eşime maraş otunu nasıl bıraktırrım kızlar lütfen akıl verinn

nasıl rahatsız oldugumu anlayın die dert yandım bunda ne varki evli bir insanın ot veya sigara içmeden agzıda kokabilir diişi fırçalarsa geçer ama bu böyle deil fırçalasada grenç kookuyo anlamanın için o kokuyu yasamanız lazımm ve bu ara ben baya takmış durumdayım

İlk defa duyuyorum Maraş otunu.
Eşinize sağlığından endişe duyduğunuzu söyleyin.
Kendi iradesi dışında bırakması zor olabilir belki ama destek olduğunuzu yanında olduğunuzu
bilirse belki çaba sarfedebilir.

Bu kadar tiksindiğinize göre, önce bir tedavi merkezi ayarlasınız eşinize. Sonra da ya otun ya ben deseniz? Bir süre gidip kalacak bir yeriniz var mı? Kaç yıldır evlisiniz, çocuklarınız var mı?

Bir sure yanasmayin yanina .
Yaniniza gelince mideniz bulaniyormus gibi garip sesler cikarin .

Ağız otu kullanımı bağımlılık yapıcı niteliği ve içerdiği etken maddeler nedeniyle bir çok hastalıkla birlikte, diğer bağımlılık yapıcı maddelere geçiş ve basamak teşkil etmektedir.
Yapılan çalışmalar dumansız tütünün ve bu ürünler içerisinde bulunan bazı katkı maddelerinin diş ve diş eti, merkezi sinir sistemi, kalp ve damar sistemi, sindirim ve boşaltım sistemini olumsuz yönde etkilediğini göstermiştir.
Ağız otunda nikotin oranının sigaradan 6-10 kat daha fazla olması sebebiyle sigaraya oranla insan sağlığı için daha zararlı bir maddedir. Bağımlılık yapıcı maddeler, çözüm değil, çözümsüzlük üretir.
Ülkemizin kurucusu, Büyük Önder M. Kemal ATATÜRK, sağlıklı ve mutlu bir gençliğin geleceğimiz olduğunu şöyle dile getirmektedir. “Vatanın bütün ümidi ve geleceği size, genç nesillerin anlayış ve enerjisine bağlanmıştır.”

eşiniz bunları biliyor mu?

Bu bir nevi hafif uyuşturucu
zamanla beyni bitiriyor urfa ,maraş yoğun şekilde kullanıyor

Bu kadar tiksindiğinize göre, önce bir tedavi merkezi ayarlasınız eşinize. Sonra da ya otun ya ben deseniz? Bir süre gidip kalacak bir yeriniz var mı? Kaç yıldır evlisiniz, çocuklarınız var mı?

2 yıllık evliyim cnm tedavi olması içnde yalvardm ama olmadı şimdi tepkimi koydum bakalım vala gidecek bi yerm yok çaresiz oldum içn bana bunları yapıo zaten herşeyi bilio bile bile bu illleti kullanıo hem kendi olacak saglıgından hem ben

Yanaşınca mideniz bulanıyorsa yanaştırmayacaksınız. Neden bıraktırmak için siz kendinizi hırpalıyosunuz. Biraz sert çıkın. Aynı yatakta bile yatmayın. Kendi uğraşsın bakalım sonra.

Yanaşınca mideniz bulanıyorsa yanaştırmayacaksınız. Neden bıraktırmak için siz kendinizi hırpalıyosunuz. Biraz sert çıkın. Aynı yatakta bile yatmayın. Kendi uğraşsın bakalım sonra.

aynen dediginiz yapıyorum ama bi kaç gün kullanmıyo bana yaklaşşıo bende napım mecbur bişi yapamıorumm şimdilik bırktı bakalım acaip sinirli (

