- 28 Ocak 2009
- 34.464
- 57.898
- 1.123
- Konu Sahibi cicekbocekim
Keşke yetse canım.Karşı çıkamam zaten böyle birşeye annesi sonuçta.Ama para bana ve annesine yetmez.Anca birimize :)
Kayınvaliden ne kadar alacak biliyormusun peki emekli olunca.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke yetse canım.Karşı çıkamam zaten böyle birşeye annesi sonuçta.Ama para bana ve annesine yetmez.Anca birimize :)
Merhaba hanımlar.Hemen konuya girmek istiyorum.Eşimle iki gündür konuşmuyorum.Mesele ise şu, benim eşim mak.mühendisi.kendisi mak.mühendisleri odasına yazılacak ve yeni inşaatlarda attığı her imza başına 1.500 2 bin tl para alacak.Sadece 5 imza atma hakkı var 1 ylda.Bu da en fazla 6 bin yapıyor.bizim için iyi bir miktar yani.Neyse eşimle arabada bu mevzuyu konuşuyorduk.Bu arada hamileyim.önceden de almak istediğim birçok şey vardı.simdide bebek masrafı felan derken bu paraya ihtiyaç var anladığnz.Eşim, bu parayı alırsam annemi umreye götürücem çok istiyordu yazk dedi.Bu arada annesi memur iki ay sonra emekli olacak ve bildiğiniz üzere toplu para alacak.Bende, sen benim neler istediğimi gayet iyi biliyorsun ve bu paraya benimde ihtiyacm var dedim.kendisi basladı bağırmaya.Annemi mi kıskanıyorsun, annem o benim.onun hakkını ödeyemem vs.Bende bu sözlere çok darıldm ve kalbim çok kırldı.Benim alacaklarım arka planda ve annenin parası varken onu umreye götrmek istiyosun buna da anne hakkı diyorsun öyle mi dedim.senin isteklerin benm annemden daha mı arka planda kalıyor saçmala dedi beni azarlamaya devam etti.Şuan konuşmuyorum.Sizce kırlmakta haksız mıyım ? Benim isteklerm gerçekten basit mi kalıyor onun annesinin yanında ? Kendimi cok kötü hissetmeme neden oldu bu ithamları..
Kayınvaliden ne kadar alacak biliyormusun peki emekli olunca.
anladığım kadarıyla eşiniz bilirkişilik yapacak ama o iş öyle kolay değil. çok fazla üye var odada sıra gelmesi erekiyor havuza para girmesi gerekiyor yıl soununda o paranın toplanıp görevlilere bölüştürülmesi gerekiyor vs vs.
yani o para sudaki balık
kendi fikrimce ben olsam annesini umreye göndermesine karışmazdım evin çocuğun yemesinden ihtiyacından kısmadığı sürece.
6bin lira kulağa az geliyo ama epey büyük bir miktar o evim şahanelerde 6bine koca salon düzülüyor. Kayınvaliden kendi biriktirse kendi gitse daha iyi olmaz mı? Bebeğin kontrolü hastane masrafları falan zaten 1 yılda sadece 6bin lira doğurmuş olacaksan hastane masrafları da eklenecek. Çok çok haklısın bence
Annesinin 48 bini kenarda dursun, o çocuğunun rızkını ona versin. Hiç adeletli değil..
Tamam annesinin parası yoksa anlarım, yani biraz anlarım. Yani çocuğum doğacağı zaman evlatlık vazifesi falan yapamaz eşim. Yavrum doğar, maddi olarak toparlanırız sonra isterse Çin Seddi'ne gezmeye götürsün sorun değil.
Zamanlama hatası. Ayrıca annenin parası da olacak. Az para mı 48 bin ya..
Canım anlıyorum seni ne bileyim belki annesi kabul etmez. ..tabiki kırılmış olman birşeyi değiştirmiyor...inşallah hallolur herşeyHemen 6 milyon alamaz ki canım.Anca iki tane insaata imza atabilir ilk aylarda.Ayrıca kaynvalidem de toplu para alacak.Bu parayaa hiç ihtiyacı yok.Almak isteyipte alamadığım şeyler sadece bebek masrafı değil zaten.Beni kırması gerekmiyordu bu konuda :/
bu 6 bine niye bu kadar umut bağladınız ki? odaya üye olmasa gelmeyecek. yani havadan gelen bir para.
kızcaksınız belkı ama sızınde cocugnuz olcak.. erkek olursa bırebır bu durumu yasasanız ne dusunursunuz? anne hakkı var.. 6 mılyarnız yok sadece esınız calısıyor 5 ımza ıle 6 mılyar alacaksa esınız gayet guzel kazanıyor demektır... cocugunuza da sızede gayet yeter bence... bu para ıcın aylarca calısanlarımız var.... bence annesıne boyle jest yapmak ıstıyorsa yapsın.. zaten kayınvalıdenız ıyı bır bayansa emın olun emeklı parası yıne oglunun olcak... yıne torununa harcayacak...
Merhaba hanımlar.Hemen konuya girmek istiyorum.Eşimle iki gündür konuşmuyorum.Mesele ise şu, benim eşim mak.mühendisi.kendisi mak.mühendisleri odasına yazılacak ve yeni inşaatlarda attığı her imza başına 1.500 2 bin tl para alacak.Sadece 5 imza atma hakkı var 1 ylda.Bu da en fazla 6 bin yapıyor.bizim için iyi bir miktar yani.Neyse eşimle arabada bu mevzuyu konuşuyorduk.Bu arada hamileyim.önceden de almak istediğim birçok şey vardı.simdide bebek masrafı felan derken bu paraya ihtiyaç var anladığnz.Eşim, bu parayı alırsam annemi umreye götürücem çok istiyordu yazk dedi.Bu arada annesi memur iki ay sonra emekli olacak ve bildiğiniz üzere toplu para alacak.Bende, sen benim neler istediğimi gayet iyi biliyorsun ve bu paraya benimde ihtiyacm var dedim.kendisi basladı bağırmaya.Annemi mi kıskanıyorsun, annem o benim.onun hakkını ödeyemem vs.Bende bu sözlere çok darıldm ve kalbim çok kırldı.Benim alacaklarım arka planda ve annenin parası varken onu umreye götrmek istiyosun buna da anne hakkı diyorsun öyle mi dedim.senin isteklerin benm annemden daha mı arka planda kalıyor saçmala dedi beni azarlamaya devam etti.Şuan konuşmuyorum.Sizce kırlmakta haksız mıyım ? Benim isteklerm gerçekten basit mi kalıyor onun annesinin yanında ? Kendimi cok kötü hissetmeme neden oldu bu ithamları..
bence haklısın.ustelık hamıle halınle senı uzmeye hakkı yoktu.annesıde memurmuş zaten ne gerek var kendı odesın hayret bırşey ya...