eşime nasıl davranmalıyım kafayı yiyeceğim

Boşanınca herşey bitmiyo boşanmış bi kadın olarak babasız büyütmek bi zir dul olmak ayrı zor ayakta durmak ayrı zor unut herşeyi içinde yasa mutlu gibi gözük hem huzurun olur hemde hayatin düzelir inanki bekarlık çok kötü bisey bozulsa yapcak adam yok ayakların üstünde durmak lafını cikaraninda canı cehenneme laf sadece tek başına hayat olmuyo
Bişey bozulsa tamir edecek adam yok diye evli kalınır mı ya 😂 tamirciyle evlenelim o zaman. dul olmak hiçte zor değil, siz kendiniz zorlastiriyorsunuz. Erkeksiz yapamam sendromu. Tabi evliyken herşeyi kocadan bekleyen tipdiyseniz o zaman haklısınız. Benim hayatımda kocam olmasa herşey daha kolay olurdu mesela herbiseyi kendim hallettigim için 🙄🤭

Düzelme şansını dene dedim ne var bunda yuva yıkmak kolay sen kolayı sectirtiyon
2021 yılında böyle cahillik görmedim. asıl evlenmek kolay boşanmak zor hanımefendi. kolayı seçsem ekmek elden su gölden yaşar giderim hiç düzenimi bozmadan

Boşanınca herşey bitmiyo boşanmış bi kadın olarak babasız büyütmek bi zir dul olmak ayrı zor ayakta durmak ayrı zor unut herşeyi içinde yasa mutlu gibi gözük hem huzurun olur hemde hayatin düzelir inanki bekarlık çok kötü bisey bozulsa yapcak adam yok ayakların üstünde durmak lafını cikaraninda canı cehenneme laf sadece tek başına hayat olmuyo
Sizin gibiler derhal birey olmayı öğrenmeli kendi gucsuzluklerinizi başkaları da yasiycak değil. Ne çirkin cinsiyetçi bı yorum

Bişey bozulsa tamir edecek adam yok diye evli kalınır mı ya 😂 tamirciyle evlenelim o zaman. dul olmak hiçte zor değil, siz kendiniz zorlastiriyorsunuz. Erkeksiz yapamam sendromu. Tabi evliyken herşeyi kocadan bekleyen tipdiyseniz o zaman haklısınız. Benim hayatımda kocam olmasa herşey daha kolay olurdu mesela herbiseyi kendim hallettigim için 🙄🤭
Bosa o zamn yasada anla mal

evde bir şey bozulunca eşim tamir etsin diye kızım kavga bağrışma içinde mi büyüsün? itişme bir gün dayağa dönünce aman musluk tamir edildi buna da şükür mü diyeyim
Birde dul değilsin ona şükret, evde yürüyen bir p.p. olmayınca olmaz çünkü 😂

tamam hanımefendi dediğiniz gibi olsun kafamda bitirmedim kocama kandırıkçılık yapıyorum, sizi de trollüyorum burda
Yo trolluyorsunuz anlamında demedim, kafanızda komple bitmiş olsa he der geçersiniz, kafanıza tamazdiniz demek istedim. İnsan sevdiğine kırılır derler ya o yüzden.

Yo trolluyorsunuz anlamında demedim, kafanızda komple bitmiş olsa he der geçersiniz, kafanıza tamazdiniz demek istedim. İnsan sevdiğine kırılır derler ya o yüzden.
evet seviyorum hala dediğiniz gibi, içime batıyor yaptıkları ama kararım kesin dediğim gibi. mantıklı düşünebilen bir insan olduğumu düşünüyorum ve sevdiğim için bunlara katlanabileceğimi sanmıyorum

Bosa hadi bekarlık mukjemmeeel ya geri zekalı insanlar toplulugu

Düzelme şansını dene dedim ne var bunda yuva yıkmak kolay sen kolayı sectirtiyon
Yuva yıkmanın zor olduğu adamları seçip baba yapın o zaman
Konu sahibi siz alınmayın

fakat bunu derseniz bunu derim. Yetişkin bir kadın evliliğini sürdürmek isteyebilir de doğurduğunuz çocukların günahı nedir?
sizin yanlış seçimleriniz mi?

kolay olanı seçtirtmiyorum
İnsan gibi yaşama gibi bir seçeneği olduğunu dile getiriyorum

Bosa o zamn yasada anla mal
Uslubunuz evlere şenlik. Habu arada bekar yalnız yaşayan bı kadınım bu hafta kombim bozuldu YouTube'dan tutorial açıp kombimi öyle tamir ettim. Velev ki edemeseydim tamirci cagirirdim. Erkekler analarının karnından tamir öğrenerek doğmuyor. Sizin adınıza çok üzüldüm hep bir erkeğe ihtiyaç duyarak yaşamak çok zor olmalı. Engelli bireyler gibi bı hayat seçmeniz üzücü. Ki engelliler de yalnız yaşayabiliyor kimseye ihtiyaç duymuyorlar.

Back
X