İşte ya cevap bu . Ben sadce bunu nasıl yapabilirim ? Ruhsal olarak manevi olarak nasıl hissedreblrm ona muhtaç olmadığımı
Genelde kadınlar kavgalarda tartışmalarda, geri çekiliyor. Olay büyümesin diye olayı söndürmeye çalışıyor. Hayır efendim, bunu niçin kıymetli beylerimiz yapmıyor da biz yapıyoruz? Yapmayacağız. Aman kıyamet kopar diye düşünme. Kopsun ya kopacaksa. Neden kadın frenlesin ki kendini? Hakkını, düşünceni savunacaksın. Ustaca, kendinden emin şekilde. Onu sakinleştirmeye çalışmayacaksın.
İşe girebiliyorsan, girmeni öneririm. İlk maddede ona düşüncesel olarak bağımsız olduğunu kanıtlamaya başladın. İşin maddi durumu kaldı geriye. Eğer ki işe giremeyeceksen, bir gün olur da ayrılmamız gerekirse, hiç düşünmeden ayrılırım , sana muhtaç değilim şeklinde hissettir ona. Şimdi olmasa bile ayrılınca iş bulabileceğini, bu yüzden bi ayrılıkta maddi açıdan düşünmeyeceğini, seni ayrılmak için hiç bir şeyin engellemeyeceğini hissettir ki, kendine gelsin. Şuan bu kadın benim param olmadan, benim desteğim olmadan yapamaz, o yüzden ayrılamaz, ben bunu iyice sömüreyim korkutayım düşüncelerine girmesine izin verme..
Birde ona asla, sensiz yapamam, sensiz napardım gibi cümleler kurmamalısın. Kimseye bu cümleler kurulmamalı. Kimse kimseye muhtaç değil, gün gelir yollar ayrılır, arkadaşlıkta da aşkta da. Hiç hesapta olmayan durumlar olur. Ayrıca bu cümleler emin ol ki %80 karşı tarafın totosunun kalkmasına sebep oluyor..