- 2 Aralık 2015
- 32.646
- 108.399
- 598
- Konu Sahibi Akuamarin10
Acaba parazit yapma diyor ya,çok mu üsteliyorsun bazı şeyleri,çok mu titizsin ,her şeyi tertipli düzenli istiyorsun,kılı kırk yapan bir yapın var mı acaba,çok bunaltmış olabilir misin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır canım çok titiz değilim sadece herşeyi benden beklemesinden çok sıkılıyorum kendimi enayi gibi hissediyorum kendisi gamsızdır oldukça hiçbişeyi dert etmeyim istiyor az konuşayım şikayet etmeyim dırdır yapmayım hep gülücükler saçayım hiçbişey olmamış gibi insanım ben ya..Acaba parazit yapma diyor ya,çok mu üsteliyorsun bazı şeyleri,çok mu titizsin ,her şeyi tertipli düzenli istiyorsun,kılı kırk yapan bir yapın var mı acaba,çok bunaltmış olabilir misin![]()
beni umursamıyor değilde acıtasyo yapıyor hareketleriyle bana özür dile diyor sanki hareketleri ile acınaklı duruşlar boyun bükmler falan..ama yemezlerseni umursamadığında sen de görmezden gel
Sen bu tavırları yaptığında üstüne düşersen devam eder, görmezden gelbeni umursamıyor değilde acıtasyo yapıyor hareketleriyle bana özür dile diyor sanki hareketleri ile acınaklı duruşlar boyun bükmler falan..ama yemezler
Bekarken okuyor muydunuz veye çalışıyor muydunuz.Baba evinde iş yapmaya alışkın olmayınca malesef evlenince iş yapmak insanın zoruna gidiyor.hayır canım çok titiz değilim sadece herşeyi benden beklemesinden çok sıkılıyorum kendimi enayi gibi hissediyorum kendisi gamsızdır oldukça hiçbişeyi dert etmeyim istiyor az konuşayım şikayet etmeyim dırdır yapmayım hep gülücükler saçayım hiçbişey olmamış gibi insanım ben ya..
iş yapmak değil ki mesele yeterince işimiz var zaten ev işleri ,koca,çocuk vss.. birde eli kırık gbi çöpünü de ben atacaksam ağzına yemeğide ben vereyim bariBekarken okuyor muydunuz veye çalışıyor muydunuz.Baba evinde iş yapmaya alışkın olmayınca malesef evlenince iş yapmak insanın zoruna gidiyor.
. Yeniden aşık et kendine bağla hatalarını gözüne gözüne sokmak yerine kendini gözünün içine sok sevdir kendini Nasıl diye sorma Onuda yaparsın herhalde şikayetlenmeyi biliyorsan çözüme ulaşmanın yolunuda bulursun kolay gelsinmerhaba kızlar eşimle çöplerini atmadığı için parazit yapmamam konusunda,kül tablasına kafama fırlatma muhabbetinden dolayı soğuguz hala..tabi tek mesele bu değil birikmişlikler de var biz hep böyle kavga eder bir hafta küseriz ikimizde konuşmayız mecbur kalmadıkça suç bende olduğunda özür dilerim ama ondaysa yinede beni hakslıyken haksız durumuna sokmasından çok yoruldum artık..çok inattır kendi asla özür dilemez hatasını kabul etmez..etse bile erkekliğe b.k sürdürmez anlayacağınız burnu düşse yerden almaz derlerya ...herneyse ben artık çok sıkıldım bu küsüp barışıp bir neticeye varılamayan sorunlardan çözmek için konuşmayada yanaşmaz o sustukça daha da sinirlerim bozuluyor oturalım çözelim herkes eteğindek taşları döksün istiyorum yok! anca kapatır kapıyı boynunu büker küser karı gibi ezik ezik kendini acındırı.r. en sinir bozucu erkek modeli. ne yapsamda bir ders versem bilmiyorum ne yapsam da kıymetimi anlasa..azcık burnu sürtse hatalı davrandığını görse ilgisiz ve soğuk olduğunu farketse..bu arada ailemden farklı bir ildeyim. 4 senelik evliyim.2 yşında oğlum var..fikirlerinizi bekliyorum
Çöpünü de götürmüyor derken ,yediği içtiği kabı mutfağa götürmesini mi kastediyorsun.Muhtemelen bekarkende öyleydi.Annesi peşinde dolanıyordu.Ses çıkarmadığı için de normal geliyordu.iş yapmak değil ki mesele yeterince işimiz var zaten ev işleri ,koca,çocuk vss.. birde eli kırık gbi çöpünü de ben atacaksam ağzına yemeğide ben vereyim bari
daha önce yaptım böyle bir şey ama hiç oralı olmadıCok zor.Annenizin evine gitseniz dahami kotu olur bilemedim
anca kapatır kapıyı boynunu büker küser karı gibi ezik ezik kendini acındırı.r. en sinir bozucu erkek modeli.
neye takıldınız anlamadım.. "karı gibi " biraz kaba bi tabir oldu yoksa "ezik" lafına mı yani kadınlar ezik gibi algıladıysanız öyle değil tabikide arada virgül olmadığı için öyle algıladınız sanırımBu lafa bir tek ben mi takildim acaba![]()
Yani bizlerde kadiniz ve insan hemcinslerine hatta kendine boyle bir tabiri nasil yakistirir anlamadim ama neyse. Ben yanlis anlamis olayimneye takıldınız anlamadım.. "karı gibi " biraz kaba bi tabir oldu yoksa "ezik" lafına mı yani kadınlar ezik gibi algıladıysanız öyle değil tabikide arada virgül olmadığı için öyle algıladınız sanırım
sanırım en doğrusu onu utandırmak,fazla iyi davranarak şaşırtmak ,mahcup etmek onu iyiliğimle ezmek daha önce benzer şekilde davranmıştım ilk ben konuştuğum için oda fazla uzatmamıştı ama özür de dilememişti tabi..çünkü ne yaparsam yapayım hatalarından ders almıyor adam hata yaptığına inanmıyor ki...sanırım tam tersi davranmalı ya kalbim kırıkkken bişey olmamış gibi davranıcam surat asmıcam ama fazlada yüz göz olmıcam...