eşime nasıl davranim bilemiyorum

sonsuzan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2016
92
20
3
33
Kızlar eşimle tartışınca o ağr kelimeler söyleyip kalbimi çok kırıyo ama hiç daha sonra gönlümü almıyo ben hep barışyorum ama artık bu durumdan çok sıkıldım ya küs olsak ne gönlümü alıyo hiç umursamıyo bile ama ben çok kötü oluyorum dayanamıyorum onsuzluğa ya napmam gerekiyo bana bi akıl verin nasıl davranim???

Yok gibi davran. Onu gorme duyma.

Havaya girer iyice böyle davranmaya devam edersen. Küserse küssün. Sana değer vermeyene sen hiç değer verme.

Giderse gitsin. Adam senin kalbini kiriyo. Sen kendine deger vermezsen o sana hic vermez!
Çok haklısın ya bide benim çok bi.çevrem yok bütün hayatım ona yönelik o yüzden onla ilgili ufak bi sıkıntı yaşayınca dünyam yıkılıyo gibi geliyo

Eski konularınıza baktım da;
yeni evlisiniz, eşiniz yanınızda bile kalmıyor, çocuk yaparak eve bağlamayı filan düşündünüz hatta, şimdi de ağır kelimelerle tartışmalar?

ben çok kötü oluyorum dayanamıyorum onsuzluğa ya napmam gerekiyo bana bi akıl verin nasıl davranim???

Davranmayın.
Böyle eşe, hiçbir şekilde davranılmaz.

Kendi hatam bu benim farkındayım diyorum o barışana kadar ben konuşmicam diye ama dayanamıyorum konuşyorum üstelik bide o nazlanıyo sanki benim hatam varmış gibi
Tutun kendinizi
Ağır konusması doğru değil
Hadi diyelim ki konustu af dilemesei gerekli sizden
Ölecek değilsiniz ya sıkın biraz dişinizi o merak etsin bu sefer neden konusmuyor benimle diye
Kendinizle ilgilenin , kendinizde değişiklikler yapın merak etsin

Ben umursamasam merak eder mi yani o gelir mi barışmaya

Ö
Öylede işte gönlüme laf geçiremiyorum ki bende istiyorum umursamamayı ama kahretsin işte çok seviyorum

Bun
Ben umursamasam merak eder mi yani o gelir mi barışmaya
Bunu bilemem
Yapısında varsa küs kalmak sizi sevse de gelmeyebilir
Benim eski eşim hasretinde ölse de gelmezdi barısmaya
Ben gidince bile reddederdi
Sırf o inadından gururundan boşandık

Siz yine de bir deneyin belki gözükorkar bilemedim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…