allah herkesin evliligine huzur mutluluk versin. Ben evliligimden yana imtihan olmadim cok sukur. Burada okudugum nice kotu olayi yasamadim. Konumu 9 ay sonra dun tekrar okuyunca hissetiklerime uzuldum . ama hepsi gecti.

Mune Mune konum eski ve sorun cozulmus durumda. Konuyu kapatabilir misiniz eger siz ilgileniyorsaniz. Tesekkurler.

Dua et canım kalpleri birbirine isitan rabbim benim.kalbimi tekrar işit eşime diye... bu bir imtihan hep.bu şekilde dua et çok hayırlı bir dua inşallah :KK19:

Arkadaslar ben icimde yasadigim o sogukluk hissini astım.
Son yorumlarima baksaydiniz keske. Bu hisler bindan 9 ay oncesine ait.

Nasil mi cozdum icimdeki sorunlari

Burada yazilanlar dogrultusunda once bebegimi yanimdan ayirdim gece yatakta.

bizdede durum aşağı yukarı bu şekilde çözdük aklın yolu bir sanırım.şimdi konu hortlayınca üzülüyosunuz haklısınız.ama yazsaydınız keşke sonuçtan hberdar etseydiniz burdaki hanımları

Sonra esimle birlikte vakit gecirebilecegimiz etkinlikler yapmaya calistim. Baktim istekli degil. Benim suratim surekli asik. Ve bir gun neyin var neden boylesin dediginde ona insanlarin duygularinin yillar icinde degistigini ve artik icimdeki heyecani tutkuyu yitirdigimi soyledim. Yapmak istediklerimden bahsettik. Onunla nasil bir iliskim olsa daha iyi olur konustuk. O donem ortak paylasimlarimizin az oldugu bir donemdi sanirim. Allah herkesin evliligine huzur mutluluk versin. Ben evliligimden yana imtihan olmadim cok sukur. Burada okudugum nice kotu olayi yasamadim. Konumu 9 ay sonra dun tekrar okuyunca hissetiklerime uzuldum . ama hepsi gecti.

Mune Mune konum eski ve sorun cozulmus durumda. Konuyu kapatabilir misiniz eger siz ilgileniyorsaniz. Tesekkurler.

Back
X