Allah yardımcınız olsun benim dedem kullanıyordu ve bir kaç arkadaşım hakikaten kokuyor ben arkadaşımla ne kadar yakın durabilirim ki sonuçta o halde bile kokardı farkederdim.Maraşlıların böyle kötü bir huyu var tabi hepsinin değil.Umarım kısa sürede bi çaresini bulur bıraktırırsınız

Benim buyukbabamda yıllardır kullandı,sonra bırakmak isteyince yapamadı aynı o sardığı kağıda zencefil koyup aldı ağzına, bir turkkahvesi bir zencefil o an hangisini canı isterse artık ,yani adam artık tadını umursamıyor galiba ama ağızda bağımlılık yaptığı için ağzını boş tutamıyor paket de zencefil taşıyor cebinde düşün..

Ve bence de yasaklanmali..!maliyetide ucuz diye sanırım bi görseniz ilkokul çağındaki çocuklar bile atıyor ağzına,minibüste gormustum saramiyorlarda bi o alıp kiviriyor eline bi diğeri alıp kiviriyor yazık gunah ya:-(

keske yasaklansa aynen agız alışkanlıgı ve bi süre sonra beyin alışıp sigara gbi bırakması zzor oluyo bu ara bıraktı bakalım ama acaip sinirli bana yaklaşmıo bile aman bıraksında yaklaşmasın yoksa ben uzaklasacam

İnşallah devam etmez,ama sende cabala bence,yani arkadaşların dediği gibi uzak dur yanasinca uzaklaş ya o ya ben de,falan,yani benim babam 22yıl sonra bıraktı sigarayı imkansız gibi birşeydi bizim için annem yeter artık ya o paket ya ben diince ogün yirtmisti paketi babam..aradan en az 15yıl geçti hala maşallah dönmedi geri o illete..

Maraş otu bir çeşit uyuşturucudur, tütün şekilde genelde sarılıp içilir. Aynı marijuana gibi bir mateye benzer.
Bağımlıysa, normal sigara kulanmaya çalışsin o iletden kurtulana kadar.
Ama kendisi bir gram burakma hefesinde değilse, sen ne yaparsan yap, burakmaz.

Bir kere kendi sağlığından çok seni ve çocuğunuzu kaybetme korkusu olmali..
Zaten kendine deyer verseydi, kulanmazdi.
Yarin cocuklariniz büyüdüğünde, onlarda babalarının bu kullandığı iyirenc şeye merak sarip, denemek isteyecekler.

Oturup konuş, anlamiyorsa, ozaman tehdit edersin, mesela
Yatağına almasın yada en kötüsü ayriliriz diye korkutursun bence..

Istese hemen burakir çünkü gercekten zor değil. Sigara bağımlı biri ile kiyasliya bilirsin. Ama anlaşılan onun seçimi o ot.
Mesela ben 1 senedir sigarayı burakacam diyorum ama cevremdekilerini kandirip, oyalıyorum
Oysa burakan, adam gibi bir kerede burakir. Kafandan bir kerede kurtulursun.
Ama daha profesyonel bir yardım almak daha sağlıklı gibime geliyor, herşey eşinin bünyesinede bağli)

Benim eşimde marijuana otu kulaniyormuş,
Bir daha yakalarsam anana gidersin, ya o ya ben dedim.
Ayrilma korkusu gerçekten iyi bir silah.
İnşallah senin eşinde burakir. .

Birde hamilesin, çok bencil bir eşin var, o ağız kokusu sana ve bebeyine zarar vermesi bile yetiyor..
Kendisine artık bu kadar düşkün olmasin, bencil davranmasın
Artık kendi keyfinini değil sizi düşünecek!

Son düzenleyen: Moderatör:
iggg ben meraktan bi arkafasyan denemistim basina kan gidiyo sanki sajinlesiyorsun..kustum ondan sonra igrenx bisey hayatta okadar birseyden tiksinmemistim..iggg igigg igrenc valla biraksin ben olsam asla oousmem.opusme!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…