- 23 Mayıs 2013
- 6.283
- 2.955
- 248
- 33
slm arkadaşlar çok yakın zamanda eşim annesini kaybetti hemde aniden kadının hiç birşeyi yoktu 54 yaşında kalp krizinden öldü hemde yanımızda 40 gün bile olmadı daha ben cok üzgünüm ama eşim bitti resmen yani çokerken daha ama kendine gelemiyor hergün mezarlaga gidiyrmuş öğle arası ben konusunu açmamaya calışıyorm kendisi acınca kapatmaya calışıyorm ama o hep annesinden konuşuyo daha çok üzülüyor bende onun üzülmesine dayanmyorm fotolarını gizledim annesinin o fotolarını açıp bakıyor özlüyor anlıyorm ama çok üzülüyor budurmdan uzaklaşsın diye elimden geleni yapıyorm ama olmuyor neyapmalıyım böyle bişey nasıl teselli edilirki çocugumuzda yok tedaviye basladık belki hamile kalsam teselli olur ailede herkesin var kendisinden kücük kardeşlerinn bile çocukları var bizim yok bunada cok üzülüyor o ailenn en büyüğü 35 yaşında eşim benm yaşım 22 doktor tedavi için yaşın genç olmasınn avantajlı oldugunu söylüyor ilerde olmaz diye biran önce olsun istiyorum yaşımz gencken bunu takıyor kafasına korkuyorm ona sıkıntıdan bişi olur diye napıcam ben arkadaşlar akıl verin neolur