altın parası bizde yine:) babamların durumu sıkışık. üstünde iki kredi ödemesi var. eşimin lafına takıldım. gizli saklı derken annem üzülmsin diye sakladık. annem evhamlıdır biraz. takar da takar. bilmiyorum. alınganlık da olabilir ama kırıldım birazDurumumuz derken sizin durumunuz mu ailenizin durumumu peki siz altınların parasını ne yaptınız yani ne alaka zaten babanız ödemiş parayı
teşekkür ediyorum yorumunuz içn. objektif olmaya ihtiyacım vardı. teşekkürlerEsine hak verdim bizim ailede de her sey acik ve nettir gizli kapakli is yoktur, o uzulur bu kirilir gibi degil durustce konusulur. Bana da boyle duyarlar yersiz geliyor. Yalan da sevmedigim icin hoslanmam. Koca kadin sen kendi istediginle altinini sattin diye uzulmemeli. Ya da baba gitmis annenin annesi icin paralar vermis esirgememis gurur duysun kocasiyla neyine uzulecek
teşşekür ederim:)Hım anneniz üzülmesin diye saklayabilirsiniz eşinizde bunun nesini anlamamış :))bence büyütmeyin kırılcak bişe yok ya o altın paralarını da kendi adınıza hesaba yatırın nolur nolmaz sakın harcamayın
ya aslında eşim yanlış bişey söylemedi ama ben bunu aileme söylenmiş gibi algılayup savunmaya geçtim sanırım . heralde bu nedenle kırıldımArkadan iş çevirme diye birinin ayağını kaldırmaya denir.babanız çok ince bir insanmış taktir ettim.eşiniz belki ben herşeyi bilmek isterim demek istemiş tir.
ama yanlış konusmus
aıle ıcınde gızlı saklı olmamalı bende buna karsıyım, hem yetıskın ınsanlarsınız kımse ne sıze takılan altına ne de tedavı masrafına karısamaz...altın parası bizde yine:) babamların durumu sıkışık. üstünde iki kredi ödemesi var. eşimin lafına takıldım. gizli saklı derken annem üzülmsin diye sakladık. annem evhamlıdır biraz. takar da takar. bilmiyorum. alınganlık da olabilir ama kırıldım biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?