- 28 Mayıs 2007
- 2.400
- 404
- 373
- Konu Sahibi guzelkizMS
-
o değil de ilişki sırasında şöyle böyle diye laf etmenize, detaya girmenize ne gerek var ki tamamen alakasız bir konuda. yardımcı olabilecek insan cinselliğinizi etkileyip etkilemediğine bakmaz yani yardımcı olmak için. benim burdan midem bulandı valla.
Bu kadar tiksindiğinize göre, önce bir tedavi merkezi ayarlasınız eşinize. Sonra da ya otun ya ben deseniz? Bir süre gidip kalacak bir yeriniz var mı? Kaç yıldır evlisiniz, çocuklarınız var mı?
Yanaşınca mideniz bulanıyorsa yanaştırmayacaksınız. Neden bıraktırmak için siz kendinizi hırpalıyosunuz. Biraz sert çıkın. Aynı yatakta bile yatmayın. Kendi uğraşsın bakalım sonra.
aynen dediginiz yapıyorum ama bi kaç gün kullanmıyo bana yaklaşşıo bende napım mecbur bişi yapamıorumm şimdilik bırktı bakalım acaip sinirli(
Melisa çayı içir akşamları :)
aktarlardamı satılıo ne işe yarıo cnm
Benim buyukbabamda yıllardır kullandı,sonra bırakmak isteyince yapamadı aynı o sardığı kağıda zencefil koyup aldı ağzına, bir turkkahvesi bir zencefil o an hangisini canı isterse artık ,yani adam artık tadını umursamıyor galiba ama ağızda bağımlılık yaptığı için ağzını boş tutamıyor paket de zencefil taşıyor cebinde düşün..
Ve bence de yasaklanmali..!maliyetide ucuz diye sanırım bi görseniz ilkokul çağındaki çocuklar bile atıyor ağzına,minibüste gormustum saramiyorlarda bi o alıp kiviriyor eline bi diğeri alıp kiviriyor yazık gunah ya:-(
keske yasaklansa aynen agız alışkanlıgı ve bi süre sonra beyin alışıp sigara gbi bırakması zzor oluyo bu ara bıraktı bakalım ama acaip sinirli bana yaklaşmıo bile aman bıraksında yaklaşmasın yoksa ben uzaklasacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?